11 de novembre del 2009

Un passeig virtual per terres gregues

Navegant per aquests mars oberts de la xarxa he descobert a la galeria multimèdia de Chiron un flash del mapa de Grècia per poder visitar i reconèixer els racons més emblemàtics d´aquesta terra sagrada sense moure´ns de lloc. I ara que estem estudiant la geografia grega em penso que us anirà d´allò més bé. Quines ciutats, santuaris, illes o muntanyes us agradaria més visitar o ja heu visitat? Cliqueu i apreneu. Bon viatge!


Cliqueu aquí per veure el mapa ampliat.

10 comentaris:

Clara ha dit...

Hola!
Jo, de Grècia he estat a Atenes, Rodes i Samos i no menteixo si dic que han siguit uns dels viatges més bonics i interessants que he fet mai.
Potser Samos no mostra tan la bellesa grega, tot i que és un lloc també molt maco, així que definitivament recomanaria Rodes. És una illa de la que tinc records boníssims, preciosa, espectacular. Recomano anar-hi si alguna vegada visiteu Grècia: tot té la seva bellesa personal i única, fins el més petit detall.
I suposo que ja ho sabreu, però si aneu a Atenes no us podeu oblidar el Partenó. Jo hi vaig estar només dos dies a Atenes (Abans havia estat 10 dies a Rodes), així que no us puc dir gaire de la ciutat en sí, però si una cosa em va marcar, va ser el Partenó: és bestial, em va encantar!! Aneu-hi, pels alumnes de clàssiques és una obligació visitar l'Acròpolis atenesa i el seu magnífic Partenó, val tant la pena!

Illes que m'agradaria visitar? Totes les que pogués, ja que estic segura que totes tenen el seu encant personal, i repetiria Rodes segur. Tal com diu el Jordi, la gent grega és molt simpàtica i hospitalitària, almenys amb nosaltres ho van ser a tot arreu i mira que els pares de la colla anaven carregats amb 7 nens que erem llavors!
Grècia és una meravella, almenys el que jo he visitat. Si podeu, aneu-hi!


Clara.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies pel teu entusiasme, Clara. De debó que fan ganes d´embarcar-se demà mateix rumb a l´Hèl·lada.
Fins demà!

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Doncs jo no puc comentar gaire sobre Grècia, ja que per desgràcia no hi he estat (així que dono la proposta d'anar-hi jeje).
Nomès dir que penso que el fet de visitar tant les muntanyes, com ciutats i fer un rumb turístic pot ser una esperiència molt maca i interessant, i a més tal i com ho ha explicat la Clara, encara dones més ganes d'anar-hi!!

Vale!!

Unknown ha dit...

Hello!!
LA verita és que jo tampoc he tingut el plaer d'anar a Grècia... però em moro de ganes... Fem un viatget de final de curs a Grècia o que?? :D

Anna Ruiz ha dit...

XAIPETE!

Jo també opino que pordíem anar-hi al acabar 2n de Batxillerat, estem sempre parlan de Gècia i el millor seria anar-hi i veure-ho tot de prop, no creieu? :D

Anna Ruíz de la Fuente Núñez

Anna Romera ha dit...

M´encantaria anar a Grècia. ha de ser un pais meravellós.
Felicitats a tots per aquest bloc tan fantàstic.

Jordi Sedeño ha dit...

si fos per mi, visitaria Grècia sensera. Porto anys "incitant" a la meva tieta, que em porti de viatge a Grècia, perquè ella sempre està viatjant, i vull anar perquè es un dels llocs que m'agradaria visitar amb molta més il.lusió. Ara si anés a visitar Grècia amb la meva familia, podria sentir-me més intel-ligent perquè gràcies a les classes d'en Jordi sobre Grècia, podria transmitir-li a la meva familia tot el que estic aprenent. el que seria molt bonic és anar aquest any o l'any que ve tots junts a Grècia, perquè segú que seria una experiencia inolvidable. el que em fa més il.lusió visitar és Rodes per les seves platjes. em faria molta il-lusió viatjar a Grècia.

Júlia Vallespir ha dit...

Voto pel viatge cap a Grècia tots junts!! jaja Jo tampoc no i he estat mai però me'n moro de ganes i després de llegir el que diu la Clara encara més!! Ha de ser molt bonic.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Segueixo pensant que n´hauriem de parlar un dia a classe, si voleu fer realitat aquest somni.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Han passat 2 mesos i no respirem...