2 d’octubre del 2010

El vaixell d´Odisseu, Premi Blocs Catalunya 2010!

Premis Blocs Catalunya 2010 - El vaixell d´Odisseu

Estimats tripulants, ho hem aconseguit! El vaixell d´Odisseu ha estat reconegut com a millor bloc educatiu 2010 en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya que es va celebrar ahir a la nit a l´auditori del Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. Encara ara m´emociono recordant el moment en què el periodista i escriptor Martí Gironell, presentador de la vetllada, va obrir el sobre i ens va regalar aquest moment tan especial. Hi éreu tots, els 54 mariners representats per la Júlia, la Clara, l´Anna i en Cesc. Quins nervis, oi? Ara hem de celebrar-ho tots plegats i remar més fort que mai perquè aquesta criatura nostra que la setmana vinent compleix el seu primer anyet de vida pugui nevegar plus ultra i desembarcar en molts altres ports. Enhorabona per la feina feta i moltes, moltíssimes felicitats a tots!
Us enllaço notícies (3cat24.cat, Diari Maresme, Capgrós.com, Revista Auriga, Tecno Campus, Nació Digital, sies.tv, Racó Català, Bitscatalans, Espai internet, Butlletí electrònic d´Òmniu Cultural) i vídeos (Espai internet) on es parla del lliurament dels premis. A mesura que vagi rebent més informacions les afegiré a l´entrada. I el reportatge fotogràfic d´una nit per recordar...(continuarà). També a l´àlbum de stic.cat a Flickr. Som portada a l´APLEC i a Chiron!

Tripulants, mireu quin regal ens ha fet la Margalida a El fil de les clàssiques: ens ha dedicat una entrada per celebrar la nit de divendres! Plurimas gratias, Lida. L´aprofitarem per comentar al bloc premianenc i així fer col·laboració en xarxa amb els companys de l´IES Cristòfol Ferrer. Què us sembla tot plegat?

Llegiu aquest article a BTVNOTÍCIES.cat. Què més podem demanar, tripulants? I acabo de descobrir que han parlat de nosaltres a BTV, al programa Connexió Barcelona del 4 d´octubre (42:40-46:40).




L´últim regal m´ha arribat avui mateix, 18 d´octubre, el vídeo d´en Cesc. Encara ara quan recordo aquella nit m´emociona sentir els moments que vam viure plegats, d´un intens carpe diem certament irrepetible. Gràcies, tripulant!

71 comentaris:

Clàudia ha dit...

Moltes felicitats :)
Em fa molta il·lusió que entre tots ho haguem aconseguit !
Jordi l'altre dia a classe parlàvem de l'èxit,ens preguntaves que era, doncs bé, això és un èxit :)

Ara toca seguir navegant i donar-li molts mes anys de vida a aquest bloc, que s'ho mereix!

Maria ha dit...

Quina alegria!!!!!
Me'n alegro molt per tots ja que tots ho hem aconseguit!!! Ara toca seguir endavant per seguir demostrant que ens ho mereixem!!!
Felicitats també a aquells que vau anar a la gala perquè de ben segur que ens vau representar a tots la mar de bé i a més seguríssim que va ser super emocionant!!!!

PD: Jordi això ho hauríem de celebrar d'alguna manera especial...

Fins dilluns!!!

Laia Ruiz ha dit...

Moltes felicitats a tots!
Encara que fagui poc que sigui dintre del vaixell, m'alegra que el treball que s'ha posat en el blog hagui sigut recompensat!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Va ser una nit molt especial, Clàudia, Maria i Laia. Hem de veure les fotografies, llegir els apunts de premsa i celebrar-ho molt. I tot plegat ens ha de servir per entendre una cosa molt important: que la feina ben feta té la seva recompensa i que encara que no haguéssim guanyat hem d´estar ben orgullosos del que hem fet al llarg d´aquests onze mesos. I ara, a seguir treballant amb la mateixa il·lusió, però sabent que hem aconseguit un premi molt important i que això ens uneix encara més.

Júlia Vallespir ha dit...

Hola a tothom!

Quina emoció! Realment va ser un moment difícil de definir amb paraules, em sento molt orgullosa d'haver pogut ser allà representant a un grup de mariners que tant s'ha esforçat per arribar a on hem arribat! Els moments de nervis i tensió van valdre la pena ja que van ser recompensats amb una gala esplèndida i inoblidable. I pensar en els dubtes que se’ns van presentar al començar el viatge, tots pensàvem que era un somni que no es trobava al nostre abast però res d’això, amb menys d'un anyet el nostre vaixell ens ha demostrat el que val. És un més dels nostres! Moltes felicitats!

Vale!

Yasmin ha dit...

Hola!!
Moltes felicitats a tots, especialment a tu, Jordi per fer que tots participem en aquest projecte :)
Encara que fa poc que estic dins del vaixell, me n'alegra molt aquesta gran notícia i que el jurat hagués apreciat la feina que heu fet!

I també felicitar a tots els que van anar a la gala. Segur que va ser un moment molt emocionat i ple de nervis!

Valete!

Ana Ovando ha dit...

Felicidades a todos los tripulantes, me alegro de que lo hayáis conseguido.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Ana. Lo cierto es que han trabajado mucho y esta es su recompensa. Gracias también por tu trabajo y tu entusiasmo que a menudo aprovechamos muchos para seguir el ejemplo. Mis alumnos ya aprenden a leer en griego porque es fácil. Un abrazo.

Esther Soria ha dit...

Hola!!!

Felicitaats!!! Som guanyadors!!! quina alegria, segur que va ser un moment super emocionant (amb previs moments de tensió jeje) la veritat és que aquest treball que hem anat fent durant aquest anyet (i els que ens queden!) ha donat els seus fruits!

Vale!!

Mireia ha dit...

Moltes felicitats! :)
Estic molt contenta per aquest èxit que hem aconseguit entre tots! Això s'ha celebrar!
S'ha de continuar treballant, perquè, com dius, tu, Jordi, la feina ben feta té recompensa!

Vale.

lorena ha dit...

Després de tot un any amb aquest blog, treballant i aprenent, sempre es bonic i agraït un premi com aquest! Entra tots ho hem pogut aconseguir!

Paula ha dit...

Moltes felicitats! Quina il.lusió! Sòm guanyadors! És un gran bloc i està més que demostrat, ara toca seguir endevant amb la mateixa energia perquè segueixi creixent!
Vale!

Judith Garcia ha dit...

Moltes felicitats a tots pero també al Jordi que ha sigut qui ha estat sempre animant-nos a participar.
No fa molt que estic en el vaixell pero m´alegro que ho poc que he colaborat hagi servit.

Moltes felicitats tenim que segir lluitan per guanyar un altre vegada.

Clara ha dit...

Felicitats a tots els tripulants, sí senyor, que ens ho mereixem!!
Va ser molt emocionant estar allà, tot i que vam passar uns nervis horribles! Quan van dir el veredicte ens vam posar tots eufòrics i l'efecte va durar tota la nit, creieu-me!

Els nostre esforç ha estat valorat entre d'altres blocs que també s'ho havien traballat molt, així que hem d'estar agraïts.

Això només ens anima a seguir endavant com fins ara, amb ganes i treball.

^^
=)


Valetee!!


Clara

Marc Palau ha dit...

Felicitats a toots! Només fa unes setmanes que estic fent aquesta matèria tant especial i dic especial precisamnet per coses com aquestes, per la il.lusió que hi posa tuthom , per veure com la gent n'esta d'orgullosa i am tot aquest treball s'aconsegueix tot aixo que hem aconseguit!
Felicitats una altre vegada!

Vale!

Lo Càntich ha dit...

Des de Lo Càntich, felicitats Jordi, i a tots els tripulants del vaixell.

Quina colla més maca!

Toni Arencón i Arias

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Toni. Felicitats també a vosaltres pel vostre premi com a millor bloc de cultura. Feu una tasca realment extraordinària. I sí, aquests tripulants em tenen el cor robat, ho confesso.

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Ja us vaig felicitar i petonejar ahir al Tecnocampus, al bloc i al Facebook però ara, Jordi, crec que t'agradarà tenir aquest regalet, tot i que un xic mogut per l'emoció dels teus mots. PER MOLTS ANYS, tripulants!PER MOLTS ANYS, Jordi!
http://blocs.xtec.cat/elfildelesclassiques/2010/10/02/el-vaixell-dodisseu-premi-blocs-catalunya-deducacio-2010/

Teresa ha dit...

M'afegeixo a l'enhorabona, per segona vegada, però aquesta vegada vull felicitar sobretot l'alumnat del Vaixell. Sé perfectament que el mèrit d'un bloc educatiu és, bàsicament, de l'alumnat que li dóna contingut. Continueu endavant amb la mateixa força i il·lusió!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Lida, per tots els déus! Aquest és el regal més maco que ens podies fer i particularment no tinc paraules per agrair-te tanta generositat. La teva "insistència" ha estat tan fructífera que des del Vaixell et reconeixem un deute in aeternum. Plurimas et maximas et...gratias tibi agimus.

Teresa, tens tota la raó del món, els tripulants, filadors, guardians dels tresors del món clàssic són els autèntics protagonistes. Gràcies. Una enorme abraçada a les dues.

Valete!

Guillem Fargas ha dit...

Quina gran notícia!!!!
Qui ens ho havia de dir ara fa un any que aquest bloc, el nostre bloc arribaria tan i tan lluny.

És una gran satisfacció veure com altre gent que nosaltres no coneixem, és capaç de veure el que nosaltres (els tripulants)ja sabíem des dels primers mesos de vida d'aquest bloc: que és un grandíssim bloc.

Al final tot el que fas a la vida té una recompensa, i l'esforç i temps que hem dedicat al vaixell ja ha obtingut la seva. Crec que ens hem de sentir orgullosos i tremendament satisfets d'aquest vaixell que hem fet navegar entre tots.

Moltes felicitats a tothom i a continuar amb aquest rumb tan favorable que hem agafat.

Valete

virginia ha dit...

Des del L'escola Salvat Papasseit de Santa Coloma,
Moltes Felicitats!!!

Unknown ha dit...

HOla!
Jordi t'agraeixo l'esforç i el temps que has invertit en el blog per fer-lo possible, i com tu penso que el món de les clàssiques és importantíssim i que mai no s'ha de perdre!
Estic molt contenta per aquest premi, que ens dóna més forces per seguir remant, com bé dius.

Fins dilluns!

Anna!

Tercervg ha dit...

Moltes felicitats a tots els que heu treballat en aquest projecte!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots els que heu dedicat el vostre temps al vaixell d'odisseu!

Sóc un nou tripulant d'aquest vaixell i la veritat és què les ganes d'aprendre, de debatir i de fer coses es transmeten.

L'esforç sempre té èxit.

Vale!

Rafael Banegas ha dit...

Capitán y tripulantes: sólo puedo decir que FELICIDADES por este gran logro que entre todos habéis hecho posible. Las palabras de Jordi lo resumen todo: son impagables. Todos sus alumnos (hasta los que ya no estamos con él a diario) nos debemos considerar discípulos suyos. Jordi, con su humildad y buen hacer, se sonrojará con estas palabras; pero son la verdad, mi verdad. Muchos estaréis de acuerdo conmigo.

FELICIDADES DE NUEVO y que este blog, entre todos, siga creciendo. Este premio es un empujón más que debe ayudaros a seguir adelante. Todos vosotros, con Jordi como guía( como un Aquiles cotidiano, como nuestro Pericles particular), lo hacéis posible.

Un abrazo a todos!

Rafa

Anna Ruiz ha dit...

Hola!

La veritat és que ahir va ser una nit molt emocionant, i quan van sortir els finalistes, tots super nerviosos i diuen: "el jurat considera que les clàssiques..." ja estaba tot dit, erem l'únic bloc de clàssiques, així que havíem guanyat!!!

Ara només ens queda seguir endavant amb mes força que abans, ja que ara hem demostrat que tot és possible i que NO HEM DE PARAR MAI DE SOMIAR perque el que somiem es pot fer realitat! :)

Anna Ruiz de la Fuente Núñez.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Arribo d´un sopar amb la família (la meva dona fa avui anys, quantes celebracions!) i em trobo amb aquests comentaris que m´acaben de confirmar tots els meus pensaments d´il·lusió, d´esperança, d´alegria, d´orgull, de considerar-me un privilegiat per fer la feina que diàriament em fa feliç. Aniré a pams:

Virgínia, gràcies per les felicitacions que jo us retorno pel fet d´haver arribat a la final. Ja ho vaig dir: crec que tots els blocs finalistes eren d´una extraordinària qualitat i que qualsevol podia haver estat allà. Per això valorem encara més el premi, el jurat ho va tenir difícil, d´això n´estic ben segur.

Tercervg: si us plau, tenim un bloc a Primària de Vedruna-Gràcia!! Quina il·lusió!! Com a pioners a l´escola d´aquesta eina pedagògica que fa ús de les noves tecnologies només us puc felicitar per la tria. Ja veureu la seva utilitat i com n´és de motivadora per als alumnes. Felicitats! Dilluns esbrinaré qui està al darrera d´aquest bloc.

Rafa: no sea usted tan generoso. La satisfacción de haberle tenido como alumno es una de las razones que justifican este trabajo, que se parece más bien a un estilo de vida, a un modo de entender la vida. Agradezco tus palabras porque sé que salen del corazón, no son puro quedar bien. Y espero que algún día seas colaborador nuestro con alguna entrada que a buen seguro enriquecerá a los tripulantes de El Vaixell. Hablamos. Un abrazo.

Laura Guillén ha dit...

Hola!
Moltes felicitats!
Quina il·lusió haver guanyat aquest premi, qui ho anava a dir fa un any no?

Laura ha dit...

Moltíssimes felicitats des de L’ombra d’un somni!!!

Ja saps que som seguidors del vostre blog, i que el nostre, de fet, neix rere l’estela del Fil de les Clàssiques, i també de El vaixell d’Odisseu.
Ens alegrem molt del reconeixement que heu rebut, perquè sabem el temps i la dedicació que suposa tirar endavant un projecte d’aquesta mena (gratis et amore).

Enhorabona a tots els membres del bloc!

Carlotah. ha dit...

Per fi ho hem aconseguit! Després de tant esforç per part de tots i l'empeny que ens has donat ho em aconseguit!!
N'estic molt contenta i em fa molta il.lusió!

Ara,a seguir com sempre!

FElicitats a tots!

adeeu

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Laura. El cert és que no esperavem arribar fins aquí en tan poc temps, però jo estic molt content pels alumnes que s´ho han treballat de valent. Tant de bo aquesta estela, la nostra i la vostra, segueixi marcant camí. Una abraçada i visquen les clàssiques!

La cuina vermella ha dit...

Estimats valents! Moltes felicitats i benvinguts a Ítaca.
I ja ho sabeu: Primum manducare deinde philosophare.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Em va encantar saludar-vos divendres, editors de "La cuina vermella". Teniu un bloc diferent, un disseny trencador i una vitalitat desbordant quan parleu amb passió del món gastronòmic. Felicitats per aquest premi tan merescut! Nosaltres la gastronomia clàssica la vivim, sobretot, de la mà del grup KuanUm (http://kuanum.blogspot.com/) i de la nostra especialista en cuina romana Maria, que està ultimant els darrers detalls del seu Treball de Recerca sobre el tema. Podríem fer alguna activitat conjunta algun dia? És només una proposta en calent, però potser aquestes són les més fructíferes. Feliciter, Rubra Coquina!

Montse ha dit...

Moltíssimes felicitats des de Clàssics a la Romana!!! ja anem essent molts els blocs de clàssiques premiats, de manera que ja ens podrien anar fent una mica més de cas i atorgar la posició que pertoca als ensenyaments clàssics.
Enhorabona tripulants del vaixell, sobretot als alumnes sense els quals la nau no seria el que és!!
I a tu, Jordi, moltes felicitats per ser el capità que ets!!

Montse

Lah''heLena ha dit...

FELICITATSSS A TOTS!!
Hem conseguit fer una cosa que creiam possible pero impossible a la vegada, PERO HEM GUANYAT!!!

Jordi de Miguel ha dit...

Jordi, moltíssimes felicitats pel premi. M'ha fet molta il·lusió! Potser perquè penso que també és per aquells qui vam gaudir tant amb les classes (mmm... 1996-97, oi?). En guardo un gran record, sobretot perquè més enllà de les declinacions vam aprendre una sensibilitat que, com a mínim a mi, estic segur ens ha ajudat a configurar la manera en què "processem" el món.

Moltes gràcies per tot i moltíssimes felicitats!
(Extensives a tots i totes les alumnes que ho han fet possible, per suposat).

Un ex-alumne.

Ricardo ha dit...

Enhorabuena por este premio. Un saludo muy cordial.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Montse! Vosaltres ja sou un clàssic i un referent a la blogosfera de ls Clàssiques. El vostre treball amb els alumnes és extraordinari i sempre m´ha sorprès la vitalitat, l éntusiasme i la periodicitat de tants articles publicats per ells. Quina llàstima que als capitans de la nau de l´Estat de vegades els falti certa sensibilitat per copsar la importància dels estudis que impartim. Una abraçada.

Jordi, quin comentari més emotiu! Jo també recordo aquelles classes amb molt de carinyo i de vegades penso que m´hagués agradat tenir els mitjans de què ara disposo per anar una mica més enllà. De tota manera, les noves tecnologies no són la panacea universal i sóc dels qui creu fermament que un professor amb un guix a la mà i, sobretot, amb la paraula no necessita gaire cosa més. Un transmet el que vol tasmetre si així ho desitja. Si no hi ha res a dir, ja ens poden posar ordinadors a totes les aules que no solucionarem el problema realment educatiu d´aquest país, que és d´identitat. Una grandíssima abraçada.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Ricardo. Estamos muy felices por todo, por el premio, por el reconocimiento al trabajo de unos alumnos que demuestran día a día que el futuro puede estar en buenas manos y especialment estoy feliz por las Clásicas, que tanto necesitan en estos momentos de los remos para alejar nubarrones de ignorancia. Un abrazo.
Ya sabes que tu blog "Helleniká, recursos de griego antiguo" nos ayuda a muchos con ese material tan fantástico que editas.

Helena ha dit...

Mooooltes felicitats! La veritat es que quan ho vaig llegir, em va fer molta il·lusió tot i ser nova al vaixell!

Luke Phoenix ha dit...

Olé! això demostra que tot esforç té recompensa! realment em va saber molt greu no poder anar (però les migranyes no perdonen...)tot i així vas fer un discrus molt maco, Jordi! demà ho celebrarem! i a més, m'he arriscat i he fet un pastís que no havia fet mai, a veure que tal, jiji

Luara ha dit...

Moltes Felicitats. Estàs aconseguint que la cultura clàssica deixi marca, Jordi. Felicitats a tu i a tots els participants del Blog.

Laura.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Laura, i per molts anys que així sigui.

Unknown ha dit...

Moltíssimes felicitats tripulants!!!
Que gaudiu molt d'aquesta nau d'emocions, espero que seguiu navegant per tantes mars com es puguin somiar, que en totes elles hi ha un lloc on créixer i per sort no s'acaben mai...
feliç periple!!!!!!!
Alba Manyoses

Aitor ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots els tripulants!
Sembla que tant esforç per part de tots ja ha comensat a fer efecte i espero que continuem navegant així de bé.

Adeu!

eulalia ha dit...

Crec realment que tots i totes ens ho meraixem, em treballat molt en aquest projecte, i realment com diuen el treball sempre té la reconpença que es mereix, i en aquest cas,s'ha fet realitat, moltíssimes felicitats a tots i totes els qui han pogut fer realitat aquest premi, i ànims a seguir que aquest blog tiri endavant, i en poguem guanyar molts més!
FELICITATS!

Noèlia ha dit...

Aquet premi a sigut no només gràcies al Jordi sinó a tots els que em fet possible que aquet blog segueixi endavant, per tots els que han fet entrada i les han comentat.
No només ho crec sinò ho afirmo que ens ho mereixem i que aquet premi es per tothom.
FELICITATS A TOTS!!

Lluis ha dit...

M'en alegro molt Jordi, encara recordo el dia que ens vas plantejar la idea de fer aquest bloc ja que estaves bastant nerviós perquè no sabias molt bé com funcionava això de la tecnologia.
Has donat un clar exemple de que amb esforç tot es possible.
Felicitats!!

oriol ha dit...

Hola!

Primer vull felicitar a tots els tripulans que han fet possible guanyar els premis blocs de Catalunya. És el regal del nostre primer aniversari. Esperem que aquest vaixell es faci cada cop més gran i no deixi de crèixer.

Oriol T.

Ferran ha dit...

Hola!

Felicitats a tots, em dona molta alegria poder compartir i celebrar aquest any que compleix el vaixell amb un regal tan dolç com la victòria.

Gràcies família!

Castillo ha dit...

Felicitats mariners i marineres!
Us ho diu un nou tripulant, i preparat per continuar navegant!

Vale!

Jordi Sedeño ha dit...

Hola!!!

Per fi es reconeix un gran treball amb aquest gran premi que ens han otorgat. Estic molt content de poder celebrar aquest premi amb els meus companys tripulants, perquè ens ho mereixiem desde fa temps. Espero que el vaixell no deixi de navegar i crèixer.

PD: Jordi, es nota que estaves molt nerviós i emocionat en el video. Aquest premi sobretot és gràcies a tu per la teva constància i al-legria que li poses en aquesta feina. Enhorabona capità.

Ignasi ha dit...

Moltes felicitats, per aquest premi que heu aconseguit i per fer-nos sentir a els nous tripulants, ara ja, sense haver-hi fet practicament res, part d'aquest projecte!

Felicitats!

Vale!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats a tots els tripulants d’aquest vaixell per forma part de un gran projecte com el vaixell d’Odisseu.

Vale! :)

laa.neuus ha dit...

Hola!


Moltes felicitats a tots, crec que ens mereixiem guanyar aquest premi, ha estat un any intens, el blog a avançat molt, i com tot bon treball hi ha una recompensa i aquesta ha estat la nostra.

Gràcies als que vau estar representant a tots els tripulants, i sobretot a tu, Jordi, que sense tu això no hagués estat possible, gràcies per esforçar-te tant per nosaltres i per fer aquest gran projecte:)


Adéu

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona pel premi! I, a més, ben merescut! Ja es veu que les il·lusions es fan realitat. Ànim i endavant, que això encara donarà molts més fruits!
Quan tingui una estona faré un post sobre el vostre premi i la vitalitat de les clàssiques.
Salutacions cordials.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltíssimes gràcies, Luis. La veritat és que estem molt contents per l´aportació que hem pogut fer al món de les clàssiques que, nosaltres ho sabem, mereixen un lloc indiscutible en l´espai educatiu dels nostres joves. Tant de bo els gestors ho arribin a entendre algun dia per al bé d´aquesta societat un tant desnortada (i sóc generós amb l´expressió "un tant"). Una abraçada.

PS: esperarem el post amb il·lusió.

Pau ha dit...

Salvete, Omnes !

Moltes felicitats a tots els que han participat i han ajudat a guanyar aquest premi tan fantàstic. Estic molt content de poder ser un tripilant més.

Vale !

Unknown ha dit...

Hola!

nois mentre buscava alguna web on fer exercicis de grec per repassar l'examen de demà he trobat una pàgina força interessant, una mica difícil ja que la majoria de coses encara no les hem treballat a classe, però hi ha aplicacions on pots escriure el teu nom en diversos dialectes grecs, en egipci ( típic dibuix de "pájaro", "ojo"... haha)

Esta molt bé aquí la deixo:
http://recursos.cnice.mec.es/latingriego/Palladium/griego/esg112ca1.php

Fins demà!


Anna!

Eulàlia ha dit...

Moltes Felicitats!!

Aquest premi ens ensenya als més nous de l'assignatura tot el que podem arribar a fer i aprendre, només en un any aquest blog ja té un munt de coses, encara desconegudes per nosaltres, espero que durant aquest any les pugui fer meves, el fet d'haver obtingut aquest reconeixement per part de gent de fora, em venen moltes ganes de posar-m'hi ja de ple, i ser un d'aquests tripulants que d'aquí a un any veurà tota la feina i n'estarà satisfet!!

Albert ha dit...

Felicitats a tots els tripulants i especialment amb el meu amic des de fa molts anys, en Jordi, que vam estudiar junts des de 2n BUP.
És un orgull com amic el que ell i tots els alumnes heu aconseguit.
Una abraçada des de l´escola Jesuïtes Gràcia Kostka (antic SEK)

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Eheu, Albert, Albert, fugaces labuntur anni, que deia Horaci! Com passa el temps! Ja fa una pila d´anys que sèiem junts a classe, al Res, recordes? Era l´any 1980. L´Albert, tripulants, és amic de Secundària i encara ara de tant en tant ens veiem. Jo també em sento molt orgullós de tenir-lo com amic i de compartir amb ell la passió pel món clàssic. És també professor de clàssiques, al SEK (ara Gràcia Kostka). Segur que alguns teniu amics que estudien en aquest escola i si tenen l´Albert com a profe o tutor només us en podran dir meravelles. La Geanna el coneix perquè l´any passat va estudiar 1r de batxillerat allà, oi Geanna?
Una abraçada, amic, i gràcies per la teva sincera felicitació.

Ariadna ha dit...

Encara em costa de creure que haguem guanyat el premi de tants blocs que deuriem ser, però també m'alegro molt obviament. Recordo les ganes que ha posat la gent per fer entrades i que en algunes batiem el rècord en comentaris comparat amb la majoria d'entrades com per exemple la pel·lícula d' Hipatia entre d'altres i també quan més d' un cop deies que teniem un bloc que es deia “El vaixell d’Odisseu” on si podia comentar i coses per l'estil perquè entressim, després hi hauria qui ho feia i qui no. M'ha alegrat i m'ha agradat molt veure el teu discurs perquè m'ha recordat a quan explicaves les coses a classe amb la passió per les clàssiques que et caracteritza. Per cert, si estaves nervios no s’ha notat gaire perquè m’imagino que allà no es podia comparar a parlar davant d’una classe,oi? El premi també s’ha de dedicar a tu, a més, a més, de la gent que ha colaborat en aquest projecte per poc que hagi estat perquè tots ho hem fet possible.

PD:Sento no haver pogut comentar abans.



Αδευ!

Martí ha dit...

Salvete!!

MOLTISSIMES FELICITATS a tots els tripulants i espero que això ens dongui forçes per a seguir endavant i fer-ho millor cada dia, estic molt content per al premi, i donar la gràcies al jurat que ens ha valorat molt tota la fina que hi ha darrere, gràcies i felicitats!!!

Valete omnes!!

Martí ha dit...

les*
feina*

em sap greu!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Més val tard que mai, Martí. "Errando discitur" que diem en llatí. Ja sabeu que la feina de comentar al bloc millora la consciència que tenim tots plegats de cuidar la llengua i, tot i que les faltes que feu encara són moltes, és importantíssim que vulgueu millorar l´expressió i l´ortografia.

Aina ha dit...

Moltes felicitats tripulants del vaixell d’Odisseu! Dir-vos que em sento molt orgullosa de que el vaixell haguí guanyat el primer premi i també dir-vos que espero que aquest any nou que fa el vaixell puguem aconseguir que estigui al mateix nivell o inclús més alt!

Marc Navarro ha dit...

Salve!

Felicitats a tots els que hem fet aixo possible. Espero que ho puguem repetir cuan va sortir anunciat a les noticies jo no m'ho creia pero resulta que si.

Felicitats a tots!

Valete!

joan ha dit...

Wow!!! això és IMPRESSIONANT!!!! Moltes felicitats a tots els mariners i als capitans de la nau!!!
Quin cracks!!!
Per molts més posts!!!

Joan Palmer Mas

jordi ha dit...

Gràcies, Joan! Una abraçada des d´ El Vaixell d´Odisseu. Estarem encantats amb els teus comentaris.