16 d’octubre del 2009

El fil de les clàssiques, un referent

Quan us vaig presentar el nostre bloc a classe ja us vaig parlar de El fil de les clàssiques com un dels referents dins el món de la blogosfera vinculada al món de Grècia i Roma. La Margalida i els seus alumnes de l´IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar fan dia a dia una tasca extraordiànaria i tant de bo en un futur no molt llunyà poguem col·laborar plegats. De fet, ja ens han convidat a fer-ho. Us deixo amb una video-entrevista que porta per títol Clàssiques d´ara publicat el passat mes de juliol a Chiron, on la Lida explica com són les seves classes des que va començar aquesta aventura a la xarxa. Escoltem què ens diu sobre el present i el futur de l´educació.

Clàssiques d'ara from redall on Vimeo.

11 comentaris:

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Moltes gràcies, Jordi! Ens atorgues un gran honor! Els alumnes n'estaran ben contents i s'animaran a seguir endavant.
Us esperem a El Fil de les Clàssiques i a Aracne fila i fila; nosaltres també ens passarem per aquí. Ens uneixen moltes coses, l'amor per les clàssiques i pel coneixement compartit, entre d'altres!
Tot i que sóc membre de Chiron i amb molt d'orgull, és de justícia que puntualitzi que aquesta entrevista me la van fer els periodistes Ricard Espelt i Gemma Urgell per una sessió molt interessant dels seus respectius blocs, finalistes en política i blocs corporatius dels últims Premis Blocs Catalunya: Talkingabout

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies a vosaltres, Margalida. Heu fet molt camí i les vostres petjades sobre la mar de les clàssiques ens són un far indispensable. I la puntualització, un cop més, és una marca de la casa: la teva gratitud.
Una abraçada

Unknown ha dit...

Hola!
És molt interessant l'entervista!
Com es diu en italià: Pian' piano si va lontano( Poc a poc s'arriba lluny) I després de fer un salt al fil de les clàssiques m'he adonat que ha arribat molt lluny. Felicitats! Espero i desitjo que el nostre vaixell arribi a fer un viatge tant satisfactori com el vostre!

Anna carbó.

Anna Ruiz ha dit...

Hola

he mirat l'entrevista i la he trobat molt interessant, i us felicito per la feina que feu amb el vostre blog, perquè està molt bé.
Espero que el nostre blog, amb el temps i la dedicació de tots, també pugui arribar tan lluny.

Anna Ruíz de la Fuente

Esther Soria ha dit...

Hola!!

M'ha semblat una entrevista molt interessant, perquè es veritat, que si tots ens involucrem en aquest blog poguem arribar molt lluny, i fer l'aprenentatge d'una altre manera on aprenem no només de la classe sinó també d'articles que poguem penjar nosaltres.
També felicitar-los per el seu treball, ja que m'he passat a veure el fil de les clàssiques i Aracne fila i fila, i trobo que són una blogs molt ben fets, interessants i copmplerts, i espero que nosaltres també poguem arribar molt lluny.
També m'ha semblat molt original el rap final del vieo.
uale!!

Noèlia ha dit...

hola!!
A mi em sembla molt interesant akesta entrevista.
Per un altre part felicitar a la Margalida i els seus alumnes per el treball i el temps invertit en el seu blog perque esta molt ben fet i treballat.
Jo espero i desitjo que en un futur no gaire llunya el nostre arribi lluny.

albert muñoz ha dit...

Hola

Aquesta entrevista m'ha semblat molt interesant perque es molt dificil fer un blog i requereix molt treball.
Tambe felicitar a la Margalida per el gran bloc que te i a veure si nosaltres arribem igual que el fil de les clàssiques.


Adéu

Jordi Sedeño ha dit...

hola!

m'ha agradat molt aquesta entrevista, em sembla molt interesant.
els felicito per la feina que han fet, que ha sigut molta, i ara veuen un resultat molt satisfactori.
esperu que el nostre blog arribi tant lluny com el seu, seria una gran ilusió per mi.

Sanja ha dit...

Hola!

Felicitats per aquest treball que esteu fent! Es nota que darrere de tot això heu posat moltes ganes i temps!
Espero que dintre de poquet el nostre blog s'ompli i arribi tan lluny!

Guillem Fargas ha dit...

L'entrevista és molt interessant, i els felicito per el que han aconseguit. Espero que el nostre blog arribi tan o més lluny que el seu, estaria bé, no creieu?
Vale!!!

Martí ha dit...

Salvete!
Deunidó quina feina per tiraro tot endavant,felicitats Margalida, també els altres perquè s'ho mereixen, fan un gran treball diari. Espero que nosaltres també ho fem, i com a dit el Guillem, estaria bé que el nostre arribi tan o més lluny que el seu, estic d'acord em tu. Tots junts tirarem endavant el nostre viatge.
Valete!!!