18 de febrer del 2010

Percy Jackson i el lladre del llamp

Demà s´estrena a la cartellera cinematogràfica la pel·lícula Percy Jackson i el lladre del llamp. Es tracta de l´adaptació a la gran pantalla d´una de les novel·les homònimes de l´escriptor nord-americà Rick Riordan protagonitzades pel jove Percy Jackson, un adolescent aparentment normal que un bon dia descobreix durant uns campaments que és fill del déu Posidó en persona i que els seus dos millors amics també són criatures fantàstiques, un sàtir i una filla d´Atena respectivament (déu n´hi do!).
A partir d’aquest moment, els tres amics inicien una autèntica odissea pels Estats Units enfrontant-se a tota mena de monstres mitològics per reequilibrar el cosmos abans no es pongui el sol el dia més llarg de l’any. Percy buscarà a contrarellotge recuperar la pau, rescatar la seva mare i conèixer el seu pare per entendre qui és ell mateix. Tots aquests ingredients que, com ja sabeu, són tan presents en el món de la mitologia i que cal interpretar sovint llegint ente línies. El seu director és Chris Columbus, l´artífex de les dues primeres pel·lícules (i èxits indiscutibles) de la saga Harry Potter, i entre els actors que acompanyen el nostre jove semidéu hi trobem Pierce Brosnan (ex-James Bond) i Uma Thurman (Kill Bill) com a la inquietant i sempre perillosa gòrgona Medusa. Haurem d´organitzar una expedició per anar-la a veure, no us sembla? De moment, un petit tast en forma de tràiler.

63 comentaris:

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Doncs la pel·lícula sembla estar molt bé estic d'acord amb anar-la a veure al cine tots junts tal i com vam fer amb Àgora (pel·lícula que per cert va estar molt premiada als Goya, no m'extranya!!!)


Vale!!

Unknown ha dit...

Ei! just avui he vist l'anunci de la pel.lícula per la tele! Ha de ser molt interessant no? sobretot per nosaltres ( la família de les clàssiques) em sembla molt bé anar al cinema tots junts!
Esperem que sigui tan bona com la de l'altre cop no??? :D

Fins demà!
Anna!

Ariadna ha dit...

Si!Si!Si! Quina emoció i il·lusió, jo també estic d' acord en anar a veure-la!:D Sembla que promet molt!Quina gràcia Jordi, precisament avui després de tants exàmens i amb tranquil·litat t' anava a comentar aquesta pel·lícula per si encara no l' havies vist anunciada, però no m' he enrecordat. Hi ha una cosa que no entenc, si Posidó és el déu del mar i dels terratrèmols... com es que diu el ladrón del rayo? No ho sé però amb això del raig em recorda a Zeus i no el déu Posidó. Que potser hi ha algun mite que s' ha m' escapa? Estic completament d' acord amb l' Esther sobre això dels Goya tot i que encara tinc una mica el mal cos que em va deixar aquesta pel·lícula... la veritat és que està molt bé.


Espero que l' anem a veure aviat perquè tinc moltes ganes de veure-la i no sé si podré aguantar!




Αδευ!

Júlia Vallespir ha dit...

Em sembla una idea genial!!! A veure quan hi anem tots junts!! Espero que sigui tan bona com la d'Àgora, que totalment d'acord amb l'Esther em va encantar!!

Vale!!!

Anna Ruiz ha dit...

Quines ganes d'anar-la a veure! Crec que pot ser una pel·lícula molt interessant a més ara que estem estudiant mitologia, ens servirà per recordar coses.
I jo també estic d'acord amb el que diu l'Ariadna de que Posidó és el déu del mar i que "el ladrón del rayo" correspondria més a Zeus. Però suposo que això ho esbrinarem anant a veure la pel·lícula.
AIxí que ja sabem que toca, no?! :D

Anna Ruíz de la Fuente Núñez

Ferran ha dit...

Jo vinc! Magrada molt el cinema i més si te relació amb el món classic! He vist l'anunci i no te mala pinta... SOM-HI!

Clàudia ha dit...

jaja Deu n'hi do, mai més ben dit :)
si, jo també m'hi apunto, que a Agora no hi vaig poder venir i em vaig quedar amb les ganes.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Em sembla que tindrem "quorum", encara que seria bo que animessiu la resta de companys a manifestar la seva decidida voluntat d´anar a veure-la deixant el seu comentari al bloc (si no, ens ho haurem de rumiar). Com més serem, més riurem, que diuen. Ja us aviso que és una pel·lícula molt diferent a "Ágora". Aquesta és d´efectes especials, màgia i èpica, que no està gens malament, oi?

oriol ha dit...

Hola!

A mi també m'agradaria anar-la a veure, crec que pot estar bé,a més si te relació amb el món clàssic encara més. La pelicul·la de àgora va estar bastan bé. De manera com l'has presentat Jordi, té pinta de ser bona.

Oriol T.

Anònim ha dit...

Aquesta perli fa molt bona pinta, pero molt bona, m'han entrat ganes de anar-la a veure. A més a més, és del director de Harry Potter, per tant la cosa promet.

Fins dilluns

Unknown ha dit...

Hola nois i noies!
Doncs jo també penso que estaria molt bé anar,he vist jo també l'anunci i penso que pot estar molt bé,haver quan ens decidim :)






Saludos.

Xenia ha dit...

Hola!

Jo vaig veure-la el dijous passat a la preestrena i em va encantar. És molt entretenida i crec que a l'hora ens ensenya molt. És una pel·lícula que encara que l'hagis vist un cop no et fa res tornar-la a veure. Trobo una ideea fantàstica el que anem tots a veure-la i crec que en sortirem molt satisfets.

Fins aviat!

Guillem Fargas ha dit...

A mi també em sembla bona idea anar-la a veure tots junts. I només veient el tràiler sembla que serà una pel·lícula entretinguda i que ens ho passarem molt bé si la anem a veure. Espero que aquesta vegada si que pugui venir.

Vale

Maria ha dit...

Ei jo també m'apunto! Només de veure el tràiler ja m'han vingut ganes de veure-la... Espero que hi anem aviat.

Fins demà!

Clara ha dit...

Em sembla bé, tot i que potser la vaig a veure amb la família, però endavant!!

Clara

Rochelle ha dit...

Holaaa~~!

Sincerament no havia sentit parlar abans de la pel·lícula fins que el meu germà li ho va comentar a la meva mare i en Jordi va parlar-ne d'ella a classe, i com que no veig gaire la tele, no he vist el trailer i gràcies al blog puc dir que ara si que tinc unes ganes tremendes d'anar-la a veure demà.

Tenint uns espectes especials com es pot apreciar i a l'estar en mans del direcor de "Harry Potter i la cambra secreta" crec que no sortirem decebuts.

Anar-la a veure tots junts com vam fer amb Àgora serà molt divertit.

Ens veiem a classe!

Vale~!

Jordi Sedeño ha dit...

Haveure que tal serà demà la pel-lícula. Per el que m'han dit diuen que és una pel-lícula bastant bona, espero que aixi ho sigui.

Xavier Garcia ha dit...

Amb ganes de veure-la ja ;)
Crec que ens agradarà bastant i serà divertida de veure!
Xavi

Anònim ha dit...

Molt bona la pel·lìcula. El Fargas, el Martí i jo ens hem quedat fins al final dels crèdits tots sols a la sala a veure s'hi hi havia sorpresa pero resulta que no. A veure quant tornen a estrenar algun film d'aquest tipus que són molt interessants.

Fins demà
Cesc

Esther Soria ha dit...

Hola!!

La pel·lícula m'ha semblat genial!!! penso que ha estat una gran idea anar-la a veure.
Per cert!! ja que estem parlant de pel·lícules, he vist anunciada la de "Lluita de Titans" que es basa en el mite de Perseu, però per anar-la a veure crec que haurem d'esperar una mica perquè em sembla que s'estrena a l'Abril!!


Vale!!

Clara ha dit...

M'ha encantat la pel·lícula! Trobo que està molt ben aconseguida i que és bastant fidel a la mitologia i està molt ben portada! M'ho he passat molt bé i l'he trobada genial!!
Visca Percy Jackson!

Clara

Anna Ruiz ha dit...

La pel·lícula GENIAL! M'ha agradat molt i a més la barreja de mitologia i d'actualitat queda molt bé! Aviam si en fan més que vaig llegir que aquesta pel·lícula és d'una saga que parla tota de mitologia anomenada: Percy Jackson i els déus de l'olimp.
I em sembla molt bé la idea de l'Esther d'anar a veure Lluita de Titans! :)

Anna Ruíz de la Fuente Núñez

Unknown ha dit...

Holaaaaa :) !
La pel·lícula m'agradat molt,ha estat genial,penso que tothom ha disfrutat amb les aventures que li pasaven a Percy Jackson , estic d'acord amb l'Esther,l'Anna,...que han comentat d'anar a veure LA LLUiTA DE TiTANS :)
i anem tots,contra més i som millor ens ho passem ;)



Saludos.

carlota ha dit...

Salve!
Jordi moltes graciès per portar-nos a veure aquesta pel.lícula m'ha agradat moltissim enserio. Perque com diu la Clara es fidel a la mitologia i a mes a mes hu han sapigut portar molt bé el nostre mon, i veureu mes o menys a la nostre manera. I sobretot hu he entes tot molt bé, i era molt interesant.

Vale!

Sanja ha dit...

Hola! =D
M'encantat la pel·lícula, crec que ha estat genial!(efectes, trama,personatges)
Es una manera de veure la mitologia des de un altre punt de vista,i divertida!
A veure si repetim amb Lluita de Titans!

fins demàa!

Xavier Garcia ha dit...

M'agradat molt el tros de pel-lícula que he vist, ja que he tingut que marxar abans, però no us preocupeu que veuré el final ;)
Gràcies per portar-nos a veure aquesta pel-licula.

Xavi

Lah''heLena ha dit...

bones!

Doncs aquesta pel·lícula m' agradat molt ja que l' he trobat interesant i bastant realista dins el món dels déus.
L'únic que no m' agradat és el final ja que crec que surt una mica de context els dos nois joves lluitan al aire amb les convers.
Tot i així m' agradat bastant, és distret.

Agnès ha dit...

salve!
Crec que aquesta pel·liculaha estat molt interessant i ens ha donat la posiblitat de coneixer una miqueta més sobre la mitologia. M'ha agradat molt veure-la, i la veritat, la tornaria a veure.
un petóó!
vale!

Noemí ha dit...

¡Saludos!

Sinceramente esta película no me ha gustado mucho aunque reconozco que el argumento es muy original. Creo que es la primera vez ( tal vez, una de las pocas) que se basa una película totalmente en la mitología, especialmente en los semidioses y encima adaptada para los tiempos que corren (especilamente por las expresiones del sátiro).

Sin embargo me ha desagradado como caracterizan y tratan a los dioses (me da bastante respeto la representación de divinidades) especialmente el pasaje del Olimpo donde son representados como personas idénticas a nosotros aunque de mayores dimensiones. A parte de que la banderita americana no es necesaria que aparezca... También el modelo de sandalias aladas de Hermes, ¿alguien se imagina a la divinidad con converse negras?

De hecho pienso que esa es la causa de que haya habido un salto en la película... Sin duda, un ataque de hybris de los actores por realizarla y de nosotros por estar viéndola, además los dioses conocedores de que nosotros somos estudiantes de griego y latín y sabemos gran parte de mitología ( de cada mito sus consecuencias) han utilizado el filme para castigarnos y advertirnos esta tarde.

P.D: Este seguramente no es el motivo real del fallo, pero queda bien como una posile hipótesis, ¿no?

No he entendido una cosa a lo largo de la película: ¿ Si Atena era virgen, cómo es que tiene una hija?

Sergi Roman ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El vaixell d'Odisseu ha dit...

Noemí, agradezco profundamente una opinión crítica a la película. Porque de todo debe haber en este mundo y coincido contigo en lo esencial: los dioses nos han advertido de que con ellos no se juega, que su poder reside en el respeto a su naturaleza y que nosotros, mortales efímeros, deberíamos andarnos con más cuidado a la hora de frivolizar con el tratamiento que se les debe. En fin, que yo me lo apunto como una señal del poderoso Zeus. No sé los demás (como hipótesis me gusta). Coincido también con lo de la americanización del Olimpo (por cierto, una de las divinidades, de color, se parecía a Obama) y del calzado hermético. Finalmente lo de Atenea debe ser un "lapsus memoriae" del guionista porque, efectivamente, o Atenea se lo tenía muy guardado y no era tan casta como suponíamos o el pobre desconocía la auténtica identidad de la hiza del todopoderoso Zeus.

Gracias por el comentario, como siempre.

Vale!

**Carlos** ha dit...

A mi m'agradat bastant la peli però el que no a acabat de agradar es que els trets caracteristics de Zeus,Posidó i Hades no portessin la barba blanca i el cavell llarg i blanc...però tot i aixi es bastant bona

Ariadna ha dit...

Ei!Doncs a mi m' ha agradat força la pel·lícula sobretot per la quantitat de referències mitològiques. Al princicpi, quan Percy estava al campament m' ha fet gràcia perquè m' ha recordat a "Las cronicas de Narnia". També pel fet de conéixer dos figures, per dir- ho d' una manera, noves per a mi que eren la furia (sinó recordo malament) la qual quan vaig veure el tràiler vaig pensar que era un esfinx fins avui i l' altre ha estat l' hidra aquell drac de cinc caps que li'n surten dos més al ser tallats. Aquest últim ja l' havia vist abans però ara no recordo a on i m' ha sorprés una mica quan estaven a l' inframón que Persefone ha dit que aquells gossos eren cerbers, no representa que el Ca Cerber és un gos de tres caps?. Per cert, haig de dir que l' inframón m' ha semblat precios, quina representació més ben feta. A més, a més, sobre això de la flor de loto no ho havia sentit mai i no he acabat d' entendre exactament que es el que passava ja que han dit que et mantenien allà sense gairebé poder escapar però no recordo si ha dit qui eren els que mantenien tancades aquestes persones. Tinc entés que aviat faràn un altre pel·lícula relacionada amb la mitologia que segurament deu ser la que comentaven l' Anna i l' Esther. Per cert, molt bona observació per part de la Noemí que a mi tampoc m' encaixa que Atena tingui una filla. Ha estat bastant bé anar a veure la pel·lícula, tot i que sincerament m' esperava més acció.





Αδευ!

Mireia ha dit...

Salvee!!

A mi aquesta pel·lícula m'agradat molt. M'esperava una altre cosa i la veritat és que m'ha sorprès bastant.
És una història molt divertida i podem pensar que això li pot passar a cualsevol de nosaltres; un noi de la nostre edat descobreixi que és un "semideu".
Aquesta sortides d'anar tots els de Llatí està molt bé, per quan la propera?? ;)


Valeee!

oriol ha dit...

Hola!

Dons a mi m'ha agradat bastan, trobo que està bé que facin pelicul·les de mitologia al cienma. A més estava ben feta, llatsima d'algunes coses massa americanes que fan la pelicul·la una mica diferent. Però en general trobo que ha estat bé i que ha valgut la pena anar-la a veure.

Oriol T.

Laura Guillén ha dit...

Hola!
A mi m'ha agradat moltíssim la pel·lícula, em vaig riure molt i, a més a més, vaig poder repassar per l'examen d'avui.
Adéu!
Laura.

Noèlia ha dit...

Bua!! a mi la pel·licula em va encantar ahir. Pensava que seria aburrida i que seria per a nens petits i no va ser així va ser molt distreta i va estar molt ben representada. I el final va donar-li un toc d'humor a aquesta pel·lícula relacionada amb molts dels mites que em tractat a classe.
Qui no l'hagi vist us recomano que l'ha aneu a veure.

Xenia ha dit...

Hola a tots!

A mi la pel·lícula com vaig dir em va agradar bastant. Crec que és una pel·lícula bastant entretinguda i encara que té coses que no em quadren molt com per exemple que la deessa Atena tingui una filla, per les altres coses crec que està bastant ben aconseguida i per altra banda és molt inovadora perquè crec que no hi ha moltes pel·lícules enfocades per un públic infalntil i jove que tracti de temes mitològics.
Penso que amb aquesta pel·lícula la gent pot apropar-se una mica al món de la mitologia encara que aquesta estigui enfocada d'una manera més moderna. Per mi té més sentit una pel·lícula d'aquesta temàtica que un altra de fantasia, del tipus de magia etc...
Pe a mi és una pel·lícula recomanable i que no es fa gens pesada.

Fins Aviat!

Júlia Vallespir ha dit...

La pel·lícula genial!! Trobo molt divertit i entretingut aquesta manera que han tingut de barrejar la mitologia amb la actualitat, a mi el detall de les converese em va fer riure molt! Ara bé, com dieu molt americanitzada i la caracterització dels deus no m'ha agradat massa, són èssers perfectes que no crec que hagin de ser representats com a humans corrents. Per cert totalment d'acord amb anar a veure'n una altra d'aquí poc!

Maria ha dit...

Hola!
Com a la majoria a mi també em va agradar molt la pel·lícula ja que vaig riure molt (l'Esther ho pot confirmar)i a més crec que els guionistes van fer una molt bona feina posant tanta mitologia. A més aquesta és una manera més de fer arribar els mites clàssics a tothom i no només a aquells que els estudiem (o els llegim) perquè ens agrada. En fi que pràcticament no hi va haver res que em desagradés de la pel·lícula, a part de la caracterització de Persèfone i com ja heu comentat alguns l'americanització de tot en general ( tot i que era d'esperar).
Així que m'apunto a la pròxima sortideta, que podria ser la que proposa l'Esther: Lluita de Titans.

Ens veiem a classe!
Maria Canales

Ferran ha dit...

M'ha agradat molt! Està ben pensada i és original. Però els Déus que comentem a classe, els Déus grecs, els tractem sempre amb respecte, jo crec que enfocar-los amb un punt de vista divertit també està bé per trencar rutinas.
Però el que més m'ha agradat, ha estat la companyia de la nostra gran família tota reunida. Però per sobre d'això hi ha l'exel·lent companyia d'uns monitors de grup sobrenaturals!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Ferran, Ferran...no facis la rosca que se´t veu el llautó! Però això del grup és cert, dóna gust veure les classes de 4t i Batxillerat com si fossin una de sola.

Vale!

Unknown ha dit...

Eii hola a tots!! A mi també em va encantar la pel·lícula!! No me l'esperava per res així. Ja se que no hauria de ser així però, sincerament, quan vaig saber que era relacionat amb mites i pels anuncis k haiva vist i tot...em pensava que seria menys distreta...però no! La veritat és que és bastant divertida i em va sorprendre lo ben fets i representats que estaven els llocs i els personatges mitològics. I entre que molts d'aquests els haviem tractat a classe i feia gràcia veure-ho representat d'una manera tan real i que es barrejava amb elmón modern, encara era més interessant.
A veure quan tonrem a anar al cine a veure una altra pel·lícula eh??

VALE!

Marc Navarro ha dit...

La pel·licula em va agradar molt perque tot el que sortía sobre la mitologia estava molt treballat i també sortíen algunes referències mitològiques que havíem estudiat a classe.Espero que poguem tornar-hi alguna altre vegada

Valete Omnes !

Giancarlo ha dit...

Jordi! em va agradar molt la pel·lícula! i sobretot em va satisfer molt el fet de poder entendre gairebé totes les referències mitològiques que es feien. Espero que poguem tornar a gaudir d'una sortida com aquesta que, a més de permetre'ns aprendre més sobre la matèria, ens entreté molt i permet poder fer una activitat diferent i divertida per a tots!
VALE!!

Paula ha dit...

La pel.lícula em va agradar molt, crec que s'apren molt sobre la mitologia amb ella i està molt ben feta.
A part crec que s'he li ha de recomenar a totes les persones que els interessi aquest ambit.
El fet d'anar-la a veure tots junts va estar molt bé i a part vem poder repasar per l'examen de l'endemà.

vale!

marta rodríguez ha dit...

Saluuee!!
Em va agradar molt, ja que com diuen molts dels meus companys, al haver-ho treballat a classe vaig poder gaudir més de la pel.lícula.


VALEE!!
marta rodriguez

Martí ha dit...

Salvete!!!

Després de veure la pel.lícula m'ha agradat moltíssim, està molt ben feta i els déus humanitzats i els personatges estan molt lograts. M'ha agradat molt l'argument, i crec que se li ha de donar mol mèrit els efectes especials, que estan molt bé.

Tot i que he trobat a faltar un petó finalº1, m'esperava un final diferent, tot i que no m'ha agradat, ja va bé que fagin finals diferents! Que no sempre siguin iguals!

M'agradaria fer un comentari sobre una frase que ha dit Pierce Brosman, en una entrevista a l'Avui, diu: LA MITOLOGIA GREGA ÉS LA BASE DE HOLLYWOOD, crec que té tota la raó i també crec que s'haurien de fer més pel.lícules sobre la mitologia grega i romana!!!

Valete omnes!!!

Guillem Fargas ha dit...

Aquesta pel·lícula m'ha agradat molt.

Trobo que està bé perquè encara que no en tinguis ni idea de mitologia, pots arribar-la a entendre. Però si en saps la disfrutes molt perquè entens més el rol que juguen els personatges i també com són (cosa que si no els coneixes a la pel·lícula no queda gaire clar). m'ha agradat també el fet de coneixer els personatges mitologics que sortien, ja que així podia veure com a anat evolucionant la seva representació des dels dibuixos i quadres més antics fins a l'actualitat.

Crec que hauríem de fer més coses com aquesta perquè és una manera divertida i entretinguda d'aprendre, i això està mol bé.

Vale

Unknown ha dit...

La pel.licula hem va agradar molt, gràcies a les classes que varem fer de mitologia hem va ser molt més fàcil entendre la pel.licula.


Vale!

Anònim ha dit...

He trobat interessant la entrevista da en Price Brosman, al diari AVIU, tal com diu el Martí, crida l'atenció la frase d'un dels actors protagonistes de la Pel·lìcula. "La mitologia grega és la base de Hollywood".

lorena ha dit...

La pel.lícula em va agradar molt. En principi pensava que no m'agradaria gens perquè no m'agraden les pel.lícules de Harry Potter. També vaig pensar que moltes coses no les entendria però va ser tot el contrari; la vaig entendre molt bé i em va ajudar molt per repassar l'examen que tenia el dia següent.
Crec que hauríem de seguir fent aquestes sortides.

Unknown ha dit...

Holaaaa Salveeee!!

La pelicula en si esta molt ben feta, perque treu la majoria dels mites que em fet a classe.
El que mes em va agrada va ser cuan tenien que trobar les perles magiques per poder sortir del inframon, que cada perla la custodiava un monstre.

Li donc un 6 ala pelicula.

elisabet ha dit...

La pel•lícula em va agradar bastant, esta molt ben feta. No m’he l’imaginava així per a res.
Jo trobo que al final hauria d'haver agut un peto, però el pròxim cop serà.
Tindríem que fer mes cine i menys classes!



valee!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Home, Eli....les classes són necessàries per entendre i interpretar el que després veiem al nostre voltant. El cinema, en aquest cas, és un bon complement, però mai un entreteniment i prou. Els comentaris dels companys em donen la raó. Gràcies a les classes (del que sigui) podem aprendre a desxifrar el món que tenim.

Vale

Jordi Sedeño ha dit...

La peli em va agradar molt, tot i que hi hagues uns quants "errors".
el que podrien haver fet és fer un Hades que sembles més fort i no com el que van presentar. també em va semblar estrany torbar els déus sense la barba blanca, bueno i tot un seguit de coses, però resumint la pel-lícula molt bona i ben montada la trama. Gràcies a les classes he pogut seguir algunes coses de la pel-lícula, perquè si no estiguessin les classes, segur que no m'hagués enterat de la meitat.

Unknown ha dit...

Hola! Nois a mi em va encantar la pel.lícula, la veritat és que no és el meu estil de cinema però em va sorprende postivament! :D veig que a tothom igual... Pneso que és l'entrada on més comentaris hi ha... :D UN APLAUDIMENT PELS MARINESS!!! :D

Fins ara!!

laa.neuus ha dit...

Hola!

Em va agradar molt la pel·lícula, trobo que és una bona forma d'aprendre mitologia i a part, passar-s'ho bé. L'única cosa que canviaria seria el final, que esperava que s'acabessin donant un petó i no ho van fer. La resta de la pel·licula crec que va estar bé i a més hi participaven actors coneguts.
Adéu.

albert muñoz ha dit...

Hola!

Aquesta pelicula m'agradat molt més que Àgora pero les dos han sigut molt interessants el que més m'ha agradat de la pelicul·la és quan estan al casino de las vegas i gracies al pare de Percy,Poseidó, poden escapar d'aquell engany

Unknown ha dit...

sento comentar-ho tant tard!!
he de dir que al principi pensava que no m'agradaria gaire aquesta però he de dir que vaig sortir amb un somriure quan va acabar! i ja estic esperant que sortir en DVD :) !

la part més divertida per mi fora aquella del casino! com vaig riure!
i també m'ho vaig passar molt bé quan ens van interrompre el film!

nury ha dit...

Hola!

És una molt bona pel.lícula, em va agradar moltíssim, la tornaria a repetir. Crec que és una altre forma per poder aprendre mitologia.


Salvete!

Laia G. ha dit...

La pel·lícula em va semblar molt interessant i bastant entretinguda sobretot per a joves com nosaltres, a més a més crec que és una manera que altres persones que no fan grec i llatí coneguin alguns aspectes de la mitologia a través de l'oci.


Laia.

Noemí V. ha dit...

Me gustó mucho esta pelicula y aprendi muchas cosas de mitologia que desconocia por completo!

Noemí