12 de gener del 2021

El llatí, una llengua morta ben viva...

La Martina, en Marc, l'Alícia i la Ivet, alumnes de Cultura clàssica de 3r de l'ESO d'en Carles Cervelló, ens presenten aquesta bona feina sobre la pervivència del llatí en els nostres dies. És un tastet ben interessant i d'un títol ben revelador, oi? Plurimas gratias per treballar en aquesta direcció i felicitats als autors dels treballs!




11 comentaris:

Carles Cervelló ha dit...

Gràcies tripulants d'aquest magnífic vaixell per deixar-nos pujar a bord.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

L'agraïment és nostre, tripulants de Cultura clàssica. Esperem més col·laboracions vostres. Valete!

Unknown ha dit...

Un article molt ben presentat i m'ha agrada el sentit que te el tema.
He après coses noves sobre marques comercials i alguns el sentit que hi ha darrere.

Anònim ha dit...

Personalment els dos treballs m'han agradat i crec que estan molt ben explicats i s'enten tota la informació a l'hora de llegir.
Tot està clar i és molt curiós que encara utilitzem noms en llatí i els posem com a nom als productes d'avuí en día.

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per publicar el nostre treball. M'ha semblat un tema molt interessant a treballar i realment el llatí es una llengua molt important a la nostre societat encara que no ens adonem.

Anònim ha dit...

Molt xules les presentacions! Personalment jo me enterat de que hi han tantes referencies del mon grec avui en dia! Mai m'ho hagues plantejat!

Mar Ymbert ha dit...

La presentació es molt interessant, ja que les expressions que diem al dia a dia i els productes que comprem, hem de saber d'on ve el seu nom, i aquesta presentació ho explica molt bé.

Anònim ha dit...

Aquesta presentació està molt ben feta i el contingut està molt clar. Trobo molt original que hi hagin marques que fassin servir paraules llatines com a nom i a mi m'ha captivat saber el significat, perquè els noms estan molt ben buscats. També m'ha fet gràcia la quantitat de paraules llatines que en moments puntuals diem.

Unknown ha dit...

Sara ha dit..
M'han agradat els dos treballs, les presentacions estan molt ben fetes i són molt interessants. No pensava que utilitzessim tantes referències del grec ara.

Anònim ha dit...

Les presentacions estan molt ben fetes i són molt interessant, ja que, no sabia que avui en dia utilitzem diàriament paraules provinents del llatí. I és molt important saber que encara que pensem que el llatí ja no serveix de res, o que ja no l’utilitzem, no és cert, i el fem servir més del que pensem.

Anònim ha dit...

Personalment trobo que les presentacions estan molt ben treballades i ben explicades, i el tema es molt interessant perquè encara que no el veiem, tenim el llati per totes vandes.