31 de desembre del 2011

La mirada grega del Vaixell us desitja annum nouum faustum felicem MMXII

A començaments del curs 2010-2011, l´espai Chiron va proposar un projecte col·laboratiu obert a tots els estudiants i professors que ho desitgessin que ens convidava a mirar el nostre voltant amb ulls grecs per descobrir les lletres de l´alfabet més antic d´Europa, La Mirada Grega. Es tractava de cercar entorn nostre formes de la naturalesa, d´objectes, del que fos que ens suggerís la presència d´una lambda, una gamma, una omega o una pi i les compartíssim amb el món fent-ne una fotografia o prenent de la xarxa imatges amb llicència Creative Commons a través d´una wiki. Convençuts dels avantatges del treball col·laboratiu a través d´aquesta mar clàssica de blocs, fòrums, aules virtuals o presentacions amb què ens agermanen les noves tecnologies, enguany volem acomiadar el vell any que amb més o menys fortuna deixem enrere i donar la benvinguda al nou que de ben segur és ple de projectes, bones intencions i expectatives amb la nostra particular mirada grega, un recull de fotografies de companys dels darrers dos anys que, si voleu, anirà creixent dia a dia amb noves aportacions. És la nostra manera de desitjar-vos un feliç i venturós 2012. Com ja és un vell (i bell) costum, ens agradaria que cadascú pensés un desig i el fes arribar als déus que tot ho governen. Que sigueu feliços!




36 comentaris:

Júlia Vallespir ha dit...

Bon any nou a tot i totes!!

El meu desig és, simplement i de tot cor, que aquest any nou poguem seguir amb el mateix entusiasme que sempre ens ha caracteritzat tant a dins com a fora les aules i que poguem gaudir al màxim d'allò que estem fent per tal de ser, així, una mica més feliços, que és el més important en aquesta vida!

Vale!

Guillem Fargas ha dit...

Feliç 2012 a tothom i sobretot a tots els tripulants!

El meu desig és que tothom pugui ser una mica més feliç que aquest any 2011 que deixem endarrere!

Vale!

Charlene ha dit...

Com a últim dia de l'any espero que tots hagueu gaudit d'aquest 2011 tant com jo he fet.
El meu desig per 2012? Que tot vagi tan bé com fins ara, o fins i tot una mica millor i que els nostres desigs es puguin fer realitat!

Vale!

Mayte ha dit...

Seria massa típic i utopic anar de Sant i desitjar felicitat, salut i amor. O anar més enllà i desitjar la Pau al món.

Personalment no desitjo absolutament res perquè és inútil , és absurd.

Però sí , li agraeixo al déus, seguir viva. Que seguim vius, amb aquest regal diví en tindriem que tenir més que suficient.
La felicitat no es pot demanar, s'ha de treballar. La felicitat no és un regal , es la recompensa del sacrifici més amarg.

Bon Nadal,

Valete!

Clara ha dit...

Bon any a tots!!

Com a desitg per aquest any nou, m'agradaria que tots poguéssim continuar amb els nostres projectes amb la mateixa il·lusió amb que un dia els vam començar, i sobretot, que poguem seguir gaudint de la companyia de qui ens ha ajudat a fer-los realitat.

Un petó molt gran a tots!!

Clara

Salina Jaime ha dit...

El meu desig, de tot cor, es que aquest esplèndid vaixell continuï navegant i jo ser una tripulant més.

annum nouum faustum felicem MMXII!!

Valete!

Esther Soria ha dit...

Holaaa!!

Feliç any nou a tothom!!! espero que tots els vostres desitgos i expectatives per aquest nou any es compleixin! :) i que aquest vaixell segueixi navegant igual o millor que fins ara!

Vale!

Paula ha dit...

Feliç 2012 a tots!

D'aquest any espero rebre molta felicitat i amor de la gent que m'envolta, desitjo que sigui molt millor que el 2011, que ja em deixat enrere.

Fins aviat!

Marc Palau ha dit...

Salvete!
Desitjo un molt bon any a tuhom ique aquest sigui igual o millor que l'anterior. Que a ningú li falti de res i tots poguem ser feliços!
Una abraçada a tots i ens veiem a la tornada!

Valete!

Ignasi ha dit...

Feliç any 2012!!! Espero que aquest nou any que comença sigui encara més productiu i bó que l'anterior, si és que es pot!

Valete!

Martí ha dit...

Salvete omnes!

Feliç any nou a tothom companys!
Crec que el meu desig no seria altre que... tot segueixi igual de bé i millorar en tot allò que fallem dia a dia. Disfrutem tots junts d'un gran 2012!!

Valete!!

Helena ha dit...

Crec que hem de començar l’any sent almenys positius, i saber veure el got mig ple i no mig vuit. Que desitjar un bon any no és anar de bon samarità! No crec que d’un dia a un altre canviï molt les coses però es més simbòlic que res.
Espero que sapiguem aprofitar aquest any i obrir bé els ulls. Ens queden tantes coses per aprendre, i no em refereixo a matèries o conceptes que puguis aprendre o assimilar en dures hores, però en fi, la reflexió que faci cada persona és única així que em despedeixo de tots vosaltres esperant que el temps no sigui com la sorra que s’escorre entre els dits.

“Muchos hubieran sido sabios si no se lo hubieran creído demasiado pronto”

Espero que sigui un bon any per tots vosaltres.

Valete!

Xènia Martínez Márquez ha dit...

Salvete !
El meu desig per aquest any nou és: Espero que a tots ens vagin millor les coses,que sigui un any fantàstic per a tots com ha estat aquest i que seguim amb el mateix entusiasme de sempre !
Valete.

Enrique P ha dit...

Primer de tot desitjar, a tothom de l'any que comença, i espero que tots els vostres desitjos es cumplin. Espero que aquest any sigui fantàstic.
I les fotos son increibles, gràcies a tothom per el esforç que han fet.
Valete.

Cristina C ha dit...

Salvete!

Molt bon any a tots els tripulants del vaixell!
Espero que aquest nou any sigui millor que el que hem deixat enrere per a tothom

Valete!

carlota ha dit...

Hola a tothom!
Ens hem de sentir tots orgullosos d'aquest vaixell, no nomes per els premis sinó per tot el que s’aprèn. Per aquest nou any desitjo que tot segueixi igual de bé, que sigui un any millor per tots i personalment per mi demano que el curs em surti millor.

Laura Miguel Paul ha dit...

Salvete:)
Espero que tots hagueu passat unes boiques festes al costat dels vostres familiars i amics!
Espero que el millor que us ha passat al 2011 sigui el pitjor del 2012 i que per sobre de tot, sigueu feliços:)
I el meu desig envers al vaixell és que continui navegant durant molt i molt temps, i que molts alumnes i gent de fora, ho pugui veure i disfrutar.
Valete:D

Joana Bassó ha dit...

Salvate!

Feliç any nou per tots els tripulans d'aquest gran vaixell!
Que aquest any segueixi anant mar en dins per conèixer moltes coses noves!

Valete!

Thomas Walzl ha dit...

Salvete!
Desitjos per aquest any en tindria/em molts. Com sempre que sigui un any millor al anterior, que sigui un any digne, amb els menys problemes possibles que puguin haver-hi. Això seria la meva reflexió personal però tot i el que ens trovem aquest any 2012 molt bon any nou, Gutes Neues Jahr (alemany) a tots!
Valete!

Raul ha dit...

Salve!

Primer de tot vull felicitar a tothom el nou any i espero que tots hàgim pogut entrar amb bon peu en ell.

El meu desig per aquest 2012 és que poguem millorar en tots els aspectes possibles (els estudis, com a persones...) i si ho aconseguim, que continuem així i no equivocarnos de camí.

Valete!

Marc Gimeno ha dit...

Molt bon any nou, hos desitjo el millor, i espero poder millorar durant aquest trimestre! Gràcies.
Valete!

Yasmin ha dit...

Hola a tots!

Us desitjo un feliç 2012.

Jo mai em proposo coses en començar l'any, ja que penso que una pèrdua de temps. Penso que les coses s'han de fer per gust i no pas perquè toca, els propòsits s'han de fer quan creiem que alguna cosa es pot millorar, just en aquell moment. No ens hem d'esperar a que comenci un nou any.

El meu desig és el de viure el que fem, conformar-nos amb el mínim, perquè la grandesa de les coses resideix en el valor que un li dona . Hem de créixer dia rere dia a nivell humà i deixar-nos de banalitats, sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i procurar el benestar dels que ens envolten.

Valete!!

Roger Amat ha dit...

Salvete!

Per començar,bon any a tots els tripulants d'aquest vaixell i espero que sigui aquest any, un any on aprendre mès del llatí amb les històries, anècdotes... Ojalá aquest any pugui ser igual o millor per el nostre vaixell.

Valete!

Roger Amat ha dit...

El meu desig: seria primer com cada any salut i desprès acabar bè l'ESO i entrar bè el Batxillerat.
I ja que possiblament tingui que deixar el llatí quan acabi el curs i "xupar" el màxim possible.

Carla Bartra ha dit...

Salvete!
Jo també desitjo un bon 2012 per a tothom, que cada any que passa sigui millor que l’anterior. Només dir que estic molt contenta per formar part d’aquest vaixell i el meu desig és que continui endavant.
Valete!

Anònim ha dit...

Salvete!

Espero que aquests any que ha començat sigui un any millor que els anteriors, que tot surti bé i que hi hagi molta felicitat!
estic molt orgullosa de poder formar part d'aquest magnífic vaixell.


Valete!

Laia Ruiz ha dit...

Amb una mica de retràs, però feliç any nou a tots!
Com diuen, "mas vale tarde que nunca". El meu desig per 2012 seria continuar treballant en els meus hobbies i tenir més salut que en l'any anterior.

Jordi Rojas ha dit...

Bon 2012 a tots i totes. Espero que tothom aprofiti aquest any més que mai, al pas que anem, no durarem gaire més . Però deixem de ser pessimistes. Bon any, siguin feliços i mengin anissos!

Alison ha dit...

Salvete !
Us desitjo un bon 2012 a tothom, espero que aquest any sigui igual o millor que els altres, plena de nous reptes, il·lusions, aventures, etc.
jo no us escrit el meu desig, perquè sino no es cumplirà. Però si que puc dir que desitjo salut, bona vida i ser feliç :D
També desitjar que el vaixell continui el seu rumb.
Valete!

Marta Molgosa ha dit...

Hola tripulants!

Primer de tot desitjar un bon 2012 a tots, amb salut, pau però sobretot felicitat! Per molt que a vegades pensem que les coses ens van malament i no podran anar millor, hem de seguir endavant,i ser forts... que a vegades no es donem conte, però som afortunats, i això costa de veure!

Felicitats també al Vaixell, per aquets gran any, i que així segueixi!

Feliç 2012!

meritxell ha dit...

Hola!!

Tot i que ja fa deu dies que estem al nou any, us vull felicitar el 2012 igualemnt!

El meu desig és poder seguir igual que ara, amb tot el que tinc, millorar alguns aspectes, clar esta. També m' agradaria aconseguir tot el que em proposi, sé que si no lluito per allò que vull no aconseguirè res, perquè les coses no venen soles, ni ningú regala res, sinó que tot es recompensa al nostre sacrifici, com ha dit la mayte.
Espero que hagueu començat be el 2012

Vale!

Yolanda ha dit...

Salvete!

Us desitjo un any ple d'alegria i de nous reptes amb els quals em de superar amb esforç i constància.

Definitivament, el 2011 ha sigut un any fantàstic pel bloc i espero que en aquest ho sigui molt més.

Bon any nou a tothom!

Aina ha dit...

Salve!
Feliç 2012 a tots els tripulants del vaixell!
Desitjo qye aquest any sigui millor que l'anterior, no només per a mi, sino per tothom.
Vale!!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
Veient aquestes imatges, te pots reflexionar de quantes coses ens han deixat els grecs, de les quals, no ens n'adonem ni de la meitat!

El meu desig per aquest 2012 és que tot segueixi com fins ara.

Clàudia ha dit...

Hi ha fotos molt originals i algunes de molt maques.
Espero que tots passeu un molt bon 2012!
Pel que fa al desitg o al proposit... penso bastant com l'Helena: "No crec que d’un dia a un altre canvin molt les coses però es més simbòlic que res", però si haguès de triar un desitg, crec que demanaria poder complir el meu somni aquest any, i marxar a viure un temps a França.

Anònim ha dit...

Bon Any Nou companys!

Hem acomiadat un 2011 que sempre recordare i dure dintre el cor per tot el que ha passat, tot..les coses bones i dolentes per què aquestes en algun moment també han estat bones :) Nomes desitjar a tots que el 2012 ens porti com a regal molt amor per tot i per tothom, que ens faci ser consequents amb el que estimem i lluitar per aconseguir els nostres somnis.....gracies a tots i bon any!

Feliç 2012!!
Francesc Giró