Situada a la plaça
de la Vila de Madrid, molt a prop de la Rambla, podem trobar una de les relíquies que ens van deixar els
nostres avantpassats de la ciutat de Bàrcino, la necròpolis romana. Enterrades
sota un convent on habitaven les Carmelites de Barcelona, aquestes restes que
formen part de la via sepulcral que resseguia la Via Augusta es van descobrir
quan un incendi va destruir tot l'edifici l'any 1954. Tots els sepulcres daten
dels segles II i III d.C i, com era habitual en aquella època, la necròpolis
estava fora de la ciutat emmurallada.
Aquest jaciment, situat
dins del perímetre del Barri Gòtic barceloní, ens permet descobrir i admirar
fins a una setantena de sepulcres o cupae.
Una bona part d´aquest itinerari arqueològic està a la vista de qualsevol
passejant, per això és tan màgic poder transitar-hi i contemplar aquest important patrimoni que
testimonia la vida d´alguns d´aquests avantpassats.
En aquesta mateixa
plaça hi ha una botiga que em va cridar l´atenció pel seu singular emplaçament
(o, almenys, així m´ho va semblar): Hebe. Aquest nom correspon, en la mitologia
grega, al de la deessa de la joventut. És per això que la propietària de
l´establiment em va comentar que la seva botiga de cosmètics i perfumeria havia
estat batejada amb aquest nom i que va ser el seu marit qui havia tingut la
idea.
Quina és la
història d´Hebe? Quina relació veieu entre el nom del comerç i els productes
que ofereix? Per què penseu que vaig trobar paradoxal la ubicació d´aquest
establiment?
Us deixo amb la companyia d´aquestes tres fotografies que vaig fer de la botiga i de la necròpolis i d´un vídeo molt
interessant sobre el recorregut de la via sepulcral de la Vila de Madrid.
Valete!
Charlene Tabobo
1r Batxillerat
29 comentaris:
Gràcies per aquesta entrada tan interessant, Charlene. Espero que sigui la primera de moltes més i que la resta de tripulants facin una bona recerca. Paga la pena!
Bé, com ha dit la charlene, Hebe és la deesa de la joventut i donava el nèctar i ambroisa als déus (el néctar els hi donava la joventut)en els banquets. Un dia però, Hebe va caure en un dels banquets i, Minerva es va averonyir d'ella fent-la així deseemplear del seu ofici i va ser subsituïda per Ganimedes, un humà el qual Zeus es va enamorar (i pr tenir-lo al seu costat, va fer que ell ocupés el lloc d'Hebe). No bstat aix``o, Minerva li va encaregar que ella conduís el seu carro.
La relació que té el nom del comer´i els produteue ofereix és ben simple: Hebe és la deesa de la joventut i els productes (cosmètics perfums) són produtes de belleza. Amb això vull dir que la joventut i la belleza s'associen: es diu que una és bella quan s'és jove.
Jo crec que veus paradoxal la ubicació de la botiga perquè Hebe significa joventut i està al costat d'uns jaciments (un cementiri romà) que se suposa que és la vellesa i la mort.
Charlene companya del vaixell ! Molt bona recerca :D
Hebe personifica a la deessa de la joventut. Era filla de Zeus i Hera, i s'encarregava de fer les tasques de casa: omplia les copes de nèctar als déus, perparava el bany al seu germà Ares i ajudava a Hera a enganxar la seva carrossa de cavalls. La Odisea explica que desprès de l'apoteòsis de Heracles, els déus van celebrar el seu casament amb Hebe, i va donar entrada a la joventut eterna de les divinitats. Posteriorment també s'explica que havia sigut mare amb ell i que tenia el poder de rejovenir als ancians.
En la mitologia romana rebia el nom de Juventas. Els joves li oferien una moneda quan es posaven per primera vegada la toga d'adults. Se la representa com una dona vestida amb un vestit sense mànigues i una copa a la mà.
L'home va ser original a l'hora de posar el nom. Relacionar perfumeria i cosmètics amb Hebe és ideal, ja que aquesta deessa representa la joventut i per tant, el que ven l'establiment t'ajuda a aconseguir més bellesa i si més no, aparentar joventut.
Crec que és paradoxal perquè el lloc on està situada la botiga i el nom que rep aquesta, és contradictori. A la plaça es poden observar diferents sepulcres els quals es podria dir que simbolitzen la mort, en canvi Hebe és la deessa de la joventut, la vida.
Charlene com ja t’havia dit a classe, l’entrada és molt interessant. He passat milers vegades per aquella plaça i mai m’he fixa’t en aquesta botiga... La pròxima vegada que hi passi em fixaré!
FA
Felicitats Charlene, per aquesta primera entrada que està molt ben explicada!
Hebe,és una deessa (de la juventud), filla de Zeus i Hera. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut perque aquests aliments aportaven l'immortalitat. Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
Crec que la relació entre el nom de l'establiment i la deesa es que els productes cosmetics s'utilitzen perquè les dones semblin que sempre son joves.
Salvete!
Hebe, també anomenada Febe, és una antiga deessa, filla de Zeus i Hera. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut (en els banquets grecs servien joves copers bells). Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
El seu nom significa "jove". La seva equivalent romana és Juventa. Se la representa com una dona vestida amb un vestit sense mànigues i una copa a la mà.
Jo crec que el nom d'aquesta botiga té molta relació amb els productes que hi venen ja que aquests productes es venen i es fabriquen perquè un pugui sentir-se millor, veure que la seva pell estigui perfecta, etc. i és per això que li van posar aaquest nom perquè tothom que compra aquests productes es vol sentir jove.
Valete!
Primer de tot felicitar a la Charlene per aquesta entrada que ha fet.
Hebe es la deesa de la joventut i s'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut.
El seu nom significa "jove". La seva equivalent romana és Juventa. Se la repesenta com una dona vestida amb un vestit sense mànigues i una copa a la mà.
Crec que la relació que hi ha entre Hebes i el nom de la botiga es que volen representar la joventut amb els productes que tenen volen garantir a la persones que sempre seràn joves.
valete!!
Salvete!
Felicitats Charlene per aquesta entrada tan treballada!
Tal i com se'ns pregunta a l'entrada, he pogut trobar que Hebe,és una deessa (de la juventud), filla de Zeus i Hera. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut perque aquests aliments aportaven l'immortalitat. Es va casar amb Hèracles i va tenir dos fills.
Penso que la rerlació està en que els comestics són utilitzats per la bellesa, per la joventut "eterna", per semblar jove o més bella...
Salvete!
Felicitats Charlene, Considero que es una entrada que esta molt ben feta, ja que em sembla molt interessant el relacionar una botiga amb una deesa.
Hebe era la deesa de la joventut,
era filla de Zeus y Hera,els seus germans eren Ares e Ilitía.
Hebe es va casar amb Hèracles, amb qui va tindre dos fills.
s’encarregava del nèctar.
El seu nom significa "jove" per això es la deesa de la joventut.
Aquesta botiga crec que te aquests nom, perquè la deesa Hebe era la deesa de la joventut , i els productes que es venen en aquesta botiga son per sentir-te millor, mes jove, i per això crec que te aquests.
Valete!
Salvete Omnes!
Felicitats Charlene per la entrada i per la recerca.
Hebe és la deessa de la juventut, filla de Zeus i Hera i és la que aporta als deus els elements amb els que aquests s'alimenten, l'ambrosía ( element sòlid ) i el néctar ( element líquid ).
Segons la Ilíada, Hebe era la copera dels deus les quals omplía amb el néctar i tenia dos germans Ares i Ilitía.
Segons l'Odissea, Hebe es va casar amb Heracles després dels dotze treballs d'aquest.
La relació que veig entre el nom del comerç i la del producte que és que al ser la deessa de la joventut els productes cosmètics tenen la qualitat de tenir un aspecte més jove a qui se'ls aplica, com pot fer Hebe de rejuvenir a les persones.
Crec que la paradoxa resideix en que en una necròpolis, on s'enterren els difunts, és un lloc on la joventut no sol estar present, sino mes aviat el contrari i és irònic posat un establiment en honor a la deessa de la joventut en un lloc on la joventut no i es present.
Valete Omnes!
Felicitats Charlene per l'entrada i per cridar la meva atenció al parlar d' Hebe , fantàstica deesa de la joventut , preciosa dona jove i forta, filla del més gran, del nostre suprem . Joveneta d'ulls tendres , maca com ella sola , de cabell ros i mugrons rosats.
Filla d'Hera, i encarregada de donar néctar als déus. Ajudant de tots ells.
Que després de l'apoteosis es casà amb Heracles i amb ell va tenir dos fills.
Interessant, interessant.
Aquí es veu qui sap i qui no sap, al escollir el nom d'una deesa per a una tenda és fantàstic. I més amb tan coherent relació significat-significant.
Fantàstic, doncs tots els productes de bellesa d'alguna manera intenten que romanem joves per sempre . Són com el néctar que oferia Hebe, amb la diferència que tots els productes de bellesa són, malauradament, només intents "fallits" , i el néctar donava els seus fruits.
Totes aquestes tendes de cosmètics, totes les cremes , tots els maquillatges, les tovalloles perfumades, les colonies Nenuco, Bruno Banani, Quizás Quizás, la cera , les cremes de depilar, els xampús, els anti-arrugues, els hidratants , etc. Només són néctars falsos. Tot i que ens ells creiem inconscientment i ferventment, ens els posem i els lluïm , els gaudim com si fossin certs. Sí, tots aquests néctars no treuran que un dia ens aixequem i veiem a l'altre banda del mirall un parell de canes, unes arrugues al front,i els pits 6 centímetres més caiguts.
Tots dessitjariem que Hebe tornés, vingués a casa nostre i ens posés a la sopa una mica de joventut.
Quans cops hem dessitjat tornar a L'edat d'Or , tornar a viure entre déus , tornar a ser déus, retrocedir , ser joves , no treballar, viure de la alegria..
Hebe, Zeus, Afrodita, Eros, Hèracles, las melíades, els ciclops, titans, forta Atena... vinga va, i tu també Hades. Veniu-nos a ajudar en aquesta crisis econònimca, humana, i moral.
Remprenguem les humanitats.
Salvete,
Hebe és la personificació de la juventut. Abans de que Zeus raptés Ganimedes, era la que s'encarregava de servir el nèctar als déus, a part d'uns altres favors, com preparar el bany a Ares. Quan Hèracles va pujar a l'Olimp, i després d'haver-se reconciliat amb Hera, es van casar. Aquest gest també va significar que Hèracles tindria la juventut eterna, o sigui, la immortalitat.
Cremes, perfums, etc. Ho necessitem per tenir joventut "eterna". També s'ha de dir que la juventut eterna al costat d'on descansen els morts ens dona les dues bassants de la vida entre immortals, els déus, i mortals, els homes.
Molt bona entrada Charlene. Això de la tenda m'ha fet pensar. Quants noms de botigues, marques, productes,... estàn trets del món clàssic? Jo crec que dóna per un treball important, no creieu?
Valete!!
Salvete!
Primer de tot moltes felicitats Charlene per aquesta entrada!
Segons la mitologia, la deessa de la joventut s’anomena Hebe. Aquesta és filla de Zeus i d’Hera.
La seva tasca era ajudar a les altres divinitats, especialment, servint-los el nèctar i l’ambrosia (el nèctar era la beguda dels déus i l’ambrosia el menjar d’aquests). També s’encarregava d’ajudar a Hera i a tenir cura del seu germà Ares.
Es va casar amb l’heroi Hèracles i posteriorment van tenir dos fills.
Com he dit abans, Hebe és la deessa de la joventut. Per tant, existeix una relació entre el nom d’aquest comerç i els productes que hi trobem per una raó molt simple. En els productes de bellesa, el que la gent busca es trobar-se més atractiva i per tant més jove.
La ubicació d’aquest establiment és paradoxal perquè aquest representa la joventut, la puresa, la bellesa, etc. i està situat en un lloc on hi han presents les tombes d’antics romans. És a dir, és una clara oposició de conceptes, la joventut i la mort.
Valete!
Hola!
Primer de tot felicitar a la Charlene per la entrada, he buscat informació sobre Hebe:
En la mitologia grega, Hebe era la personificació de la joventut, descrita com filla de Zeus i Hera. Segons La Ilíada, Hebe era l'ajudant dels déus: omplia les seves copes amb nèctar, ajuda a Hera a enganxar els cavalls al seu carro i banyava i vestia al seu germà Ares. Segons L'Odissea, es va casar amb Hèracles després l'apoteosi, sent substituïda en la feina de casa pel jove príncep troià Ganimedes. No obstant això, tradicions posteriors explicaven que havia estat mare amb ell de dos fills, Alexiares i Aniceto, i que era una divinitat amb el poder de rejovenir a la gent gran, com va fer en una ocasió amb Yolao per un dia quan aquest anava a lluitar amb Euristeo.
Personalment penso que la relació entre el nom de la botiga i els productes que ofereix, és simplement, que aquets és fa la publicitat que són per cuidar-se,per rejovenir-se, productes de cosmètica dedicats a la imatge d’una persona, i això ho relaciono amb amb Hebe
Valete!
Salvete!
Hebe, és la deesa de la joventut,té el do de rejuvenir als vells, normalment aquest do el representava portant un vestit sense mànigues. filla de Zeus i Hera.Era l'ajudant dels d'éus, els omplia les copes amb un nèctar(beguda dels déus), ajudava a enganxar els cavalls als carros, i banyava i vestia el seu germà Ares(deu de la guerra).
Hebe es va casar amb Hèracles, amb qui va tindre dos fills;Alexiares y Aniceto.
Personalment, crec que li han posat aquest nom a la botiga perquè el producte que venen, son cosmètics per a la bellesa.
Valete!!
Salvate!
Comento aquesta entrada perquè l’he trobat interessant. Charlene, és una entrada molt bonica.
Hebe és una antiga deesa. També coneguda com Febe. És filla de Zeus i Hera. La seva equivalent romana és Juventa.
S’encarregava de servir el nèctar i l’ambrosia a les altres deeses, per això va ser anomenada la patrona de la joventut.
Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
Aquesta botiga ven cosmètics i perfums que serien els equivalents al nèctar i a l’ambrosia de l’antiga Grècia.
La paradoxa és que, aquesta botiga que porta el nom d’ Hebe, deesa grega que servia aliment immortal i nèctar a les divinitats, i també ven productes per mantenir la joventut eterna, està situada davant d’una necròpolis.
Valete!
Salvete!
Hebe: és una antiga deessa, filla de Zeus i Hera. El seu nom significa "jove". La seva equivalent romana és Juventa. Se la representa com una dona vestida amb un vestit sense mànigues i una copa a la mà. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut. Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
Segons l'Odissea, es va casar amb Hèracles després l'apoteosi d'aquest, sent substituïda en la feina de casa pel jove príncep troià Ganimedes. No obstant això, tradicions posteriors explicaven que havia estat mare amb ell de dos fills, Alexiares i Aniceto, i que era una divinitat amb el poder de rejovenir a la gent gran, com va fer en una ocasió amb Yolao per un dia quan aquest anava a lluitar amb Euristeo.
La relació del nom de la botiga i els productes que ofereix, tenen a veure amb productes de cosmètica perquè tothom es cuidi del seu aspecte. Ja que ‘’Hebe’’ com he dit abans vol dir joventut, i els productes que ofereixen ho fan per fer veure el teu aspecte diferent, més jove.
Valete.
Salvete!
Hebe, també anomenada Febe, és una antiga deessa, filla de Zeus i Hera, la deesa de la joventut. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut. Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
El seu nom significa "jove".
Crec que el nom de la botiga i la deesa tenen relació ja que volen garantir a la persones que sempre seran joves, ja que la botiga es diu Hebe, i ella és al deesa de la joventut, i si compren ala botiga, seran joves.
Valete!
Hola!!
Charlene moltissimes felicitats per aquesta grandissima entrada. He estat en algunes ocasions admirant les restes, i mai m'he fixat en aquesta botiga, sóc un cas.
La relació hi trobo en el nom del comerç amb els productes que ofereix, es que Hebe era la deesa de la joventut, i els cosmetics s' utilitzen per parentar més joventut, si més no, per amagar els petits detalls que surten amb l'edat.
Suposo que el que li va semblar paradoxal va ser el fet de trobar-se una botiga amb el nom d'una deesa de la joventut en un lloc on és fa culte als difunts. No estic segura d'això últim jeje.
Vale!
Salvete!
Hebe era la deessa de la joventut. Crec que és per això que aquest home va decidir posar aquest nom a la botiga, ja que els productes que es venen en aquest establiment estam molt relacionats amb aquesta divinitat. Els cosmètics i perfums et fan senti jove, com la deessa de la joventut.
Crec que el nom de la botiga està molt ben trobat, però també penso que la gent que no ha tingut l'oportunitat d'aprendre qui és Hebe no li troba cap sentit.
Felicitats per l'entrada!
Valete!
Salvete!
Aquesta entrada m’ha semblat molt curiosa i interessant així que moltes felicitats Charlene!!!
Hebe era la filla de Zeus i Hera. Hebe ajudava a les altres divinitats servint nèctar i ambrosia, Hebe era anomenada com la “joventut” . Hebe va tenir dos fills(Alexiares i Aniceto) amb Hèracles que és l’home amb qui es va casar.
Jo penso que la relació que hi ha entre el nom i els productes com molt bé han dit els meus companys tenen a veure amb la bellesa, l’aspecte de cada persona i que volen representar la joventut.
Hebe, en la mitologia grega és: ἭβηHêbê. Simbolitzava la joventut, era filla de Zeus i Hera. Era l'ajudant dels Deus, omplia les copes amb nèctar ajuda a Hera a enganxar els cavalls al carro i banyava i vestia al seu germà Ares.
La relació que hi trobo, és la següent: la cosmètica i la perfumeria d'una manera o altre, la gent ho compra per semblar més jove, per aquí el nom d'Hebe, si compres en aquesta botiga, semblaràs més jove.
Salve!
Eh trobat molt curiós el retol de la botiga Hebe! Ja que em moc molt per el centre, no m'hi havia fixat mai.
El nom de la botiga és molt original, ja que els perfums,productes cosmètics sempre tindran a veure amb las joventut, original perquè la deessa de la joventut és Hebe!
Vale!
Salvete!
En la mitologia grega, Hebe era la personificació de la joventut, descrita com filla de Zeus i Hera. Hebe era l’ajudant dels déus: omplia les seves copes amb nèctar, ajuda a Hera a enganxar els cabells al seu carro i banyava i vestia al seu germà, Ares. Segons Odissea, es va casar amb Heracles, a partir d’això, va ser substituïda en els seus labors pel jove troyà Ganimedes. Encara que, tradicions posteriors explicaven que havia sigut mare amb ell de dos fills, Alexiares i Aniceto, i era una divinitat amb el poder de fer jove una altre vegada als vells, com va fer en una ocasió amb Yolao per un dia quan quan aquest anava a lluitar amb Euristeo.
La relació que veig entre el nom del comerç i els productes que ofereix és que a vegades els cosmètics et tapen imperfeccions i et fan semblar més jove. Una persona amb un nivell econòmic just es pot posar un pintallavis, per exemple, car, per ocultar el seu nivell econòmic i alhora semblar molt més jove i elegant.
Al estar situada sobre un cementiri, potser vol significar la flor de la vida, "tornar a renéixer".
Salvete navegants!
M'agradaria agraïr a tots els que heu comentat la meva entrada i pels vostres grans comentaris felicitant-me ja que han fet que vulgui publicar una nova entrada ben aviat!
Gràcies també a aquestes matèries que he escollit per que m'han ajudat a veure que tot el que hi ha al nostre voltant, està ple de clàssics, com en aquest cas, la necròpolis i la botiga, on moltes vegades hi passo.
Valete!
Salvete!
Jo sobre transitar i poder veure un tros de les antigues restes de Bàrcino trobo que esta molt bé, però trobo que la gent no te respecte per res, ni per els seus avantpassats, perquè arribes allà i et trobes deixalles escampades per tot arreu, i trobo que això s’hauria de cuidar ja que es part de nosaltres.
Hebe, també anomenada Febe, és una antiga deessa, filla de Zeus i Hera. S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut. El seu nom significa "jove".
La relació que hi ha entre Hebe i el nom de la botiga es molt adient perquè els cosmètics i els perfums et fan ‘’sentir-te mes jove’’, sobretot en les dones.
Valetee!!
Hola a tots!!
Una entrada molt interessant Charlene. Moltes felicitats! He passat mil cops per davant de la botiga, fins i tot crec que hi he entrat algun cop, i no m'havia cridat l'atenció el nom. Mai hagués pensat que tindria relació amb el món clàssic.
He fet recerca sobre Hebe i he trobat que és la dea que personifica la joventut, era filla de Zeus i de Hera.
S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut. Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
La relació que hi trobo amb el nom de l'establiment i els productes que ofereix és que els cosmètics són el que es creu l'elixir de l'eterna joventut.
Crec que vas trobar-ho paradoxal pel fet que hi ha una relació d'antítesis, ja que hi ha un contraposició entre la mort i la joventut; o també perquè la joventut està per sobre la mort.
Valete!
Hebe (que significa jove) era la encarregada de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats a l'Olimp. Algunes històries la presenten com la filla de Zeus i Hera, però hi ha una altra versió que és molt més curiosa. Es diu que Hera va ser convidada a una festa en honor d'Apol•lo, i en aquesta va menjar una gran quantitat d'espinacs fins al punt de quedar-se embarassada d’Hebe.
Sigui filla de tots dos o d'Hera sola, Hebe va resultar ser una bella dona que conquistava a tothom. Aleshores, Zeus, la va reconèixer com a filla seva (per dret natural o per adopció) i la va nomenar deessa de la joventut, posant-la a convidar als altres immortals amb el dolç nèctar. Malgrat la seva bellesa, ningú es va atrevir mai a propassar-se amb ella ja que Zeus havia decidit lliurar-la verge a Hèrcules, de manera que si algun gosava robar-li virtut de la virginitat a Hebe, el mateix Zeus s'encarregaria de castigar-lo.
Però va arribar un dia en què les coses no van sortir com s'esperaven i va succeir un fet bastant particular; Hebe estava servint el nèctar i va tenir la molt mala sort d'ensopegar i vessar tot el nèctar per terra, això no era tan greu, però la seva caiguda va culminar deixant-la en una posició més que compromesa. Pel que sembla, a causa de la forma en la qual havia aterrat, les parts més nobles de la seva anatomia van quedar completament exposades a la vista de tots els presents, els quals havien de ser diversos. La molt bella Hebe es va veure jalonada pels llargs braços del desig i la luxúria que va envair als immortals.
Hebes va ser adorada a Atenes, on tenia un altar al Cinosargue, prop del d'Hèracles. Sota el nom de Ganimeda o Dia fou també adorada en una arbreda sagrada a Sició i Fliünt.
La relació mitológica entre el rètol del petit comerç amb els productes és la bellesa considerada com la juventut. Hebe, era una deessa anomenada com a juventut per la seva bellesa, i els productes que s’hi venen en aquesta botiga són suposadament cremes facials (ja sigui de nit o de dia), que s’utilitzen per suavitzar arrugues, tapar taques, tenir una pell més ferma, maquillatge, … és a dir, cremes i cosmètics per semblar més jove.
Valete!
Felicitats per l'entrada!
Hebe era la personificació de la joventut, filla de Zeus i Hera. Era la ajudant dels deus, els omplia la copa amb nèctar, ajudava a Hera a enganxar els cavalls al seu carro i banyava i vestia el seu germà Ares.
Es va casar amb Heracles, amb el qual va tenir dos fills.
El que es ven en aquest comerç es pot relacionar amb ella ja que quan ens posem perfums o cremes intentem anar contra el temps, sentir-nos més joves. Ens posem tot de cremes per amagar o fer desaparèixer arrugues de la cara, tornar a ser joves, i ella és qui representa aquesta etapa de la nostra vida, la joventut.
Primer de tot felicitar a la charlene per la entrada que ha fet, i per tot el treball que ha realitzat per aconseguir fer-la tan bé i l'elaborada. també anomenada Febe, és una antiga deessa, filla de Zeus i Hera.Hebe(Ήβη) S'encarregava de servir nèctar i ambrosia a les altres divinitats i per això va ser anomenada patrona de la joventut (en els banquets grecs servien joves copers bells). Es va casar amb Hèracles, amb qui va tenir dos fills.
El seu nom significa "jove" i se la representa com una dona vestida amb un vestit sense mànigues i una copa a la mà.La relació que té el nom del comerç Hebe és la deesa de la joventut i els productes (cosmètics perfums) són produtes de belleza.
valete!
Publica un comentari a l'entrada