17 de maig del 2015

Monumentum perenne

L'Arnau Font, alumne del batxillerat tecnològic de l'escola, ha posat fi a un audiovisual que serà testimoni d'una nova edició, inoblidable, de la Magna Celebratio badalonina. És una manera de recordar-nos a tots els que hi hem participat que, malgrat el pas del temps, tot esforç, tota il·lusió i tota activitat compartida té la seva recompensa. Aquestes imatges volen ser un testimoni durador del que vam viure l'últim cap de setmana d'abril en un petit espai que vam saber fer nostre per oferir-lo a les persones que tenien curiositat per saber com es jugava i com s'aprenia a l'antiga Roma. Un bocí del que som i fem a les nostres aules de secundària. I em sembla, no sé què en pensareu vosaltres, que l'Arnau aconsegueix transmetre amb imatges el que jo he volgut dir amb paraules. Això i molt més. Gràcies per la teva generositat i per ser un exemple del que vertaderament significa l'expressió llatina gratis et amore.




8 comentaris:

Arnau Font ha dit...

Moltíssimes gràcies per la oportunitat de realitzar aquest vídeo! Ha sigut una experiència molt enriquidora i també m'ha servit per apropar-me una miqueta al món "humanístic" que li dic jo. M'alegro que hagi agradat i vull agraïr a tothom que hi ha participat! Realment ha sigut un plaer! "Plurimas gratias i a disposar!"

Júlia Roig ha dit...

Quin fantàstic vídeo Arnau! Crec que puc parlar en nom de tots els tripulants quan et dic que t’ho agraïm de tot cor. Fer un vídeo així no és pas una feineta de cinc minuts, sinó que un s’hi ha de dedicar molta estona i això diu molt de tu! No només has fet una fantàstica síntesi del que va ser la Magna i de quin ambient s’hi va respirar, sinó que també has creat un record que sempre tindrem a mà!

A més, trobo que és una manera molt maca de veure com els diferents alumnes de batxillerat, fem l’itinerari que fem, complementant-nos els uns als altres, podem fer coses conjuntes i col·laborar en projectes com aquest.


Esplèndid, Arnau! PLURIMAS GRATIAS

Dafne Serra ha dit...

Moltísimes grácies Arnau! Com bé ja han dit realment has sapigut plasmar la nostra experiència de manera que tots aquells que ho vegin podran posar-se al nostre lloc i gaudir de la mateixa manera o inclós més fins i tot! Agrair-te un cop més la dedicació del teu temps i a més mostrar tant interés tot i no seguir el mateix itinerari.

Simplement impressionant!

Sergio Prieto ha dit...

Moltes gràcies Arnau! 
Com ja han comentat les meves dues companyes, penso que has plasmat tota l’essència de la Magna Celebratio en un vídeo, a la vegada penso que qualsevol persona que vegi la teva producció visual i auditiva, tindrà ganes d’anar a aquesta esplèndida reconstrucció històrica o com a mínim d’informar-se sobre el tema.
Al vídeo també s’aprecia el temps que has dedicat a realitzar-lo i sobretot amb les ganes i entusiasme amb el que l’has fet.
Un vídeo excel•lent!

Isaac Guilà ha dit...

Salve!

Felicitats i moltes gràcies a tu Arnau!

És un gran treball per conservar l'experiència que va ser la Magna Celebratio, per recordar-la als qui vem anar-hi i motivar a probar-ho a tots aquells que no saben que és. Esperem que gràcies a aquest vídeo s'animi més gent pels altres anys!

Gràcies pel teu temps i dedicació, s'aprecia!





Anònim ha dit...

Moltes gràcies Arnau! M'ha encantat!
Trobo que ha sigut una experiència molt maca i espero tornar-ho a fer l'any vinent.
Has fet un gran treball de la nostra experiència a la Magna Celebratio. Aquest vídeo el tindré com a record per tota la vida, per enrecordar-me d'aquest gran dia que vaig passar amb tots vosaltres.

Júlia Torra ha dit...

Salvete omnes!
Sento moltíssim no poder haver assistit a la Magna i al veure aquest video, que de fet està molt ben fet, m'ha donat molta enveja. Cal felicitar-vos a tots els presents a la Magna perquè el que he vist es que ha estat molt bén treballat tot, veu participar perfecta i sobretot veu fer passar una bona estona a tothom que ho va visitar i va poder gaudir de les activitats preparades per nosaltres.
Espero l'any que ve poder participar-hi!

Eva ha dit...

Salvete tripulants/es!
És un plaer mirar aquest vídeo i poder veure la feina ben feta i la seva recompensa. Els alumnes de 4rt ens vam esforçar per aconseguir l'activitat dels llatinismes i als nens els va encantar!
La Magna Celebratio és el lloc ideal per als nens i els "ja no tan nens" que volen aprendre d'una manera divertida moltes de les coses que avui en dia no valorem, però que van tenir principi una vegada.
Personalment, va estar un plaer poder participar-hi. Vaig gaudir com un nen!
Espero que no es deixi mai de fer, ja que penso que és una oportunitat única per a grans i petits. I m'encantaria poder tornar-hi els propers anys!
Moltes gràcies Arnau per a aquest magnífic vídeo, cada cop que el miri m'enrecordaré d'aquesta gran experiència.
Valete omnes!