12 de juny del 2014

Les contres del Vaixell

Tot prenent com a referència les sempre interessants Contres de La Vanguardia, els discipuli et discipulae de 4t han fet la seva versió per a El Vaixell d'Odisseu, amb entrevistes a il·lustres personatges (i no tan il·lustres) vinculats al món romà. Aquest n'és el resultat i jo no puc fer altra cosa que felicitar-vos per la feina feta. Feliciter omnibus!




Juli Cèsar i Cleòpatra (Júlia i Emma) - Àudio 
Venus (Isabel i Bruna) - Àudio
Un esclau (Mireia, Joana R. i Joana G.)
Juli Cèsar (Arnau)
Cleòpatra (Borja)
August (Ramon i Cesc)
Calígula (Javi, Pau R. i Pau M.)
Anníbal (Pau G. i Ignasi)
Espàrtac (Artur i Aleix)

Alumnes de Llatí de 4t


5 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Us ho torno a dir, tripulants, moltes felicitats per la feina feta! Em penso que aquesta activitat tindrà un llarg recorregut i les nostres matèries de clàssiques l'inclouran definitivament a la programació del curs vinent. Espero que l'hàgiu gaudit i que hàgiu après un munt de coses sobre els personatges del món romà que vàreu triar.

Mireia Boix ha dit...

Salvete tripulants!

Aquest treball m'ha semblat molt divertit. Penso que ens ha servit per aprendre més encara sobre la cultura i la història d'aquella època tan interessant i sempre plena de coses per a descobrir.

A la vegada crec que ha estat una molt bona manera d'acabar el curs perquè aquest treball, a mi personalment, no se m'ha fet pesat ja que ha estat molt hàbil i entretingut de fer.

Bon estiu a tothom! Valete!

Unknown ha dit...

Salvete!

Personalment crec que ha estat una activitat de cloenda molt interessant. Una nova manera entretinguda d'aprendre i conèixer més coses sobre els nostres avantpassats, a través d'entrevistes.

Aquest és l'últim i únic curs que he fet de llatí, però m'ha agradat molt formar part del vaixell d'Odisseu.

Bones vacances a tothom!
Valete!

Júlia Roig ha dit...

Salve tripulants del Vaixell!
Aquest ha estat l’últim treball de llatí d’aquest curs i puc dir que m’ha encantat. La idea inicial ja em va agradar moltíssim, tenia moltes ganes de fer l’entrevista a algun gran polític de Roma, ja que és una cosa que sempre m’ha agradat molt. El problema estava en què la meva companya de treball (l’Emma) tenia moltes ganes de fer-ho a Cleòpatra, i no ens podíem posar d’acord. La idea de fer una entrevista conjunta a tots dos personatges per la relació que van tenir em va fer agafar de nou l’il·lusió per al treball. Podria sortir una entrevista molt bona d’això!
Vam començar buscant informació sobre les seves vides, i puc dir que n’he après molt més del que em pensava. Ha estat una manera d’aprenentatge diferent però molt eficaç, i és que el que aprens per tu mateix se’t queda molt més.
Estic molt satisfeta del resultat i agraeixo des d'aquí tant a l’Emma per fer el treball junt amb mi, com als meus pares i el meu germà que van posar les veus a l’àudio! He gaudit molt fent aquesta activitat i també durant tot aquest curs. Espero seguir fent feines tan interessants com aquesta l’any vinent.
Bon estiu a tots! Valete omnes :)

Artur Torras ha dit...

Salvete!

M'ha agradat molt fer aquesta activitat, ja que jo sempre m'he llegit molt les Contres de La Vanguardia, i imitar-ne una m'ha agradat molt i l'he trobat una activitat molt interessant i entretinguda de fer. Aquest any m'ho he passat molt bé fent llatí i també he après molt.

Un curs molt satisfactori. Bon estiu a tots!!!

Valete!