11 de març del 2014

El viatge d'Ulisses




Bonum diem, nautae!

El nostre grup de Treball Cooperatiu, format per en Ramon Vendrell, en Pau Magrinyà, en Cesc Anguela i jo mateixa, ha fet un viatge per la Mediterrània de la mà de l'heroi grec Ulisses. Ha estat una autèntica Odissea, plena d'entrabancs però també d'experiències molt gratificants. Ara us volem presentar el resultat final de tot plegat: el Prezi que vam fer servir per a la nostra exposició oral i el monogràfic que repassa els principals episodis del viatge, dramatis personae i alguns aspectes relacionats amb la seva pervivència. Esperem que el nostre material us agradi i, sobretot, que us serveixi per arribar a Ítaca.

Valete!

Bruna Bassó
4t ESO


16 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltíssimes felicitats per la feina feta, Bruna, Ramon, Pau i Cesc. I especialment a tu, Bruna, per aquest Prezi que t'ha costat de polir però que marca clarament el camí de l'excel·lència. Feliciter omnibus!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Per cert, se m'oblidava... aquesta és la nostra entrada número 400. FELICITER!!

txellbtm ha dit...

Salvete Nautae!!!
primer de tot m'agradaria felicitar al grup, m'ha agradat molt la feina que heu fet, resumir un viatge de 10 anys no ha de ser fàcil, però ho heu aconseguit i molt bé!
M'ha agradat molt com ho heu fet, d'una manera clara i senzilla, qualsevol persona, de qualsevol edat ho podria entendre i he trobat la vostra feina molt interessant per això.
Moltes Felicitats!!!

Artur Torras ha dit...

Bonum diem,

m'ha agradat molt la exposició i el prezi.

Ha sigut molt original ja que la majoria de gent ha fet l'exposició amb powerpoint.

Espero seguir fent treballs tant interessants com aquest que hem fet.

Mireia Boix ha dit...

Salvete omnes!

Moltes felicitats a la Bruna, al Ramon, al Cesc i al Pau per aquest treball! Han aconseguit explicar un mite complex i facilitant-nos el material per entendre'l una millor. Personalment, trobo que ha estat molt interessant i, a la vegada, divertit aprendre'l. Penso que ens ensenya diversos valors importants per la persona com la
fidelitat, que té Penèlope amb Odisseu esperant-lo durant vint anys sense estar amb cap home.

Gràcies a aquest treball he pogut acabar de relacionar conceptes del mite que anteriorment tenia però que em faltaven de lligar.

Felicitats als quatre!

Júlia Roig ha dit...

Salvete tripulants!

La meva enhorabona a la Bruna, en Cesc, en Pau i en Ramon! Realment considero que han fet un treball magnífic i això es va poder reflectir en la vostra exposició. Trobo que explicar un mite tan extens es complicat, però que finalment ho heu brodat!

Em va agradar molt la vostra presentació en Prezi, em va semblar molt entenedora a la vegada que original.
Seguiu així nois, un gran treball!

Valete omnes!

Borja Combas ha dit...

Salvete!!

Felicitats Bruna, Ramon, Cesc i Pau per el vostre treball. Heu fet un bon prezi. Felicitats a tots els del grup, perquè amb aquest treballs són molt interessants.

Isabel Sánchez ha dit...

Salvete!

Primer de tot felicitar a tots quatre per la bona feina que han fet i per la seva creativitat en el prezi, que m'ha encantat.
Quina feina més ben feta i treballada. Penso que està molt ben explicada i resumida ja que aquest viatge dura molts anys i és molt llarg.
Felicitats un altre cop i ha seguir treballant com fins ara!

Valete.

Anònim ha dit...

Salvete!
Volia felicitar al Ramon, la Bruna, el Pau i el Cesc per aquest gran treball que han fet i per fer que tot aquest mite el poguem entendre millor i que ens el puguin explicar bé. Hi ha molts valors en aquesta història com el de la fidelitat de Penèlope i d'altres. També trobo que han fet un gran treball amb el Prezi i podent resumir la història dels deu anys molt bé i de manera original i que s'entén a la perfecció, molt ben fet.
Felicitats al grup!

Joana ha dit...

Salvete!
Com ja han fet els meus companys, felicito a la Bruna, el Ramon, el Pau i el Cesc per aquest treball. És un mite com llarg i complex d'explicar i redactar; trobo que han fet molt bé les dues coses. El fet d'haver fet l'exposició amb el prezzi com a material de suport dóna un toc d'originalitat.
Ben fet nois!

Ramon Vendrell ha dit...

Salve!

Primer de tot agraïr a tots aquells que ens valoren la feina feta i ens feliciten pel treball.

En segon lloc, dir que he disfrutat molt fent aquest treball. Ja coneixia la història de l'Odissea, però al fer aquest projecte encara m'he endinsat molt més en la història i la he pogut conèixer millor.

Per acabar, dir-vos que el món dels mites és un món molt interessant i us encoratjo a descobrir-lo.

Moltes gràcies!

Valete!

Joana Bassó ha dit...

Salve!

Felicitats per l'entrada nois, i tal com diu el Jordi el prezi està molt ben fet i és molt clar, felicitats Bruna!

L'entrada que exposeu i que heu treballat és molt interessant. Jo en treure molt profit, perquè aquest curs també estem treballant Ulisses.

Vale!

Anònim ha dit...

Salve!

Personalment m'ha agradat molt el treball dels meus companys, trobo que han fet una gran feina, la idea del prezi és molt original i el treball es nota que hi han dedicat ganes i esforç per fer-lo. Espero-ho que continuïn així i faixin un altre gran treball

Arnau Virgili ha dit...

Salve!
Felicitats als meus companys per la seva feina sobre aquest mite el prezzi estava molt ben fet i ells ho van explicar igual de bé.
Ja que resumir els deu anys del viatge molt facil no es.

Vale!

Unknown ha dit...

Salve!

Enhorabona Ramon, Pau, Cesc i Bruna per haver realitzat aquesta entrada! Penso que està molt treballada i la informació és molt clara.
Ajuda molt que el suport de visualització sigui un Prezi, ja que normalment usem altres mitjans i d'aquesta forma és més interactiu.
Enhorabona altre cop i espero que seguiu realitzant més treballs com aquest.

Valete!

Unknown ha dit...

Salvete omnes!

Primer de tot volia felicitar a la Bruna, el Pau, el Ramon i el Cesc, per aquest gran treball. El vaig trobar molt entretingut i interessant per aprendre, trobo que el van explicar molt bé i d'una manera clara i precisa.

Valete!