18 de setembre del 2010

Iluro i Baetulo ens esperen!


Tard o d´hora la feina ben feta sempre ens recompensa (i reconforta)
. El passat dia 9 de setembre va ser un d´aquells dies que confirmen aquestes paraules. A les onze del matí, durant l´esbarjo, vaig rebre una trucada de na Montserrat Tudela, directora de la Revista Auriga, convidant-nos a fer la presentació del nostre bloc, el proper dia 20 de novembre al Museu de Badalona, durant la primera jornada que celebrarà el VI Fòrum Auriga, en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Badalona 2010. El vaixell d´Odisseu ha estat seleccionat com a experiència docent finalista dels Premis Didascàlia 2010 i ens honora, i molt, que des d´aquest prestigiós espai de divulgació del món clàssic a Catalunya i a la resta de l´Estat s´hagi pensat en nosaltres per tal de donar a conèixer alguns dels projectes vinculats a les clàssiques en els centres educatius catalans. Els estem molt agraïts. A més, també aquell dijous ens vam convertir oficialment en finalistes de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzat per l´associació STIC.CAT. El lliurament tindrà lloc el proper divendres, 1 d´octubre, a les 20.00 h., al centre de congressos del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. Ja ens hem dit que haver arribat a aquesta fase final és un gran premi per a nosaltres, però com que somiar encara és permès, per què no fer-ho? Audaces fortuna iuvat, ho recordeu? Amb aquestes paraules vam començar aquesta travessa i qui ens ho hagués dit fa onze mesos. Felicitats de tot cor, tripulants, col·laboradors i amics. Seguirem navegant amb la mateixa il·lusió que fins ara, si així ho voleu.

12 comentaris:

Esther Soria ha dit...

Hola!!!

Estic molt contenta de que tan la revista Auriga com els premis blocs Catalunya, ens hàgin donat la oportunitat de presentar-nos als seus respectius concursos. També donar les gràcies com ja diu l'entrada a la revista Auriga per permetre que ensenyem el que hem fet al llarg de tots aquests onze mesos en el nostre blog.
I pel que fa als premis blocs Catalunya, ja és un honor haver passat a la final, però jo no perdo l'esperança de ser uns dels possibles guanyadors!

Vale!!!

Unknown ha dit...

Hola!

Ester jo també estic molt contenta!
que bé no? Entre tots ho hem aconseguit.
La veritat quan vem començar no hauria imginat que arribèssim a presentar-nos a cap concurs i molt menys a obtenir res!
Ha sigut una molt bona iniciativa Jordi i sobretot un molt bon mètode de treball en grup i molt divertit!

FELICITATS A TOTS!!

Anna!

Anna Ruiz ha dit...

Realment, és una gran noticia el fet de poder presentar el nostre projecte, ja que el portem fent gairebé un any amb molta il·lusió, i espero que tinguem sort i seguim endavant!

Per cert, dissabte vaig veure un llibre que s'anomena: "El sueño de Hipatia" de Jose Calvo Poyato :)

Anna Ruiz de la Fuente Núñez.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Doncs potser que ens en facis cinc cèntims, Anna. Si parla d´Hipàtia deu ser ben interessant. Recordem les entrades del Vaixell que li hem dedicat:

http://vaixelldodisseu.blogspot.com/2009/10/per-fi-lagora-dalejandro-amenabar.html

http://vaixelldodisseu.blogspot.com/2009/12/hipatia-no-tan-desconeguda.html

Rafael Banegas ha dit...

Felicidades a todos los que han conseguido que el proyecto fuera creciendo cada día más; y, aunque los premios son algo secundario, siempre me han parecido una recompensa al trabajo bien hecho.

Seguid así!

Rafael Banegas

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Rafa, por tus buenos deseos. Siempre hemos dicho que el premio se gana día a día, con interés y esfuerzo, aunque no negaremos que nos hace muchísima ilusión haber llegado hasta aquí.
Un abrazo, clarus ex-discipulus.

Martí ha dit...

Salvete omnes!!

Moltes felicitats a tothom, crec que tots junts ho hem fet possible, espero que també tinguem sort els premis blocs Catalunya. El treball que fem cada día és constant i crec que bo, i hem obtingut la recompensa, jo també crec, com l'Anna, que nigú s'esperava està així de bé aquestes alçades de curs. Espero que tinguem molta sort i seguim treballant tots junts!

Valete!!

Yasmin ha dit...

Hola!

Penso que és una notícia molt satisfactòria per tots aquells que han fet possible aquest projecte.
Ara que he pujat al vaixell penso posar totes les ganes!

Desitjo que tothom segueixi treballant i esforçant-se per arribar més lluny encara!

Moltes felicitats!

Vale!

Júlia Vallespir ha dit...

Hola a tothom!

Endavant tripulants! Tan sols pel fet de ser aquí ja podem estar la mar de satisfets!!

Raul ha dit...

Ave!
Estem molt contents i orgullosos de que el bloc hagi arribat fins on ha arribat. Ho estem perquè és un bloc que hem fet entre tots durant aquests onze mesos i per tant som part d' ell i ens alegrem de tots els premis i reconeixements que pugui rebre.
I és que s'ho mereix!

Vale, Raul i Guillem

El Fil de les Clàssiques ha dit...

L'enhorabona tripulants guanyadors! M'ha agradat molt conèixer-vos a alguns al lliurament de Premis Blocs Catalunya i veure de prop l'alegria recompensada de la feina ben feta.
Ara a continuar navegant i a retrobar-nos en bons ports!

Moltes gràcies, Jordi, per haver-me fet cas i embarcar-te en aquesta exitosa aventura. Els alumnes s'ho i mereixen i les clàssiques també!

Fins al Fòrum Auriga!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltes gràcies, Margalida, per ser "meravellosament pesada". No deixis de ser-ho mai. Ha estat un plaer tenir-te al meu costat.