9 de setembre del 2012

El Partenó al Minecraft!

Aquestes últimes setmanes de vacances estivals he descobert un joc molt creatiu i innovador. Pels seus gràfics  pot semblar antic o passat de moda (i, malauradament, sinònim per a molts d´avorrit),  però no és així (les aparences sovint enganyen). Es tracta d´un joc realment entretingut.  Es diu Minecraft i és, certament, una gran experiència per la seva jugabilitat i creativitat, ja que la llibertat de construcció és absoluta (en el mode creatiu) i et permet projectar el que vulguis, aixo sí, sempre amb molta paciència (gran virtut!).

Una de les meves construccions ha estat ni més ni menys que el Partenó, el temple dedicat a la deessa Atena al bell mig de l´acròpolis d´Atenes. Sembla més entretingut del  què ha estat realment, ja que només he trigat 9 hores, repartides en sessions de construcció durant 3 dies. El resultat, però, sembla prou bo i paga la pena haver-s´hi esmerçat, no creieu?. Aquí us deixo unes preses de pantalla perquè pugueu observar amb més detall com he anat dissenyant aquesta ''maqueta virtual'' del temple. Espero que us agradi i us animo a jugar-hi!

Alfons Pardo
1r Curs del Grau d´Història a la UB



5 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Veig, Alfons, que has aprofitat bé el temps durant aquest calorós estiu. Realment aquest joc permet pel que es veu una crativitat sense límits i està molt bé aprofitar els coneixements que heu anat aprenent durant aquests anys per potenciar-la. Enhorabona i gràcies per seguir tripulant aquest vaixell des de la distància. Que tinguis un molt bon començament de curs en aquesta nova trevessa que tot just encetes. Seguim en contacte.

Ignasi ha dit...

Salvete!

Sincerament, quan he vist aquest petit recull m'he quedat fascinat. Aquest joc l'he jugat moltes hores i sé el treball que requereix construir un edifici com el partenó. Molt bon treball!

Valete!

Alex Molera ha dit...

Aquest joc està molt bé, me’l va ensenyar un amic. Pot semblar antic i passat de moda però un cop i jugues es divertit i molt creatiu.
Et felicito Alfons per el teu gran treball, ja que no es fàcil construir tot això.

Andrea López ha dit...

Aquest estiu també vaig dedicar hores al Minecraft. És molt creatiu i entretingut com be dius els gràfics no són dels que es podrien dir "bons" però d'alguna manera aquest detall fa que el joc sigui especial i es diferenciï de la resta. No és un joc per gent impacient perquè de fet per contruir unes bones cases o un Partenó un dels requisits essencials és tenir paciència alhora d'anar construint. Està molt treballat, felicitats.

FA

Laia Ruiz ha dit...

Quant vaig veure aquesta entrada em va impactar, perquè he jugat alguna que altre vegada a Minecraft (encara que no soc gaire bona constructora) però encara no m'habia animat a comentar aquesta entrada.
El Partenó té molts detalls i crec que amb la calitat que té aquest joc s'han pogut representar d'una manera molt acertada. Felicitats, perquè realment no cualsevol pot crear una cosa així!