2 de juny del 2012

Hem descobert l´Olimp!



Recordeu Descobrint l´Olimp, el projecte d´una possible aplicació educativa per a l´iPad? Doncs com la Laia ens va prometre en aquella entrada del Vaixell (i és dona de paraula!), ahir va venir a l´escola acompanyada de la Marta, la Clara i el Jose i plegats ens van presentar el seu treball interactiu. Per qüestions d´horari ho van fer només per als tripulants de 4t, però m´han promès que el curs vinent tornaran a repetir per a la resta de companys que vulguin escoltar-los Va ser una experiència molt propera, didàctica i enriquidora, sobretot per dos aspectes dels quals cada cop se´n parla més en l´àmbit educatiu  i per extensió social: la necessitat de treballar en equip, cooperativament, a través de la interdisciplinarietat. Aportant cadascú els seus coneixements des d´àrees aparentment tan diferents com la informàtica, les humanitats, el disseny o la gestió de recursos econòmics es pot arribar a generar un projecte tan interessant com aquest. L´objectiu no és només el joc i la seva introducció al mercat sinó tot el que han après els uns dels altres durant el procés i el seu grau de satisfacció en sentir-se part important d´un tot. Aquest quid pro quo metodològic ha de ser un dels pals de paller del sistema educatiu durant les pròximes dècades, no ho dubteu. Jo, a més, els he d´agrair que m´hagin donat permís per publicar al nostre bloc el full de ruta del projecte. Laia, Marta, Clara i Jose, felicitats pel vostre entusiasme i talent i, sobretot, pel vostre exemple. De ben segur que ens tornarem a veure.




27 comentaris:

Ginesta ha dit...

Salvete!

Aquesta aplicació és genial! Em va agradar molt que vinguessin a presentar-nos aquest projecte perquè van fer que nosaltres ho poguéssim viure en primera persona.

El que més em va agradar va ser com estaven connectats els mites dins del joc. Em van venir moltes ganes de jugar-hi.

Desitjo de tot cor que algun dia us comprin l'aplicació i així, que la puguem gaudir tots.

Valete!

Maria Rios Rius ha dit...

Salvete!
Sincerament em vaig quedar parada i al·lucinada amb aquesta aplicació que ens van presentar. Si estigués disponible per videojoc segur que li faria una ullada per jugar-hi. Penso que té molt de mèrit crear aquest projecte, només quedaria patrocinar-lo per donar tancada l'activitat.
Gràcies

Eric ha dit...

Hola tripulants.

Nois, heu fet un gran treball amb aquesta aplicació, m`ha agaradat la idea i la intenció, segur que d'aquí a poc el vostre projecte acabara tiunfant.

Espero poder arribar a jugar-ho algún dia.

Us desitjo a tots molta sort a tots.

Valete

Clara Pérez ha dit...

Salvete!!!
Felicitats a tots per haver creat aquesta aplicació per l'ipad tan divertida, la veritat es que ho vaig trobar força interessant, i penso que esta molt ben estructurat i tot, per la forma que ens ho van explicar.

Valete!

Roger Amat ha dit...

Salve!

M'ha agradat bastant la idea de l'aplicaciò per Ipad. Considero que és una bona forma de conèixer la mitologia de una forma bastant més lúdica. I la presentació no es va fer passada, que això crec que també és important. Nomès donar les gràcies a la Laia la Marta la Clara i el José per venir a fer-nos la presentació.

Valete!

Salina Jaime ha dit...

Bonees!

Va estar molt bé aquesta presentació, em va agradar, perquè, anava sobre els mites que hem estat estudiant a classe,i com que els tenim molt presents, hi vam enendre-hi més.
I com ha dit la Ginesta, desitjo de veritat que algun dia us el comprin!

Valete!

Laia ha dit...

Ha estat un plaer venir a fer-vos l'exposició. Esperem tornar amb el projecte realitzat d'aquí poc temps, i moltes gràcies a tots! =)

Carla Bartra ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats per aquest projecte, a mi em va agradar molt perquè el vaig trobar molt interessant, perquè amb aquesta aplicació es pot aprendre moltes coses. I continueu així, us desijto molta sort.
Valete.

Ricard Oliveras ha dit...

Salvete!
Moltíssimes felicitats per aquesta aplicació, realment em vaig quedar impresssionat de la feina feta i de com de treballada està aquesta aplicació, a més és una eina que pot sortir al mercat i això encara li dona més valor a aquest projecte, i per acabar vull felicitar a la Marta, la Laia, la Clara i el José perquè ens van fer una excel·lent presentació molt entenedora i molt ben explicada.
Valete!

clara* ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Va ser un plaer venir a ensenyar el nostre projecte. Esperem que algun dia surti a la llum! Que us vagi molt bé a tots :)!

Clara

Èlia Moral ha dit...

Salve!
Va ser una presentació molt interessant, ja que la idea és molt bona, espero que surti, ja que m'agradaria molt poder jugar-hi, perquè aprendria moltíssim. a més està molt bé, perquè així els nens podrien jugar a alguna cosa que no fos de guerra, armes o de perruqueries, etc.
Valete

Anna M. ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats per aquest treball! Em va agradar molt que ens ho expliquéssiu pas a pas i com havíeu arribat a fer aquesta aplicació. Veu realitzar molts esbossos i es veu que darrere d'aquesta aplicació hi ha molta feina feta. El que em va impressionar va ser que cadascú era més expert en una part que en d'altres i que potser una part d'aquesta aplicació no teníeu prou coneixement per realitzar-la i us havíeu d'informar i interessar per saber-ne més i aprendre coses noves.
Aquesta aplicació és molt positiva ja que és educativa. És una altre manera d'aprendre i de passar-to bé alhora.

Valete!

Thomas Walzl ha dit...

Salvete!

Em va agradar molt que se'm presentés aquest treball, no només perquè és molt interessant sinó també perquè vaig aprendre moltes coses, ja siguin del món virtual i/o de com es treballa a la universitat. Com a opinió personal m'ha agradat molt la presentació oral i visual que em van presentar, ja que de la manera que ho van fer va ser molt agradable, no es va fer gens pesat, per al espectador.
Jo també esper-ho que algun dia es pugui baixar/comprar aquesta aplicació!
Valete!

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres per la vostra atenció i per aquests comentaris cap al nostre treball! Esperem tornar aviat i si teniu cap dubte ja sabeu que ens podeu preguntar el que vulgueu, ja sigui sobre el tema o sobre altres dubtes referits a la universitat!

Axel Avila ha dit...

És una idea veritablement fantàstica, trobo magnific com han pogut relacionar les antigues cultures amb les noves tecnologies. És interessant com jugant a aquest tipus de jocs també, segur, que aprenem moltissimes coses sobre el mòn clàssic. Esperem que aquest projecte pugui ser realitzat, ja que així el podrem disfrutar tots!

Valete!

Itziar Cuervo ha dit...

Hola a tots!
Em va encantar aquest projecte ja que d'una manera divertida també podem aprendre molt.
Moltes felicitats per fer possible aquest projecte, espero que el pugueu tirar endavant sense cap problema
Valete!

Ona Contreras ha dit...

Salvete!!

En primer lloc m'agradaria felicitar a la Laia i els seus companys per haver fet aquesta feina tan extraordinària.
EM vaig quedar totalment sorpresa de com han relacionat tots els mites, i se que no és fàcil, per què mites hi ha molts.

Crec que podria ser una molt bona aplicació per un ipad, i és una aplicació totalment educativa, ja que jo, amb els mites he après moltes coses.

Moltes felicitats, de tot cor


Valete!!

Xènia Martínez Márquez ha dit...

Estic d'acord amb el que han dit els meus companys ja que a mi també em va agradar moltíssim perquè està molt ben realitzat i és molt interessant. Us desitjo molta sort perquè si seguiu fen coses com aquestes segur que tindreu moltes oportunitats a la vida.
Valete!!

Marc Gimeno ha dit...

salvete tripulans!
jo no hi vaig poder assistir a la aplicació, però tinc companys que m'han parlat d'ella, i segons m'han dit ha sigut una passada!
Espero que algun altre dia tornin, i pugui veure-ho.

Valete!

Laura Miguel Paul ha dit...

Salvete!

Moltíssimes Felicitats per aquest projecte que ens vareu presentar divendres passat! Parlo per mi quan dic que em va encantar, tot i que crec que el treball va causar sensació entre nosaltres!
Espero que pugui sortir a la llum i que molta gent tingui l'oportunitat de disfrutar del joc, i així, que sigui útil tot potenciant les clàssiques desde més petits:)

Valeteeee

Joana Bassó ha dit...

Salve!!

Per començar moltes felicitats a la Laia, a la Marta, a la Clara i el Jose.
Em va agradar molt el treball i ha part de interessant vaig aprendre coses noves.
El projecte que heu fet ha estat una molt bona idea, perquè heu presentat alguns mites i els heu relacionat d’una manera lúdica i divertida de fer.
Espero que més endavant us puguin comprar el joc!!
La presentació va ser excel•lent, és a dir, no va ser pesada, va ser molt entenedora. Una altre vegada moltes felicitats.

Valete!!

gerard ha dit...

Salvete!

Primer de tot felicitar-vos per el vostre gran treball! Ha sigut un privilegi per tots haver escoltat el vostre projecte, i esperem amb gran il·lusió que aquest projecte innovador segueixi endavant.

MOLTA SORT COMPANYS!!

Noemí Vergés ha dit...

Salvete!

Jo no hi vaig poder assistir a aquesta presentació, però m'han parlat molbé de tota l'explicació i de la que esperem que sigui una futura nova aplicació!
Molta sort per aquest nou projecte.

Valete!

marina ha dit...

Salvete Tripulants!
En primer lloc voldria felicitar als que van vindre a fer-nos la presentació perquè ho van fer molt bé. Trobo que es un treball molt interessant perquè es una manera fàcil i divertida de poder aprendre mitologia.
Pel que ens van explica va ser un treball complicat perquè havien de relacionar els mites amb els objectes havien de fer.
Sinncerament vaig quedar-me amb moltes ganes de provar-lo!
Moltes Felicitats!

Alex Molera ha dit...

Salvete!

Moltíssimes felicitats Laia, Marta, Clara i Jose, la veritat és que em va encantar el projecte, es molt i molt interessant i crec que podria arribar lluny, perquè es veu que darrera d'aquest treball hi ha una feina, molta feina que em pogut comprovar amb tot el que ens veu explicar. Espero que tingueu sort i la podeu publicar per aplicació de ipad i en podem gaudir de al vostre gran aplicació.

Valete!

Anònim ha dit...

Sembla molt interessant, m'agradaria haver vist la presentació de la Laia, la Marta, la Clara i Jose, espero poder veure-la l'any que be.

VALE!

gerard simon ha dit...

Hola
Crec que el treball que porten a terme aquest grup demostra com la tecnologia pot arrivar a tots l'àmbits fins i tot el de la mitologia. L'aplicació es una eina d'oci i ludica per a totes les edats , crec que molt jocs que es presentan com jocs lúdics tenen defectes com que són poc entretinguts o es massa cansat.
Aquest joc hi jugues perquè vols i ja no es tant les ganes de divertir-te sinó la curiositat d'apendre jugant.
Crec que projectes com aquests per culpa de la crisi no es poden ni financiar ni impulsar.