5 de febrer del 2018

#yoconozcomiherenciaytú? 2018

Després d'un parell d'anys sense participar al concurs que convoca anualment l'AMUPROLAG i la SEEC de Múrcia, enguany hi tornem en motiu del bimil·lenari de la mort del gran poeta romà Publi Ovidi Nasó. Alumnes de 1r i 2n de batxillerat de Llatí han gravat aquest vídeo que recrea una ficció: l'entrevista que una periodista del segle XXI aconsegueix en primícia del poeta de Sulmona des de l'exili. En aquesta, Ovidi repassa les dades autobiogràfiques més importants i parla de la seva producció literària tot posant-la en relació amb una vida, la seva, plena de contrastos. I tot plegat amb un testimoni de luxe: la carta que l'escriptora figuerenca d'adopció Ma Àngels Anglada li fa arribar al nostre poeta a Tomis, seu del seu exili al Pont Euxí. 
Esperem que us agradi i també -per què no desitjar-ho!- tenir sort al concurs que donarà a conèixer els guanyadors el proper dilluns 12 de febrer.

ALEA IACTA EST!



P.S.: Podeu veure la resta de vídeos participants clicant aquí.


5 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Excel·lent feina, discipule et discipulae! Heu enregistrat una entrevista molt completa que ens permet apropar-nos una mica més a la gran figura literària i humana que sens dubte és Ovidi. Per multos annos et Bonam Fortunam vobis!!!

Enric Brotons ha dit...

Enhorabona! M'ha agradat força el video

I sort Hi ha bona competència.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Si voleu consultar la classificació final, accediu al següent enllaç:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vShjxFE-1dx1dbXMQWoB9PN7IOfa89es_lsFPLlyNEtUhQ9VlHZYpfGoNdm_ESuzngdfZFnpA6TG7D5/pubhtml

L'enhorabona als guanyadors i a tots els participants!

Anaïs Yuste ha dit...


M'ha agradat molt l'entrevista, es nota que tot està molt treballat i sobretot, he après moltes coses que no sabia.
Em sembla un concurs molt original, i desitjo que tripulants d'aquest vaixell, guanyin aquest concurs.

Gisela Coromina ha dit...

Molt bona feina nois, està molt ben elaborada!!