11 de febrer del 2018

Imatges d'Atenes (Εικóνες Αθηνών)


Els alumnes de Grec I hem començat un viatge virtual per Grècia que té com a punt de partida la seva capital, Atenes. Volem que ens hi acompanyeu i visiteu amb nosaltres els racons més emblemàtics de la ciutat, la que va ser la polis més important de l'antiguitat amb permís d'una altra gran ciutat-Estat, Roma. A Atenes hi conviuen les restes d'un passat lluminós -del qual en som hereus- amb la realitat d'una ciutat moderna, cosmopolita que no ha deixat mai de mirar enrera tot projectant-se cap al futur.
Esperem que el gaudiu tant com nosaltres.  

Καλό ταξίδι!



Alumnes de Grec I


7 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Desitjo, tripulants grecs del Vaixell, que aquesta activitat us hagi apropat al cor de Grècia, a la Grècia de Grècia, com de vegades s'ha batejat Atenes, una ciutat meravellos plena d'història i de racons que connecten directament amb el seu passat clàssic. Seguim navegant per aigües gregues!

Adrian Fernandez ha dit...

Hola gent.

Mai he estat a Grècia (espero poder anar-hi algun dia) crec amb el que ha fet la nostra classe això serà una bona guia, ja que cada lloc està analitzat per cada un dels responsables de
l'entrada. I a més molts d'aquest lloc són grans pilars del que són nosaltres com a cultura és a dir llocs d'interès.

Unknown ha dit...

Bones gent!

Primer dir que aquest mapa que hem aconseguit fer els alumnes de 1r de Batx ens ha quedat d'això més bonic.

Jo a Atenes en principi no tenia gaire pensat fer un viatge, la veritat crec que mai m'ho havia plantejar, però treballant aquest magnífic mapa entre tots els de classe, ha fet que surgeixi una certa força de dins meu que em diu que hi ha d'anar com a mínim, un cop a la vida.

Gràcies aquest mapa he pogut apendre cosses fonamentals per a saber d'on provenim. És grandiosa Atenes.

Anònim ha dit...

Salvete tripulants!

Imatges d'Atenes, aquest mapa turístic que hem fet els alumnes de Grec I ens ha servit per conéixer aquesta ciutat amb tanta història darrere, la funció principal d'aquest mapa és donar informació dels punts més importants de la ciutat i alguna altra part de Grècia i ens ha sortit del tot bé.

En quant a visitar la ciutat i el país, si que m'ho havia plantejat però no vaig trobar-ne molt d'interés en viatjar a la península balcànica, després de diverses classes de geografía grega i de finalitzar aquest mapa digital puc estar ben segur que cal anar-hi a Grècia i visitar sobretot la ciutat d'Atenes, el recull de referències clàssiques de la ciutat pot fer-te viatjar al passat i conéixer la cultura de la polis que era.

Anònim ha dit...

Salvete!

El mapa virtual que els alumnes de Grec I hem creat ens ha costat diverses classes fer-lo i ha valgut la pena ja que al finalitzar-ho podem veure les tantes i tan bones referències a monuments, llocs i obres gregues que hem desenvolupat durant aquests dies de treball. Seguidament, m'agradaria afegir que aquest treball m'ha obert les mires i sí que havia pensat en viatjar a Grècia però gràcies al treball hi tinc més ganes i ara ja sabré on consultar per quan hi vagi.
Valete!

Anònim ha dit...

Salvete Tripulants!
Tots els alumnes de la classe de Grec de 1r de Batxillerat vam treballar de valent i ens vam esforçar molt amb aquest mapa turístic d’Atenes. Personalment em va agradar molt poder treballar en un projecte així, perquè tot i estar a un parell d’hores d’avió i mai haver visitat Atenes, per mi va ser una manera de apropar-me a la ciutat, a la seva cultura i sobre tot a la seva història i arrels; fent aquest mapa, se’m va presentar l’oportunitat de conèixer millor la ciutat fent així que si en un futur ,que espero que no sigui gaire llunyà, tinc l’oportunitat de conèixer aquesta meravellosa ciutat, ja sabré una mica com és.
Aquest mapa també ens ha servit per donar la benvinguda al tema que estem fent actualment, que es la geografia de la Grècia clàssica, i ens ha ajudat per posar-nos una mica en situació del que anàvem a fer a continuació.
Tal i com he dit abans, fer aquest mapa ha sigut una experiència molt enriquidora que me’n alegro molt de haver pogut formar part.

Anònim ha dit...

Salvete!

Aquest mapa amb llocs importants d'Atenes el vam fer els alumnes de Grec de 1r Batxillerat, i per mi ha estat un orgull poder-ho fer.
Ja que desprès de diverses clases puc dir que estic orgullosa del resultat.
A més gràcies a aquesta activitat he conegut llocs d'Atenes que en un principi no en sabia, i m'han despertat la curiositat de viatjar a Grècia.

Així que si algún cop viatjo a Atenes, aquest mapa em serà molt útil!