22 de novembre del 2015

SALVTATIONES ET PRAESENTATIONES

Durant aquest primer trimestre els discipuli et discipulae de Llatí de 4t hem anat elaborant un treball col·laboratiu de vocabulari i expressions que ens ha permès aprendre a presentar-nos i a mantenir una conversa bàsica en aquesta llengua clàssica. Us convidem a veure'n els resultats i esperem que la nostra tasca us pugui ajudar a posar fil a l'agulla.



Laura et Carla

Ana et Ricard

Olga, Cristina et Marta

Sara et Lourdes

Anna et Paula

Berta, Mireia et Júlia

Aleix et Ferran

Natàlia, Irene et Mª Ángeles

Ona et Bet



9 comentaris:

Unknown ha dit...

Salvete!

M’ha encantat aquest treball que heu elaborat entre tots, està molt ben presentat i la idea de posar els dibuixos de l’aplicació del whatsapp queda molt bé.
Us dono molts ànims i espero que seguiu endinsant-vos més al món dels clàssics perquè val molt la pena poder-lo conèixer més a fons.

Valete!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Feliciter omnibus, discipuli et discipulae de 4t! Són uns treballs de gran valor didàctic, us ho ben asseguro. Esperem que altres alumnes que enguany han començat la seva aventura amb el llatí puguin aprofitar-los. Prorsum!

Isabel ha dit...

Genial!
Enhorabuena a todos!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Maximas gratias, Isabel!

L'ombra d'un somni ha dit...

Jordi et alumni,
Us ha quedat una tasca molt xula i interessant!
De ben segur que, després de veure-la, els meus alumnes s'animen a fer les seves pròpies presentacions.

Gràcies per la inspiració!
Laura

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Laura. Esperem que aquesta activitat i les diferents presentacions dels alumnes de 4t us puguin servir per anar enfilant l'estudi d'aquesta llengua que tant ens estimem, oi κυβερνήτης?

Anònim ha dit...

Salvete!

Personalment m'ha agradat molt fer aquest treball sobre vocabulari i expressions llatines ja que d'aquesta manera ara podrem presentar-nos fàcilment i mantenir una conversació bàsica en aquesta fantàstica i curiosa llengua clàssica, que encara que no ho sembli, perdura en els nostres dies. Per una altra part anem aprenent més coses, a més, també poc a poc anem coneixent l'origen de les paraules i de on provenen. Fantàstic aquest treball fet pels meus companys Marc Salas i Marta Orquín, sens dubte, el dels altres també. Moltes coses més ens queden per descobrir d'aquest món clàssic... bon vent al vaixell!

Valete!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!
Aquest power point ajuda molt a entendre les coses, és molt didàctic. A mi, personalment, m'ha ajudat molt per estudiar i entendre les coses d'una manera divertida i emocionant.

Anònim ha dit...

Felicitats a tots i totes!
tots els power points m'han semblat igual d'originals, teniu molta imaginació! Ha sigut una manera d'estudiar molt més distreta, gràcies a això he tingut més ganes d'estudiar-ho tot!
PLURIMAS GRATIAS!