29 de març del 2015

Reivindicant la nostra herència (i 3)

Aquest és el vídeo que els alumnes de 1r de batxillerat han editat per presentar al concurs promogut per l'AMUPROLAG Yo conozco mi herencia, ¿y tú? 2015 amb l'objectiu de reivindicar els Estudis Clàssics i les Humanitats a la LOMCE. Malgrat enguany les bases proposaven que els textos triats estiguessin relacionats amb les institucions polítiques, la seva contribució ha volgut recollir una antologia poètica grecollatina com venim fent des de fa tres anys amb l'afegitó del meravellós fragment del Discurs Fúnebre de Pèricles que parla sobre els fonaments teòrics de la democràcia atenesa. Esperem que us agradi. I a vosaltres, intrèpids i entusiastes tripulants, gràcies per les hores que hi heu dedicat.




8 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Bé, tripulants de 1r,... el veredicte de les votacions populars ens han concedit un 16è lloc entre els 25 vídeos que s'hi han presentat. tenint en compte que la temàtica del nostre no anava massa lligada amb les proposades a les bases del concurs, aquest 20 vots saben a glòria. Jo us vull felicitar per les ganes i la il·lusió que hi heu posat i ja estic pensant de quina manera atacarem la propera edició. Com deia Sant Pau,... "in omnibus operibus tuis perfectior esto"!
Plurimas gratias omnibus.

Mireia Boix ha dit...

Salvete tripulants!

Personalment, gravar el vídeo i poder llegir els poemes que els meus companys i jo vam recitar va ser un autèntic plaer! M'ho vaig passar molt bé tant a l'hora de recitar el poema com a l'hora de veure el vídeo! Crec que tota la nostra feina, il·lusió i esforç s'ha vist reflectit molt positivament.

Sobretot donar les gràcies i l'enhorabona a l'Isaac per aquest muntatge tant treballat i original!

Valete!

Anònim ha dit...

Salvete!

Primer de tot moltes gràcies a la Mireia i a tots pel suport i colaboració amb el vídeo!

Un plaer i content amb el veredicte també!

Dafne Serra ha dit...

Salvete tripulants!

Donar les gràcies als meus companys i companyes per aquesta meravellosa experiència, la qual no hauria sigut possible sense la seva ajuda. Sens dubte un temps realment ven recompensat i que, tot i que no hauem estat guanyadors del primer premi, som guanyadors d'aquesta aventura que ens ha fet gaudir un dels altres i de nous coneixements.

Felicitar-los un cop més, per aquest treball tan original i ven muntat!

Valete!

Aldrin Jhay ha dit...

Salve!
Abans de tot, dir que ha estat un plaer visualitzar i gaudir del vídeo! És, sens dubte, fruit d'una feinada i hores al darrere que s’agraeix molt. Tot el conjunt: els diferents vídeos, els poemes, la veu dels companys i del magister, i no oblidar la magnífica veu que canta!, fan que aquest vídeo no només sigui un recull de poemes que ens haurien d’acompanyar ja de per vida, sinó un vídeo que serveix per reivindicar els nostres orígens, la nostra herència, ja que n’estic segur que els meus companys fent aquesta activitat, han gaudit de l’experiència i de les noves coneixences que ha aportat fer aquest projecte.

Finalment, i com no, felicitar-los a tots, tant als lectors i actors, com als que han col·laborat en editar i gravar. Magnífic i original vídeo, tripulants!

Valete a tots!

Sergio Prieto ha dit...

Salvete tripulants!
Penso i sé que darrere el vídeo hi ha una gran feina de filmació, de pensar com es farà el vídeo i d’edició. Els discurs de Pèricles és un dels millors discursos que he escoltat, i pensar que fa més de 2.000 anys un personatge tan cèlebre com era i encara és ell va poder explicar d’una manera tan clara i concisa el que és la democràcia... Deixa sense paraules
Moltes felicitacions a tots els meus companys i companyes que han participat en fer el vídeo
Valete !

lpp1998@gmail.com ha dit...

Salute!
perosonalment en aquest projecte no vaig poder posar massa de la meva part per problemes escolars, tot i que m'hagues agrat participar-hi. Al principi del projecte si que vaig tenir paraula i vaig poder donar idees i comentarles amb els companys. tot i que ninguna d'aquestes idees va ser portada a terme, com no estar content amb el resultat? L'Isaac va fer un gran treball igual o més que els altres i estic segur que si l'hagues ajudat amb tota la part tecnica li hagues tret un pes de sobre perque es va tenir que ocupar tot sol d'aquesta part. també felicito als altres companys i en especial a la Ainoha que quan la vaig sentir cantar al video em vaig quedar mut.
Una llastima que hagi quedat 16è però bueno, no passa res.
LUCAS PARRA

Ainhoa Cayero ha dit...

Salvete tripulants!

Participar en aquest concurs ha sigut una de les coses que més m'ha agradat! Poder treballar amb un poema tan bonic com és el de Safo... i posar-li una melodia... Una gran experiència! I felicitats a tots els que han treballat en el projecte, tant els meus estimats amics i companys com a les altres escoles!