10 de novembre del 2013

Duae praesentationes...

Reprenem la publicació hic et nunc d'alguns treballs d'alumnes de 4t que a poc a poc (però amb bona lletra) van obrint la porta de la domus latina que hem començat a visitar. Plurimas gratias omnibus et maxime Iuliae Brunaeque.






26 comentaris:

Fernando Blaya ha dit...

Me ha encantado la idea¡ Muy buenas las presentaciones¡ Enhorabuena¡

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Fernando. Entre todos buscamos siempre el modo de introducir a nuestros alumnos en este maravilloso mundo de las lenguas y culturas clásicas, y tú eres un ejemplo muy a tener en cuenta. Nuestro agradecimiento.

Anònim ha dit...

Salvete!

M'ha agradat molt fer aquesta activitat, ja que la he trobat molta entretinguda, i una bona forma d’aprendre més sobre aquesta nova llengua, per nosaltres, ja que al tenir que parlar de nosaltres resulta més fàcil.

Trobo que es un molt bon treball el que han fet la Bruna i la Júlia, ja que s'hi nota les ganes a l'hora de fer-ho.

Valete!

Anònim ha dit...

Salvete

El que més m'ha agradat d'aquests dos treball ha sigut la presentació i la manera en la qual ens ho han exposat, que ha sigut diferent de la majoria de gent. Crec que això fa que aguïn sigut els dos treballs escollits com els més complets i ben treballats.

Valete

Júlia Roig ha dit...

Salvete omnes!

M'ha agradat molt aquest treball i forma d'aprendre nou llenguatge en llatí.
He gaudit fent-lo i de fet crec que s'ha reflectit en la meva feina. Em sento molt honrada de que la meva presentació estigui al blog.
A més, trobo que el tipus de presentació escollit per la Bruna és molt original, la felicito.

Valete tripulants!

Artur Torras ha dit...

M'ha agradat molt aquesta idea de fer una presentació.

La veritat es que he mirat les dues i m'han agradat molt.

Moltes felicitat per aquest gran treball.

M'ha agradat molt.

Valete!

Borja Combas ha dit...

Salvete,
A mi m’han agradat molt els dos treballs, perquè les dos noies que ho han fet, s’han esforçat molt i han fet molt bona presentació. A part han posat moltes ganes i amb això és una bona forma d’aprendre llatí.

Ramon Vendrell ha dit...

Salvete!

M'ha agradat fer aquesta activitat. Trobo que és una bona manera per comensar-se a endinsar dins d'aquest món excepcional que no pararà de donar-nos sorpreses.
Les dos companyes han fet una bona feina! Les felicito!

Valete!

Joana ha dit...

Salvete!

Des del meu punt de vista, aquesta activitat ens ha ajudat a introduir-nos una mica més en aquesta nova llengua que és per a nosaltres, el llatí.
Respecte a aquestes dues presentacions, trobo que estan molt ben fetes i s'hi reflecteixen les ganes que hi han posat a l'hora de realitzar-les.

Valete!

Anònim ha dit...

Salvete!
Trobo que aquest treball de llengua llatina a sigut d'alló més interesant, ja que ens ha donat la possibilitat de parlar una mica de la nostra vida en aquesta llengua tan bonica, que es la llengua llatina.
La feina feta per les companyes ha sigut molt bona i las felicito!

Anònim ha dit...

Salvete!

M'ha agradat molt que haguem fet aquesta activitat. Crec que a sigut una bona manera de començar a poder fer petites presentacions i començar a parlar aquesta gran idioma.
Felicito a la Bruna i la Júlia per aquests grans treballs, molt originals!

Valete!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Celebro, tripulants, que valoreu positivament aquesta activitat que ens apropa d'una manera més lúdica al coneixement i ús d'aquesta llengua que, com alguns comenteu, és tan bonica. Plurimas gratias.

Unknown ha dit...

Salvete! M'han encantat les presentacions de les dues companyes de llatí!
Trobo que treballant aquestes presentacions podem aprendre molt de la llengua. A mi també m'ha agradat molt fer aquesta activitat ja que és divertida de fer.
Felicito a la Bruna i a la Júlia per les seves magnifiques presenacions

Mireia Boix ha dit...

Salvete tripulants!
M’han agradat molt les presentacions! M’han semblat molt originals i interessants!
Personalment, aquest treball l’he trobat molt entretingut de fer-lo ja que a part d’endinsar-nos una miqueta més en aquesta gran llengua i aprendre-la, m’ho he passat molt bé fent-lo.
Valete!

Ferran Guijarro ha dit...

Salvete!

He de dir que tenia curiositat per saber què feien els alumnes de 4t per introduir-se al llatí ja que jo no vaig tenir aquesta oportunitat i realment m'ha semblat, en primer lloc, molt ben pensada la idea de fer una presentació en format digital. Crec que a la gent de la nostra edat ens agrada molt més aprendre si fem servir mitjans en els quals ens sentim a gust, i per tant la informàtica ha sigut perfecta per l'ocasió.
M'agradaria felicitar a les dues alumnes, les seves dues presentacions m'han semblat molt ben fetes i m'ha donat la impressió que s'ho han passat bé fent-ho i que han après una miqueta de llatí.

Així que felicitats i benvingudes al llatí!

Valete!

Unknown ha dit...

Salvete!
Crec que ha sigut molt interessant realitzar aquesta activitat, ja que ha permès introduir-nos un pèl més en aquest nou món per a nosaltres.
També, felicitar a la Júlia i a la Bruna per aquest magnífic treball.
Valete!

Dafne Serra ha dit...

Salve tripulants!
Dir que m'ha agradat molt el poder fer aquesta activitat perquè un cop més, hem sapigut trobar una manera per apendre una miqueta de tot. Per un cantó ens començem a endinsar en el món del llatí i fem el que son els nostres primers passos en la llengua. D' altra banda, hem pogut trobar la manera de conèixens a nosaltres mateixos i els uns als altres, gaudint d'allò que fèiem.
Així que només queda felicitar a les meves companyes pel treball tan original que han fet!

Salvete!

cesc ha dit...

Salve tripulants!

M'ha agradat fer aquesta activitat perquè una altre cop més s'ha demostrat que es pot aprendre divertir-nos una miqueta i no estar prenent apunts tot el dia.
També dir que m'han agradant molt els treballs de les meves companyes!

Valete!

albert gimenez ha dit...

Salve!
M'ha agradat molt fer aquest treball perquè m'he divertit molt fent aquest treball buscant fotografies per casa.
Trobo que es un molt bon treball el que han fet la Bruna i la Júlia, ja que s'hi nota les hores darrere aquests grans treballs.

Bruna Bassó ha dit...

Salvete omnes!

Estic molt contenta que el meu treball estigui penjat el blog ja que hi vaig posar moltes ganes a l’hora de fer-lo. Trobo que aquesta activitat és una idea molt bona per aprendre el llatí d’una forma més original i creativa.

Espero que la meva presentació i la de la Júlia us hagi agradat.

Valete!

Unknown ha dit...

Salve!
Felicitats a la Bruna i a la Júlia!

Per la bona feina que han fet, crec que són unes bones presentacions i es mereixien que tothom veies aquestes presentacions.

Valete

Isabel Sánchez ha dit...

Salvete omnes!

M'han agradat molt aquestes dues presentacions, estan molt ben escollides per part teva Jordi!

També penso que m'ha agradat molt fer aquesta feina ja que d'aquesta manera ens ha ajudat a entrar més en el món del llati.

Molt bona feina Júlia i Bruna!

Valete

Arnau Virgili ha dit...

Salvete!
Aquesta activitat que hem realitzatla trobo molt interessant ja que ens ha ajudat a aprendre petites coses de com ens hem de presentar. A part les dues presentacions trobu que esta molt ben fetes.
Vale.

Berta J. Tarragó ha dit...

Primerament, m'agradaria felicitar ambdues creadores d'aquestes presentacions; es veu la feina que han estat fent i el temps que hi han dedicat.
M'agradaria, també, donar l'enhorabona a tots els alumnes de Tercer d'ESO que han participat i han fet també aquesta activitat. La veritat és que, personalment, trobo que pràctiques com aquestes fan que no et sigui tan complicat aprendre una nova llengua, però a la vegada aprendre'n d'aquesta.
Així doncs, moltes felicitats, noies!

Ruut ha dit...

Salvete!
Que bé, encara recordo quan ho vàrem fer nosaltres, quina nostàlgia!

Conec de primera mà a aquestes dues noies, i les he de felicitar per la feina! Amb les presentacions, es pot descobrir alguna coseta més de cadascú!

Anònim ha dit...

Salvete!
En la meva opinió treballs aixì si que mereixen estar aquí penjats al blog perquè es veu el treball que han fet les meves companyes i les felicito perquè són uns treballs que es nota que estan força treballats i també es veu que aquesta és una gran manera de començar a apendre l'idioma i començar amb ganes perquè és un tipus de forma perquè ens sembli més facil i divertit i espero poder fer més activitats com aquesta no nomès jo sino que posiblement tots els meus companys.
Valete!