9 de juny del 2013

La tria de Paris

A propòsit de les activitats que els alumnes de 4t han realitzat durant aquest darrer trimestre sobre l'episodi del Judici de Paris, us presentem hic et nunc aquesta versió en fotogrames de com va anar tot plegat al cim del mont Ida, ben a propet de la mítica Troia...




Jordi Barberà
Sofia Menéndez-Arango
Blai Gumí
Rut Masarnau
Mercè Domínguez
4t ESO


14 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Feliciter, Sofia, Rut, Blai, Jordi et Mercè per aquesta proposta visual que ens apropa "in situ" al moment estelar del "casus belli" de la guerra de Troia! Bona feina.

Ruut ha dit...

Una vegada més fent un treball amb molt d'esforç i riures inclosos! Amb els meus companys i amics de llatí, i amb la Mercè també!! Va costar aconseguir aquest resultat, però tot esforç te recompensa!

Gracies Jordi!

marina ha dit...

Salve!
Moltíssimes Felicitats a la Rut ,la Sofia, la Mercè, el Blai i per últim el Jordi per aquest estupendissims treball! Enhorabona us ha quedat genial!
Valete Tripulants.

Marc Gimeno ha dit...

Caram tu! Quin treball més ben fet! Us dono l'enhorabona per haver efectuat aquest esplendorós treball i espero que l'any que ve seguiu treballant així de bé.
Moltes felicitats tripulants!
SALVE!!

Joana Bassó ha dit...

Salvete!!

Moltes felicitats, m'agrada molt el muntatge de fotografies. Jo quan feia quart, a classe també vam treballar el Judici de Paris.
El que heu representat s'entén molt bé.

Valete!

Carla Bartra ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats als alumnes de 4t ESO per aquesta gran feina. Penso que és magnífic i està molt ben treballat.
Valete.

Unknown ha dit...

Quina feina ben feta la que han fet aquests alumnes de quart!
Una bona representació del que és la història del mite del Judici de Paris.

Moltes felicitats!

Valeteee!!

Alba Legide ha dit...

Salve!

Quina manera més graciosa d'aprendre mitologia! Segur que va ser una experiència més que enriquidora i molt graciosa!

Felicitats pel treball dels alumnes de 4t amb aquest judici tan gràfic i entretingut!

Unknown ha dit...

Salve!!!!!
Molt bé nois, heu fet un gran treball i una bona presentació per explicar aquest mite. Jo cursos anteriors també he tractat el judici de Paris i el seu dilema per a qui atorgar la poma.

Ehorabona Tripulants i alçeu les veles a aquests projectes!!!!!!

Vale!!

Ona Contreras ha dit...

Salvete!

primer de tot dir que els alumnes de 4rt d'ESO han realitzat una molt bona feina!
Trobo molt bona idea això d'esplicar capítols de mitologia en forma de fotografies, i el que més m'agrada és que els protagonistes siguin els alumnes de l'escola.

Molt bona feina tripulants de 4rt!

Valete!

Marc Gimeno ha dit...

Salvete!

Feliciter! Trobo que heu fet un gran treball. Heu fet una activitat molt divertida i a la mateixa vegada lúdica. I a més heu fet unes fotografies molt representatives amb el que es narra.

Valete!

daniela georgieva ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats als meus companys de classe per la bona representació del judici. Trobo que ho han fet molt bé i es veu que a part d'haver aconseguit fer un bon treball s'ho van passar molt bé. Es una d'aquestes activitats que es pot apendre i també divertir-se.

Valete!

Sofia ha dit...

Salvete! Al final és veritat el que dèiem que un gran esforç té la seva recompensa. És agradable poder treballar així, fent feina alhora que gaudim i ho passem bé. Aprofito, també per donar les gràcies als meus companys, per crear aquest clima de treball i a la Mercè, per haver-nos concedit un raconet per ajudar-nos. Esperem que pugui ser sempre així! Valete!

Natàlia ha dit...

Salve!
Felicito els meus companys de classe, han fet un bon treball explicant un tros del judici de paris. M'ha agradat molt la feina, esta molt ben feta.

Valete!