11 de maig del 2013

PROJECTE DIDASCÀLICA (III): PRAEPOSITIONES LATINE!



A finals del curs passat, els tripulants de 4t i de 1r del Vaixell vam encetar un projecte vinculat a les llengües clàssiques i emmarcat en l'àmbit de les competències comunicativa, plurilingüe i audiovisual: el PROJECTE DIDASCÀLICA, amb l'objectiu de dissenyar un material didàctic senzill d'ús compartit a la xarxa que pugui servir com a eina educativa a l'aula per als professors i alumnes de qualsevol àrea (cercant el treball interdisciplinari) o nivell educatiu. Durant el darrer trimestre d'aquest curs hem anat treballant diferents materials i continguts del currículum de Llatí i Grec que s'han traduït en les activitats que a partir d'avui us volem presentar. Comencem amb una presentació visual de les principals preposicions de la llengua llatina que, en molts casos, ens facilitarà la comprensió de paraules del vocabulari de les llengües pròpies o estrangeres a partir del seu significat general. Les fotografies que les il·lustren van acompanyades del cas que regeixen i la seva traducció. Esperem que us agradi i us sigui profitosa!

Alumnes de Llatí I








14 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Ondia, tripulants de 1r, el vostre treball ha estat seleccionat com a activitat del dia a l'Scoop it d'EURICLEA, d'abast estatal.

Feliciter, intrepidi nautae!

Unknown ha dit...

Salve!
Enhorabona a tots els companys per la feina realitzada. Trobo que els treballs han quedat d'allò més bé i espero que siguin profitosos per a tothom. Va ser una grata experiència realitzar aquest treball amb els meus companys!
Vale!

Unknown ha dit...

Molt bona feina tripulants!
Aquest treballs fan que tothom en pugui treure profit d'una forma didàctica!
Espero que us serveixin!

Valete!

Joana Bassó ha dit...

Salve!

Trobo que hem fet molt bona feia. Els treballs estan molt ben fetsi són molt entenedors.

Crec que fer aquestes activitats de classe ens ajuden a entendre millor els continguts.

Vale!

Maria Ros ha dit...

Salve!

Grans treballs en companyia dels meus companys!

Aquestes feines, a part de ser didàctiques ens ajuden a aprendre les preposicions d'una manera més entenedora i més amena.

Sens dubte, un molt bon treball.

Vale!

Alex Molera ha dit...

Salvete!

Quins grans treballs, felicitats companys de viatge. La veritat es que va ser molt divertit poder fer aquest treball amb fotografies per treballar les preposicions d'una manera molt més didàctica!

Valete

Eric ha dit...

Salvete!

Estic molt content d'haver pogut participar en una activitat tant divertida com aquesta, on es més fàcil aprendre el contingut ja que és un treball que està fet per alumnes i pot servir a altres alumnes com a eina d'aprenentatge i també és una nova forma d'aprendre que segur que servirà de molt en un futur.

Valete!

Unknown ha dit...

Salve,
Com sempre, hem de estar orgullosos dels treballs realitzats al llarg d'aquest curs. I aquest no ho és menys. Ara ja podem endinsar-nos-hi més en els textos i si per alguna casualitat trobem un SINE més Abl. sabrem que es tracta de la preposició sense. Ara bé quan ens trobem amb un INTER (que significa entre), no ho haurem de confondre amb un INTRA (que significa a dins de...)

Gran treball companys i companyes!!! Vale.

Marc Gimeno ha dit...

Salvete!
Agreixo al magister per a donar-nos aquesta oportunitat de realitzar aquest meravellós treball, ha estat molt interesant de fer i he après moltíssim sobre les preposicions llatines, apart també a sigut lúdic per la part de les imatges. Que mes puc demanar?
Valete!!

Ona Contreras ha dit...

Salve!

Primer de tot, felicitar a tots els meus companys que han realitzat aquesta marevellosa feina.
En segon lloc, dir que m'ha agradat moltíssim poder fer aquesta feina amb les meves companyes de grup, ha sigut tota una experiència!

Valete!

Alba Legide ha dit...

Salve!

Quina bona notícia! Es veu l'esforç recompensat de tots els companys. Una feina que sens dubte en aporta molt i ens ajuda aprendre d'una manera molt més didàcitca!

Valete!

marina ha dit...

Salve Tripulants!
En primer lloc felicitar a tots els companys pel gran treball realitzat, he estat mirant els altres treballs i he de dir que tots heu fet una feina magnifica.
Personalment m’agrada aquest mètode de treball ja que mentre el realitzes la matèria set va quedant i es una manera divertida i més fàcil d’aprenentatge.
I per últim dir que estic molt satisfeta de treball realitzat, dels magnífics companys i dels seus excel•lentíssims treballs.
Valete.

Goadsworlda@gmail.com ha dit...

Live Tv

Nice Blog i will Vist Again

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Thanks, Suresh!