5 de gener del 2013

Sàvies paraules per a una benvinguda

Encetem un nou any (que esperem sigui el més venturós possible) i alguns alumnes de 4t han volgut donar-li la benvinguda i desitjar-nos un ANFF compartint els seus pensaments amb tots nosaltres. Ecce sua aurea dicta!




31 comentaris:

laura Calvo ha dit...

Enhorabona als alumnes de 4 d'Eso!, penso que aquestes imatges són molts boniques i molt enriquidores cada una guarda un significat molt important que hem de seguir al llarg de la nostra vida per omplir el desig de felicitat.

Valete!!

marina ha dit...

Salve!
Moltes Felicitats als alumnes de 4rt per aquest treball que han fet. Realment els hi ha quedat preciós trobo que en cada una d' aquestes frases hi ha molta veritat i les hauríem de tenir seme presents
Valete Tripulants!

Jordi Rojas ha dit...

Salve,

Així fa il·lusió començar un nou any. Grans frases que si les deixem que ens acompanyin ens aplanaran el camí que tenim per davant. I conservant la superstició dels romans, bon 2012+1!

Charlene ha dit...

Salve!
Quina gran manera d'encetar un nou any al bloc! Felicitats als alumnes de 4t d'ESO que han creat aquesta presentació. Personalment, crec que les frases de la presentació les hauriem de fer servir en algunes ocasions, ja que podriem fer d'aquest any que acaba de començar, millor. En fi, primera entrada de l'any i, com diu el Jordi, feliç 2012+1 a tots tripulants del Vaixell!

Vale!

daniela georgieva ha dit...

Salve,
Aquestes frases i les imatges estan plenes de significat, que ens fa pensar.
Es una bona manera per començar el nou any 2013, amb optimisme i grans reflexions sobre la nostra vida dia a dia. I sobre tot amb moltes ganes per apendre més i creixer com a persones.
Valete!

paubusquets ha dit...

Salve!

Aquesta entrada del bloc a part de estar molt ben elaborada també va ser distret fer las felicitacions del ANFF i crec que per comença el any es una gran entrada. Un desig/propòsit fet per aquest 2013 es seguir formant part d'aquest vaixell elaborant entrades, comentaris etc...

Vale!

Natàlia ha dit...

Salve!
Estic orgullosa de participar en aquesta presentació per felicitar al nou any.
Espero que aquest any nou, sigui per tothom un any ple de felicitat, i que tothom sigui feliç. Hem de valorar les coses que tenim!
Doncs espero que tothom hagui pasast un BonAnyNou! (ANFF)

Valete!

Pol Alberola Bernat ha dit...

Salve!!
Es un molt bon treball col•lectiu, que em fet tota la clase de 4t d’eso .
M’han agradat totes les felicitacions de Nadal, molt boniques totes la veritat, crec que a qualsevol persona li agradaria rebre una felicitació com aquestes al dia de Nadal.
El meu desig per aquet nou any, es que s’acabi la pobresa en el món.

MarionaFerrer ha dit...

SALVE!

És genial començar l'any llegint aquestes postals.
Tots els meus companys han realitzat postals increïbles, i a més totes les frases, personalment, m'han encantat, tot i que no les reflexionem, totes són veritat o ho haurien de ser: perquè el temps que visquis no importa, importa que el visquis bé (quam bene vivas refert, non quam diu), perquè per a qui estima res és difícil (Amanti nihil difficile),perquè tot i que no volem el temps fuig (tempus fugit)i perquè hi ha més felicitat en donar que en rebre (beatius est magis dare quam accipere) i per això desitjo que aquest any sigui millor per a tots vosaltres que el 2012.

Unknown ha dit...

I tan, quines frases més maques les que heu preparat nois de 4rt. Son cada una millor, personalment crec que si cada dia ens rellegíssim tan sols una frase com les que trobem aquí, de ben segur que viuríem el dia a dia amb uns altres ulls. I és perquè cada frase darrere hi amaga un preciós missatge. En alguns ens hi podem sentir més identificats que en altres però tots si estan escrits es perquè possiblement ens deuen aportar quelcom a nosaltres o als altres. Que hagueu començat un bonic i feliç any nou.

Jordi Barberà ha dit...

Salve!
Enhorabona a tots els companys de llatí, els treballs són molt autèntics i cadascun amb el seu signficat. Són felicitacions de nadal especials, ja que no només es felicita un bon nadal, sinó que també hi ha una frase darrera la qual hi ha moltes coses. És maco veure com la gent s'esforça en fer coses d'aquest estil. Esperem que aquest any nou sigui més bo i profitós que el passat per a tots vosaltres!
Vale!

Gerard Llobera ha dit...

Salvete!
Aquesta presentació a quedat molt maca, felicitats companys, aquestes frases tenen un gran significat al darrere i hem de reflexionar per trobar-lo. El meu desig és que aquest any nou sigui molt millor que l'anterior.
Valete!

Sofia ha dit...

La nostàlgia que provoca tancar un any, una etapa que quedarà lluny d’aquí poc, i la felicitat d’obrir un nou camí, ple d’incerteses i de dubtes, només s’experimenta una vegada cada 364 dies. És una experiència especial i diferent, no única, òbviament, però si escassa. Per aquesta raó és coratjós el fet de començar optimisme, amb aquestes frases que ens omplen de ganes de viure. Els nous anys estan coberts de grans expectatives, i de desitjos, però sobretot d’esperança. No podem perdre la il•lusió. ANFF!

blai16 ha dit...

Salve!
Sens dubte, aquesta és una molt bona manera d'encetar l'any. Als meus companys els hi vull desitjar molt bon any 2013 i també felicitar-los per les seves felicitacions tan ben fetes i que tenen molt de significat
Vale!

Unknown ha dit...


Salve!
Aquest tipus de frases son les que et dona ganes llegir per començar un bon any.

M'han agradat molt totes i crec que son ideals per iniciar un 2013 com cal!

Sense ser supersticiós, un bon any 2013

Unknown ha dit...

Salve!
Enhorabona per tots els meus companys, es nota que hem fet un molt bon treball i espero que amb aquest nou any en poguem fer molts més i millors. Personalment totes aquestes postals m'han agradat moltíssim i sobretot les frases que hi duien escrites, espero que totes aquestes postals ens donin ànims i forces per començar un 2013 com cal.

txellbtm ha dit...

Salve!!!
Primer de tot desitjar a tothom un bon any!! Vull dir que és tot un honor haver participat en la primera entrada de l'any.
M'ha agradat molt fer aquest treball perquè tot i tenir unes pautes marcades, cada un de nosaltres podia posar el seu petit toc de personalitat i crec que ha quedat genial gracies a l'aportació de tots. Totes les frases que estan escrites són frases que hauriem de tenir presents aquest 2013!!

ANFF !!!

Maria Ros ha dit...

Salvete!

Felicitats als alumnes de 4rt per aquestes grans frases per començar un nou any ple força i alegria!

Valete!

Berta J. Tarragó ha dit...

Salve!!

He estat veient totes les postals que han fet els meus companys i la veritat que tan aquestes, com les frases són enriquidores i significatives; sens dubte aquesta és una de les millors maneres de començar aquest any 2013 que espero que sigui encara millor que el passat 2012. Cada frase té un significat únic que et fa reflexionar i pensar en les petites coses de la vida.
Felicitar als meus companys pel treball que han fet, mostrant dedicació i il·lusió.

Valete!

Judy97 ha dit...

Salvete!
M'ha agradat molt poder fer aquesta entrada del bloc del vaixell, cada vegada em sento més una tripulant d'aquest bloc!
També vull deonar l'enhorabona a tots els meus companys que han fet una feina extraodinària!
Ha estat una bona entrada per començar l'any d'aquesta manera, sobretots pels més petits és a dit nosaltres que és la nostra primera vegada que participem en aquest bloc i que ens hi estem adaptant molt bé!
Espero poder fer més treballs d'aquest tipus ja que crec que serem capaços de seguir el ritme de tots els anys.

Valete!

Ruben Ribas Haro ha dit...

Salve!

Primer de tot m'han agradat molt cada una de les postals, és una molt bona manera de començar l'any.
Cadascuna és diferent i té un significat molt representatiu en quan a les imatges.
Espero seguir aportant el més possible en aquest blog i seguir fent més treballs d'aquest que són molt macos i ens ajuden a reflexionar.
Espero que aquest any tot vagi a millor i que el blog creixi cada dia més.
Valete!

Unknown ha dit...

Salvete!
Enhorabona a tots els alumnes de quart per aquesta singular feina. Trobo que totes les diapositives estan molt ben treballades i que les frases son idònies per encetar un nou trimestre i un nou any!
Valete!

Alba Legide ha dit...

Salve!

Felicitar als alumnes de 4t d'ESO que han fet un gran treball i unes grans frases que poden fer que el 2013 es comenci amb millor peu !

Bon any !

Eric ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats als alumnes de 4t d'ESO per aquest treball. És un treball molt original que a més t'ajuda a aprendre i a endinsar-te més dins del món clàssic

A part, també penso que les frases són molt originals , ja que les fotografíes que han ficat són molt encertades amb la frase a la que acompañen!

Valete!

Unknown ha dit...

Salve!

Felicitats a tots els alumnes de 4t d'ESO per aquest treball tant original. Aquesta activitat i les diapositives estan molt bé i espero que us vagi bé durant aquest curs 2013!

Valete.

arnau ha dit...

Salve!

Que bé ha quedat aquest powerpoint! Moltes felicitats companys! Jo també voldria desitjar-vos un ANFF i que aquest curs que queda vagi molt bé.
Vale!

Andrea López ha dit...

Si em permeteu, trobo que les imatges en l’aspecte visual són confuses i una mica recarregades. Malgrat això, el que realment és important són les frases i el significat que amaguen cadascuna d’elles, un missatge profund en el qual cadascú podria treure conclusions diferents. Per tant, felicitats als alumnes de 4rt per haver fet un recull de pensaments (alguns coneguts i altres no) que ens recorda coses que hauríem de tenir presents aquest any 2013 i els que resten.
FA

Anònim ha dit...


Salvete!
Felicitats als alumnes de 4rt , els hi ha quedat molt bé el power point, em sembla que es un treball molt original i crec que aquestes frases que apareixen les tendíem de tenir sempre presents.

Valete!

Marta Molgosa ha dit...

Primer de tot, felicitar als alumnes de 4t per aquest treball. M’agradaria ressaltar a la diapositiva numero 4, que diu: No importa el temps que visquis, sinó que visquis bé.

Tot i que estem a 29 de gener, m’agradaria desitjar un molt bon any a tots els tripulants, ganes i força per aquest 2013. Els alumnes de segon ja tenim les piles posades, ja que d’aquí res ja ens plantem a final de curs, selectivitat... com passa el temps!

A mi també m’agradaria compartir un cita que m’agrada molt : “Aprendí que no se puede dar marcha atrás, que la esencia de la vida es ir hacia adelante. La vida, en realidad, es una calle de sentido único.”

Valete!

carlota ha dit...

Quines imatges més precioses, cada una amb un missatge diferent, i cada una amb un significat especial. A mi tot el que siguin frases o cites fetes les quals et facin reflexionar, m'agraden molt.
Jo també destaco la diapositiva 4 "No importa el temps que visquis, sinó que visquis bé" i amb això afegiria..."La vida es demasiado corta como para que no la disfrutemos". Viure bé no significa tenir molts de diners, una casa espectacular... simplement significa disfrutar de tot allo bo que et dona la vida i no deixar-ho perdre. Ves a per allò que et faci feliç.
Per ultim, desitjar que aquest any 2013 estigui sent, i sigui un any increíble. Anims a tothom.

meritxell ha dit...

Hola!!

Primer de tot felicitar als alumnes de 4t per aquest gran treball!, trobo que esta molt treballat.!

Tot i que ja és una mica tard, espero que tots vosaltres passeu un gran 2013.

M'agradaria destacar la diapositiva numero quatre, que diu: no importa el que visquis, sinó que visquis bé. Aquesta frase per a mi té el significat que no importa la quantitat de temps que visquem, sinó el temps que estiguem vivin la vida, ho fem bé, a la nostra manera, sense prejudicis i sense problemes.

Vale!!