22 d’octubre del 2012

Il·lustracions per a una faula

Els tripulants de 2n han il·lustrat la faula de Fedre on s'explica com una guineu va trobar-se una màscara de teatre i a quina sàvia reflexió la va portar aquest encontre fortuït. Em sembla una molt bona feina que en el cas de la Laia revela -qui sap?- el camí d´una possible futura vocació. És per això que l'he volgut compartir amb tots vosaltres hic et nunc. Feliciter!



Què us ha semblat?

I aquí teniu els enllaços a la resta de presentacions...

Andrea
Marta, Marc i Aina
Jordi, Sandra i Laura
Ignasi i Marc
Dídac, Txell i Estela
Charlene i Cristina
Alison i Yolanda


32 comentaris:

Andrea López ha dit...

S'ha fet un bon treball tripulants! Després d'haver fet la traducció de la faula i la seva interpretació, no podia faltar la representació. Cadascú la fet de diferent manera i no ha sigut fàcil, ja que no hi havia gaire argument... Personalment m'ho vaig passar bé fent-lo, les manualitats sempre m'han agradat així que no he tingut cap problema en aquest sentit.
FA

Marc Palau ha dit...

Salvete!
Aquestes representacions de la fabula que hem pogut fer ens ha servit per veure que aquestes "històries" es poden representar de moltes maneres i més veient avui a classe alguns dels treballs dels companys... Alguns representats amb videos, música i animació, altres dibuixant ells mateixos els propis personatges, etc.
Així doncs una activitat més en la que nosaltres ens ho passem bé preparant-les però que alhora ens fan aprendre.

Valete!

Laia Ruiz ha dit...

Salvete!
M'agradat la diversitat de maneres en les que s'han exposat aquesta mateixa faula, està molt bé que tinguem idees diferents i es puguin reflexar en diferents estils. Desprès d'haver treballat la faula d'aquesta manera crec que hem pogut aprofundir més que si nomès haguessim fet nomès una traducció, per exemple (almenys en el meu cas ha sigut així).
M'ho he passat bastant bé dibuixant les il·lustracions (i aprenent a dibuixar guineus, realment) a pesar d'anar una mica a corre cuita per fer-ho quant calia.

Valete!

meritxell ha dit...

Hola!!

M'ha agradat moltissim aquest treball, trobo que els clàssics ens demostren, un cop més, que es poden apendre e diverses maneres, no només sobre el paper. Aquesta manera d'apendre un mite, tan impressionant com aquest, és una manera molt didactica d'apendre els valos que amaga darrere.
També m'agradaria felicitar a tots els meus companys per els treballs tant ben fets, però putser qui es mereix un "plus" és el grup de la Laia, ja que el seu treball ha requerit una inversió de temps, la qual ha donat grans resultats!!
Felicitats a tots!!

Vale!

Alex Molera ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats tripulants de 2n, heu fet unes grans il•lustracions de faula de Fedre!

Alison ha dit...

Salvete !
M'agrada veure com es pot representar una faula (mite,etc.) de moltes diverses maneres. Ha sigut molt entretingut i s'ha de felicitar a tothom pel nostre gran projecte !
Entre tots s'ha de destacar el de la nostra companya Laia, que li ha dedicat molt de temps per a un gran resultat !! Espero que d'ara endavant es facin més i·lustracions d'altres "històries" que, ben de segur, estaran molt ben fetes.
Felicitats a tots un altre cop.
Valete!

Carla Bartra ha dit...

Salvete!
Em sembla una feina espectacular, perquè per fer aquests treballs es necessita temps i molta dedicació. Felicitats a tots!
Valete.

Unknown ha dit...

ÉS IMPRESSIONANT!!
M'heu deixat amb la boca més que oberta, una gran feina nois!
Gràcies per fer-nos disfrutar dels vostres treballs, és fantàstic!

Unknown ha dit...

Que macus, espero poder-ne fer algun treballet semblant l' any que bé. Es molt divertit poder aprendre d' altres maneres que no siguin estar sentat davant d' un llibre, sinó fent treballs més lúdics que el dia de demà se et queden al cap per l' esforç previ dedicat.

Enhorabona xiquets i xiquetes de segon, es nota que us agrada la matèria i que heu dedicat un temps valiós de les vostres vides a fer alguna cosa que realment us agrada, més, o menys, però l' interes hi és, i es nota.

Maria Ros ha dit...

Salve!

Crec que els alumnes de 2n han fet un treball excel·lent fent totes aquestes feines.

Moltes felicitats als humanistes de 2n!

Vale!

Unknown ha dit...

Sempre hem dit que una imatge val més que mil i una paraules. I es per això que crec que tots els treballs que estan publicats estan molt ben fets. Heu passat en llatí la faula i d'una manera molt creativa. Ja ens agradaria a nosaltres els de GREC i LLATÍ 1 poder traduir de les clàssiques. Enhorabona a tots i totes!!!

Unknown ha dit...

Trobo que tots els treballs estan molt bé, però el de la Laia m'ha agradat especialment. Es veu que hi ha invertit moltes hores, però li ha quedat un resultat realment extraordinari. Espero poder realitzar algunes activitats similars i poder compartir-les amb els meus companys del vaixell.

Charlene ha dit...

Salvete!
He estat mirant les altres presentacions dels meus companys i la veritat que m'agraden molt totes! Encara que clar, com s'ha dit en aquesta entrada, la presentació de la Laia té molt de mèrit ja que ha estat bastants dies fent-lo... Un dibuix per dia en no sé quantes hores i després editar-lo amb un programa d'editar fotos.. Jo m'estressaria, però clar, jo no sóc la Laia i a ella li ha sortit un treball fantàstic. Ja ens agradaria tenir el seu talent a l'hora de dibuixar i no fer homes en forma de pal.. en fi.
Un altre cop dir que m'ha agradat molt la presentació de la Laia així que Felicitats per la feina!

Vale!

Alba Legide ha dit...

Una manera molt original, i mare meva quina feina la de la Laia, però podem veure que l'esforç a valgut la pena perquè, puc dir que li ha quedat una feina GENIAL ! I en general s'ha de dir que es nota que hi ha hagut molta implicació per part dels tripulants de 2n de Batxillerat !

Marta Molgosa ha dit...

És un gust poder realitzar aquestes activitats ja que molts cops també podem aprendre de manera més divertida.

Hem realitzat treballs molt diversos i especials tots, però vull felicitar a la Laia per el seu especialment, ja que a la classe ens va explicar com ho feia i realment és extraordinari! Esperem que i hagin més activitats com aquesta.

Valete!

carlota ha dit...

Quins treballs més ben realitzats, i sobretot el de la Laia. Em vaig quedar molt sorpresa quan ens ho va explicar a classe les hores que va dedicar en fer-ho, i el resultat només s'ha de veure. Espectacular!
Com bé han dit la majoria dels meus companys, traduir aquesta fabula i altres que hem també hem treballat, ens serveixen per buscar les reflexions que contenen.

Valete!

Joana Bassó ha dit...

Salvete!!

M'ha agradat molt els vostres treballs! Heu fet molt bona feina i segur que us heu passat molt bé elaborant-la.

Vale!

Berta J. Tarragó ha dit...

Primerament, m’encantaria felicitar a tots aquells que han fet possible aquest fantàstic treball, tan didàctic, tan il•lustratiu i tan treballat.
Ja podeu estar contents amb el resultat, perquè és impressionant. Es nota que li heu dedicat molt de temps en preparar-ho i enllestir-ho, treballs com aquests es mereixen felicitacions!

Unknown ha dit...

Salvete !
M’ha agradat molt, sobretot veure les 1000 maneres en que es pot representar una faula.
Crec que és una cosa molt util per entendre mes fàcil i ràpidament tots els mites, faules etc..
Moltissimes felicitats !
Valete!

Judy97 ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats Laia i els alumnes de 2n de Batxillerat.
Aquesta faula m'ha agradat molt, i les il·lustracions són fascinants! És un fantàstic treball, moltes felicitats!!!

daniela georgieva ha dit...

Les il•lustracions semblen molt senzilles però darrera d'això segur que hi ha un gran esforç i hores i hores de treball. Es molt maco de veure, ja que pel futur aquest tipus d'activitats i treballs poden servir per a altres alumnes. Felicitats!

Nil! ha dit...

Salve!

Felicitats per la feina a tots els alumnes de 2n, especialment a la Laia pel seu IMPRESSIONANT treball, que m'ha deixat al·lucinat. Es nota que hi han dedicat tots molt temps i l'esforç, ha valgut la pena.

Vale!

blai16 ha dit...

Ostres! Molt ben fet! I què ben il·lustrat! He quedat impactat quan el Jordi ens ha explicat a classe com ho havieu fet i quanta estona hi havieu dedicat, fins i tot, he arribat a entendre una mica la fabula!
Salvete

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt treballar aquest treball.
Finalment ens han quedat uns treballs molt originals i divertits, però crec que he de felicitar a la Laia Ruiz ja que ha dedicat moltes hores i molt treballat!
Espero poder fer mes treballs com aquests al llarg del curs.


Valete!

mire ha dit...

Salvete!
Felicitats a tots els alumnes de 2n es un treball excel·lent, que es nota que li ha dedicat temps i moltes ganes ,sobretot a la Laia que es Impressionat lo que ha fet , es una manera de veure la faula molt original .
Valete!

Gerard Llobera ha dit...

Salve!

Moltes felicitats Laia i els altres alumnes de 2n! A primera vista semblava un dibuix simple i fins i tot, poc treballat, però quan el Jordi m'ha explicat el temps que hi heu dedicat, i com ho heu fet, m'ho he mirat millor i he vist lo bé que estava fet. Un treball magnífic!

Vale!

Jordi Barberà ha dit...

Salvete!

Abans que res, felicitar als autors d'aquesta gran faula! Sincerament, crec que està molt ben feta i que és molt didàctica. La veritat és que veient alguns treballs que fan els tripulants d'aquest blog molts cops em quedo parat. Es nota que per fer una faula així no es tarden uns minuts, es nota que els autors s'ho han "currat" molt, i que després d'aquests esforços, els resultats són clars i contundents!

Valete!

Sofia ha dit...

Enhorabona als alumnes de segon! Aquesta és una altra de les feines originals que ens ofereix el vaixell i que, amb esforç i dedicació, obtenim aquests resultats, que ens fan enorgullir-nos de la nostra feina, i estar contents amb nosaltres mateixos. Heu fet una feina realment espectacular. Valete!

Marc Gimeno ha dit...

Moltíssimes felicitats nois, veig que heu treballat de valent i sobretot la Laia m'ha encantat la seva feia, seguiu així nois! l'any que bè intentare fer aquesta feina igual o millor!
VALETE!!

Cristina C ha dit...

Salvete!

La veritat és que em va agradar molt participar en aquest treball sobre la guineu i la màscara de teatre. La resta de les presentacions i vídeos dels meus companys estan molt bé! Però cal dir que entre elles en destaca especialment la presentació de la Laia, gràcies al seu esforç i dedicació.

Valete!

Ferran Guijarro ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats a tots els estudiants de clàssiques de segon! Tots heu fet molt bona feina, però és de justícia destacar la feina de la Laia, la noia que ha fet aquestes il·lustracions tan fantàstiques. Penso que la millor manera d'aprendre és fer-ho amb activitats creatives, aprens i t'ho passes bé. Espero fer una activitat semblant aviat.

Valete!

Natàlia ha dit...

Salve!
Moltes felicitacions a tots els alumnes de 2n de batxillerat, tots heu fet un treball molt bonic. Especialment, el treball de la Laia es veu que darrera de aquest dibuixos, ha estat hores i hores, i dies fent aquestes il•lustracions. El resultat, ja es veu que ha sigut molt esforç. Però sempre l’esforç te una recompensa. ENHORABONA A TOTHOM!