12 de setembre del 2012

El millor regal per encetar un nou curs

He rebut dels alumnes que al juny van acabar 2n de batxillerat un vídeo amb el recull de les activitats més significatives que vam viure plegats al llarg de tres cursos. És una mena de currículum audiovisual i digital de la seva travessa a bord de l´Odisseu i un testimoni prou clar del que significa amb fets l´esforç, la il·lusió i les ganes de tirar endavant un projecte, la creativitat i l´aprenentatge a través d´experiències educatives sovint ideades per ells mateixos. He pensat que davant les portes d´un nou curs aquest és un exemple impagable per il·lustrar l´esperit del nostre bloc i de tot el que es pot aconseguir si es vol. És la nostra carta nàutica de presentació per al curs 2012-13. Quin millor regal per als tripulants d´un vaixell?  Feliç viatge!





56 comentaris:

Ignasi ha dit...

Salvete!

Quin gran recull d'imatges, de videos, de records per vosaltres, segur. Tan de bó nosaltres fem tantes activitats com van poder fer aquests alumnes l'any passat.
I també dir que reprenem el viatge que vam deixar l'any passat aparcat: Feliç viatge a tots!

Valete!

Alex Molera ha dit...

Felicitats pel video, quin llarg viatge, espero que el nostre sigui igual o millor. De moment iniciem bé el curs, recordant totes les aventures de tripulants que porten 3 anys fent llatí i grec a l'escola. Espero que nosaltres ens ho passem igual o millor.

Carla Bartra ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats pel vídeo, està molt bé i jo penso que és maco de recordar totes aquestes activitats que heu anat fent durant aquests anys . Jo també espero que el nostre viatge sigui igual. Les meves expectatives sobre aquest nou curs jo crec que seran bones, ja que aquest any ha vingut gent nova i que ja són tripulants d'aquest vaixell. Entre tots farem que aquest viatge sigui molt llarg.
Valete.

Ona Contreras ha dit...

Salvete!

Felicitats per en Cesc, es un vidio molt emotiu. Espero que els tripulants que han deixat l'escola tinguin un bon i feliç llarg viatge.
Espero que nosaltres poguem fer tan bona feina com ells.
Aquest any fa olt bona pinta, aixi que intentarem treballar el millor possible, i espero fer grans projectes com els del vidio!

Ignasi ha dit...

Salvete!

Aquest viatge comença ara... Per nosaltres serà l'últim any que participarem tots activament en aquest vaixell i l'haurem d'aprofitar al màxim! La veritat és que les perspectives per aquest curs són poguer aprofitar-lo tant com es pugui i exprèmer-lo al màxim per adquirir tots els coneixements que ens poden ser útils a la vida i per seguir estudiant. Tot i que se'ns obsessiona amb la selectivitat i el que ens hi preguntaran i els exàmens, com cada any per altre banda, el nostre objectiu crec que sempre és anar més enllà i aprendre tot el que ens sigui possible. Feliç viatge a tots!

Valete

MarionaFerrer ha dit...

Quin gran vídeo! Està molt treballat, és una mostra d'agraïment per totes les classes de llatí, que com he pogut observar, van ser molt divertides i úniques.
Espero que els alumnes de 4rt aprofitem tan com ells el temps que tenim per aprendre i divertir-nos.
Tot i que acabem de començar el nou curs, i només hem fet dues classes, de segur que ens esperen un munt de coses extraordinàries per gaudir.

Joana Bassó ha dit...

Salvete!

Cesc moltes felicitats pel vídeo! M’ha agradat molt, és bonic recordar tota la feina que heu fet durant tots aquests anys. Espero que el nostre viatge també sigui així.

La meva expectativa d’aquest any és conèixer coses noves, endinsar-me més en aquest món de clàssiques i viure experiències. Continuarem fent el nostre viatge fins a fer-lo molt llarg i intens.

Valete!

daniela georgieva ha dit...

Es un vídeo molt bonic on la mostra d'Agraïment es molt gran. I ara és el nostre primer any de llatí, el nostre moment de viure també aquests moments, i espero que arribem a l'altura o encara més. Aprendre i gaudir de cada moment.

txellbtm ha dit...

Moltes felicitats per aquest vídeo, amb aquest resum m’han vingut moltíssimes ganes de conèixer millor aquest món. Crec que aquest vídeo reflecteix com heu gaudit tot aquest temps i espero que els de 4t ens ho passem igual de bé.
Quan em vaig apuntar a llatí em feia molta il•lusió i una mica de respecte alhora, però el primer dia de classe vaig veure que havia triat bé, les meves expectatives d’ara són aprendre un munt de coses i seguir aquest viatge que han començat els tripulants del vaixell.

Maria Ros ha dit...

Encara que sóc nova en aquesta aventura del vaixell d'Odisseu, crec que serà una experiència molt maca i a la vegada enriquidora,ja que a part d'aprendre, pots divertir-te fent activitats relacionades amb el llatí i el grec.
El vídeo és genial i molt emotiu i espero poder fer totes aquestes activitats amb els companys de classe.
Poder formar part d'aquest gran grup és genial.
Espero poder aprendre un munt de coses,tant a llatí com a grec i que aquest viatge sigui igual de bo que els altres tripulants d'aquest vaixell.

Berta J. Tarragó ha dit...

Tot i que encara sóc una aprenent d'aquest fantàstic bloc, espero estar a l'alçada i aprendre moltes coses que ens faran enriquir a nivell de coneixements; així que,em sento amb moltes ganes de començar aquest bonic i interessant viatge en el Vaixell d'Odisseu!

Berta.

Unknown ha dit...

Moltíssimes felicitats pel vídeo, ja tenia ganes de començar i conèixer més a fons l'asignatura però ara en tinc moltes més ganes. Principalment em vaig apuntar perquè tenia molta curiositat i interès.

Júlia.

Ferran Guijarro ha dit...

Quanta emoció en un vídeo! D'aquest any espero poder sentir-me tant lligat a aquest projecte com s'hi senten els que en formen part. M'agrada molt la cultura clàssica, sobretot la mitologia, així que espero poder col·laborar útilment al blog!

mire ha dit...

Moltes felicitats per aquet vídeo ,tinc moltes ganes de ser una mes del Vaixell ,nomes hem fet dos classe però tinc moltes ganes de aprendre moltes coses interessants i espero ens ho passem igual de be igual que tots els altres que van ser tripulants del vaixell .

Unknown ha dit...

Moltes felicitats pel vídeo, ha sigut molt emocionant veure per tot el que heu passat i fet en aquesta assignatura! Sent nova, penso que serà molt emocionant i viurem moltes experiències i espero que a nosaltres també ens vagi tan bé com ells. Les meves expectatives són aprendre moltíssimes coses i poder viure les mateixes experiences que han passat.

Alejandra.

armand ha dit...

Moltissimes felicitats pel video, m'ha semblat ingeniós i original.
Ja tinc ganes de ser un nou membre del grup i empendre aquest fantàstic viatge amb els altres membres.


Armand

paubusquets ha dit...

Primer de tot felicitar per aquest gran vídeo que mostra un resum breu de la assignatura, després felicitar a tots els qui participen o han participat en aquesta pagina web. Aquesta assignatura la vaig escollir perquè el llatí es la llengua mare de la majoria de llengües que parlem avui en dia, per tant vaig trobar interessant de on provenia tot, crec que principalment el que hi vinc a fer aquesta assignatura es gaudir, aprendre i ser un nou tripulant del vaixell.

Unknown ha dit...

Es un gran vídeo on ens mostren tot el que podem arribar a fer posant de la nostre part jo crec que es un gran vídeo però mostra als nous tripulants de lo que pot ser d’entretinguda aquesta matèria i ja tinc ganes de començar!.

Eric ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats per quest gran video, la veritat és que a mi també m'agradaria tenir un video on surtisin totes les activitats fetes durant el nostre viatge. També m'agradaria dir que estic molt content per poder passar un altre any estudiant aquestes llengües. Aquest any espero que tots aprenem més coses a la vegada que ens divertim i que aquest viatge ens faci fer tantes activitats com surten en el video.

Valete!

Gerard Llobera ha dit...

M'ha encantat el vídeo, moltes felicitats, però sobretot aquest vídeo m'ha donat més ganes de fer aquesta assignatura, ja que en el vídeo es veu lo bé que ens ho podem passar aquest any. Estic impacient per fer aquest viatge com a tripulant del vaixell d'Odisseu!

marina ha dit...

Salve tripulants!
Primer de tot volia dir Moltes Felicitats per aquest fantàstic vídeo l'he trobat molt divertit!
Espero poder jo també fer totes aquestes activitats perquè m'encantaria poder-les fer.
Trobo que ha sigut una idea molt ingeniosa la de fer un vídeo amb tots els moments al vaixell, trobo que és molt emotiu.
Estic molt il·lusionada per poder ser un any més tripulant del vaixell.
Ser del vaixell d'Odisseu és tot un honor i cada vegada som més.
Valete.

Ruben Ribas Haro ha dit...

Moltes felicitats pel vídeo que al veure-ho et donen més encara de començar a aprendre llatí. Crec que llatí no és com les demés assignatures, crec que amb llatí voldràs cada cop aprendre més i és per això que he escollit aquesta assignatura. Tinc moltes ganes de començar amb la mitologia ja que és de les coses que més m'agrada d'aquesta assignatura. Espero donar el màxim de mi en aquesta assignatura i ser un gran tripulant d'aquest vaixell!

Anònim ha dit...

Bona tarda a tots i totes!

Soc el Cesc, ara ja antic alumne d'aquesta meravellosa escola! Meravellosa per l'ambient que s'hi respira, per la manera d'ensenyar i per l'empremta inesborrable que deixen la majoria de professors.

El Jordi per mi i molta gent n'és un exemple i amb aquest vídeo li hem volgut agrair tot el que ens ha aportat acadèmicament però sobretot personalment.

Han estat 3 anys increïbles sense els quals ara ens seria impossible avançar cap a nous projectes. Projectes com al Universitat, en el meu cas, o moltes alters portes acadèmiques que teniu al davant, però sobretot el projecte en el que haureu d'aplicar tot allò que esteu aprenent és en la mateixa vida.

Aprofiteu-ho!

Gràcies Jordi i en general a l'escola per haver-nos fet créixer personalment i intel·lectualment!

Una abraçada a tots i molt bon curs 2012-13!!!

Cesc

Jordi Barberà ha dit...

En primer lloc, el vídeo m'ha semblat molt interessant, es nota que els que han fet i fan llatí els hi interessa i agrada, és una molt bona feina. D'altra banda també tinc ganes de fer coses com aquestes que surten al vídeo, a veure si hi podem participar els de 4rt.
Personalment, vaig triar llatí per tres raons: La primera, que m'interessa tot el que ve del món clàssic, la cultura, la mitologia, etc.
La segona, perquè crec que saber llatí em pot ajudar molt a apendre altres llengües com l'italià, del qual ja en sé una mica i també perquè del llatí comprenem d'on bé l'etimologia de les paraules, i ens pot ajudar a expressar-nos molt millor, sabent l'origen de les quals.
I la tercera i última, puix que sempre que he sentita parlar del laltí m'ha interessat, les frases fetes, les expressions, etc i em proposo a fer aquesta assignatura optativa amb moltes ganes i interessos! Espero que la puguem disfrutar entre tots, perquè de moment, sembla molt interessant!

Judy97 ha dit...

Moltes felicitats per aquest vídeo! Bona feina! Espero que aquest vídeo el poguem fer els qui ara estem començant una nova etapa d'una gran oportunitat! M'agradaria acabar sabent dominar molt aquesta llengua tan com dominem tots el català, el castellà i altres llengües. També vull que en un temps pugui aprendre altres llengües com l'alemany i el rus.
Espero passar-m'ho molt bé aquest any aprenent llatí ja que pel que he vist en aquest vídeo i en aquest blog, sembla molt INTERESSANT!

Sofia ha dit...

En primer lloc, tal i com han fet la majoria dels meus companys, no pot faltar felicitar als creadors d'aquest vídeo, que revela les més bones experiències viscudes durant el llarg viatge d'aquest vaixell, i a tots aquells que han fet possible que continués flotant durant tres anys consecutius. Trobo que han fet una feina fantàstica. Després de veure aquest recull d'aventures, l'únic que puc esperar i desitjar, és encetar un nou viatge tan llarg, tan emotiu i amb tantes ganes com ho han fet tots aquells que ara, per bé o per desgràcia, han hagut d'abandonar-lo. M'agradaria que entre tots féssim que aquesta nova travessa, sigui tant o millor que la dels anteriors tripulants. Podem aconseguir un recorregut ben interessant si tots hi col•laborem, conjuntament i amb ganes. Posat que és una assignatura del tot captivadora, des del meu punt de vista sempre, es clar, potenciem-la el màxim possible!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats pel vídeo, ha sigut molt interessant i m’agrada’t moltísim veure tot lo que ha passat durant aquest 3 anys , i els que queden. Ara mateix tinc mes ganes de començar a fer classe de llatí i fer tot lo que surt en el vídeo i més. Una de les raons per la qual he escollit fer llatí a sigut per que tinc molta curiositat per el món clàssic, la mitologia i la llengua i d’on probe les l’origen de cada paraula. Espero i desitjo aprendre molt d’aquest llengua , passar-ho be i desfruitar al màxim entre tots. Estic encantat de formar part de aquest nova tripulació de 4Rt.

Alba Legide ha dit...

Un video genial ! Felicitats pel video, ja que obviament hi ha un treball darrere. Espero que l'esforç que han fet tots serveixi d'incentiu per motivar a les noves generacions i nous tripulant del Vaixell d'Odisseu. Aquest any espero poder fer d'aquestes assignatures una cosa nostre, on tot el grup es pugui identificar i poder compartir idees i que al final estem orgullosos de poder haver participat en aquest gran projecte que porta uns grans precursors darrere.
Així deixem-nos de preàmbuls i endinsem-nos en aquesta nova etapa !!

Charlene ha dit...

Salvete!
Quin video més ben treballat! Felicitats al Cesc per haver-lo fet i espero que nosaltres també gaudim igual (o més) del que vosaltres ho heu fet..
Tornem a encetar un nou curs i això vol dir que noves entrades i notícies sobre el món classic ens esperen en aquest bloc. Fa un any, durant aquestes dates, sabia molt poques coses sobre aquest bloc (i per que mentir, sobre tot lo relacionat amb el món clàssic) i em feia il·lusió començar i fer alguna entrada tot contribuint. Un any després, torno a entrar a aquest bloc tot sabent moltes coses sobre aquest. És increible tot el que un pot aprendre durant un any!! Bé, millor no anar-nos del tema.. Espero que aquest any sigui millor i poguem fer més sortides que les que fem l'any passat per que són una manera d'aprendre coses d'una manera diferent. També haig de dir que serà el nostre últim any al vaixell i a l'escola (o això esperem) i espero gaudir-lo al màxim! Bon viatge a tothom.

Vale!

Cristina C ha dit...

Salvete!!!

En primer lloc cal felicitar la feina que s'ha realitzat per fer aquest video tan emotiu!

És un tot un plaer forma part d'aquest projecte del Vaixell, ja que aquí podem expressar tota mena de coneixements que ens enriqueixen dia a dia.

Per a nosaltres, els alumnes de segon de batxillerat, és el nostre últim a l'escola i per tant, també en aquest trajecte. Per aquest motiu aprofitarem aquest darrer any per aprendre i aportar moltes coses noves.

Valete!

Ruut ha dit...

Per començar, tenint en comte les bones experiències que han tingut els anteriors alumnes, tinc moltíssimes ganes de començar un gran viatge, aquest viatge que hem començat els de 4t un altre cop, per tercera vegada consecutiva, la qual ha tingut resultats gratificants com es pot veure en el vídeo, i experiències sorprenents a la vegada que s'han augmentat per cent els coneixements, que això nosaltres ja ho podrem comprovar aquest curs. Salparem la vela esperant que el vaixell no s'enfonsi mai.

Nil! ha dit...

El vídeo l'he mirat una mica (no sencer), però el fragment que he pogut veure m'ha deixat unes sensacions molt positives del que serà el nou curs de llatí. Tinc moltes ganes d'aprofundir a la classe diversos temes de mitologia i cultura clàssica, i d'aprendre curiositats sobre aquesta llengua que avui en dia no s'utilitza, però que tot i així es considera un idioma de cultura molt important. També tinc ganes de publicar algun comentari al bloc, i de sentir-me un tripulant més en aquesta interessant aventura. Molta sort a tothom!

Marc Navarro ha dit...

Gran vídeo, nois us desitjo molt bona sort en el día de demà.

Personalment m'agradaria començar afrontant el curs amb ganes i que em durin durant tot aquest any, ja que és l'últim que ens queda i la meva intenció és acabar trepitjant fort per impulsarme tot lo alt possible cap el día de demà.

Valete

Unknown ha dit...

Moltissimes felicitats pel video! M'ha agradat molt! Tot i que no l'he pogut veure tot em faig una idea del que farem aquest any i ja tinc ganes de començar.
Ja que no vaig tenir l'any passat la oportunitat de fer llati a l'optativa, aprofito aquest any per triar-la i poder conèixer aquest món, el cual, tot i que no conegui molt, te pinta de que m'agradarà.

blai16 ha dit...

Caram quin video més bonic i més ben fet. Es nota que en aquesta assignatura es vé a aprendre coses noves i conceptes nous, ja sigui la llengua o a conéixer més coses de la cultura clàssica. Tots tenim moltes ganes de començar aquest llarg viatge, en que segur que aprendrem molt i ens ho passarem bé!

Unknown ha dit...

Un vídeo emotiu, interessant, divertit, però sobretot és veu un treball que ha estat fet en equip y amb molt d' esporç.L' esforç de tot una clase, de tot un curs.Hem fet nomès un parell de clases, però pel que es veu, és una asignatura bastant motivadora per a qui la porta, en la meva opinió, tots els professots haurien d'animaar i movtivar als seus alumnes de la mateixa manera que ho fan en aaquesta matèria.En un principi a mi em crida molt l' atenció ja que sóc fan numero 1 de les històries mitològuiques. Tot i que sóc nova a aquesta escola, mai havia fet ni llatí ni grec, però espero que sigui el començament d' aguna cosa nova que aprendre y poder transmetre als altres el que s' aprèn.Començo el curs amb energia y amb ganes de fer un viatge a través d' aquest vaixell!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats pel vídeo, això encara em motiva més de cara al curs que ja estem començant. Estic convensut que apendrè moltes coses que no conèixo, no només de grec i llatí, sinó tambè de cultura general i filosofía. També crec que descobriré el significat de moltes paraules que no conèixo ara.

Marc Salvo

Andrea López ha dit...

Aquest curs serà el meu segon any a l'escola i el segon al vaixell d'Odisseu. Probablement serà l'últim en el que hi participi més activament i el que em senti més a prop, per això procuraré aprofitar aquest any i aprendre noves coses perquè mentiria si digués que l'any passat no vaig aprendre res amb aquest blog i de la mateixa manera a les classes.
El vídeo està molt ben fet, una altre vegada, és un bon recull de diferents moments que han viscut els ja ex alumnes de l'escola. Nosaltres també tenim records de les nostres classes i altres activitats de l’any passat, segur que al llarg de segon en tindrem més.

FA

laura Calvo ha dit...

Quina currada de video! moltíssimes felicitats crec que l'esforç ha sigut gran.
Per el demés vull dir que aquest es el meu segon any i serà un curs ple de conceptes i coses noves que a la llarga ens ajudara a tots nosaltres amb uns resultats gratificants.
Valete!

Unknown ha dit...

Felicitats per el vídeo, m'ha agradat molt .
Ja tinc moltes ganes de començar i de poder aprofitar al màxim les classes
Hem vaig apuntar aquesta optativa perquè crec que es mol interessant

Marc Gimeno ha dit...

salve!
Moltíssimes felicitats a tots per aquest meravellós vídeo! m'ha agradat molt mirar les coses que s'han anat fent durant el llarg dels cursos passats, i espero que aquest curs puguem experimentar activitats noves! Jo ja porto un any navegant per els mars grecs!, però espero arribar molt mes enllà d'on estic, i molt orgullós de fer-ho i poder-ho fer més.
Us desitjo a tots un bon viatge!
A rebeure!

Laia Ruiz ha dit...

Nomes he vist una petita part del video, però realment tinc ganes de experimentar aquest ultim any d'aquest viatge en el Vaixell com van fer els nostres companys que ara ja han elegit diferents camins.
L'any passat vam fer bastantes activitats variades, des de individuals a en grup, pero realment tinc ganes de fer algunes sortides i sortir una mica del aula! Que ja que aquestes ultimes vegades no vaig poder anar a la Magna...

En definitiva, tinc moltes espectatives per aquest any tant en la materia de Grec com la de Llatí.

Unknown ha dit...

La veritat és que dóna gust veure videos com aquest.

Per la meva part, tot hem ve de nou aquest any, i espero no perdre el fil al principi de tot, ja que crec que són unes matèries que valen molt la pena.
Bona sort.

Marc Palau ha dit...

Salvete!
Aquest video és molt emotiu i alhora divertit. El poder veure tot el que van fer els alumnes de 2n de batxillerat l'any passat encara t'anima més a agafar amb ganes aquest nou curs que nosaltres ara iniciem i que de ben segur esperem que sigui tant bo com l'anterior. Veient aquest video és segur que ens ho passarem bé!

Valete!

meritxell ha dit...

Hola!!

Primer de tot felicitar al Cesc!, es tot un art poder fer els videos amb aquest estil com els fa ell. I en segon lloc dir, que espero que els meus companys, al igual que jo, estiguin motivats de començar el curs. És un curs molt importantm ja que es el últim, el decisiu. Un cop s'acabi aquet, cada un anirà per la seva banda, farà el seu camí i dirigirà la seva propia nau.
Espero que tant els tripulants de primer com nosaltres, els de segon, tinguin un molt bon viatge!!

Adeu!!

Pol Alberola Bernat ha dit...

Felicitats per aquest vídeo!!! desprès de veure aquest vídeo tinc ganes de fer llati i poder aprendre tan com ells, nomes acabem de començar i ja estic interessat en la matèria, i em ganes d'aprendre mes.
Em vaig apuntar en aquesta matèria per que crec que hi han moltes coses de la llengua i de la vida cotidiàna implicades en el llati.

Unknown ha dit...

Enhorabona pel vídeo, està molt treballat i molt ben fet. Espero viure el mateix amb tots vosaltres companys. Les espectatives per aquest curs son molt positives!

arnau ha dit...

Felicitats pel vídeo i per tots els anys que sembla que han estat ben divertits. Cada cop tinc més ganes de seguir fent llatí i grec.
En quant a les expectatives que tinc d'aquest curs és que nosaltres també poguem tenir un viatge emocionant i tan divertit com aquests anys que ja porta el vaixell.

Unknown ha dit...

Molt bé molt bé, felicitacions, és un gran vídeo on demostreu realment l'emoció d'aquest viatge durant aquest temps.
Espero poder gaudir de la mateixa manera aquest viatge que nosaltres comencem al nostre vaixell.
Realment és molt bo.
Moltes gràcies.

Unknown ha dit...

L’enhorabona per aquest vídeo, és una manera de crear un espai audiovisual per integrar-nos al Llatí. Ens serà molt útil al llarg d’aquest curs. També formem part d’aquest fascinant viatge, i tan de bo l’acabéssim sent uns tripulants orgullosos. Tinc ganes de començar aquesta etapa que ens encaminarà dia a dia. Això afecta en la meva motivació de forma positiva. Penso que serà molt emotiu i esperem gaudir al màxim, des del principi fins al final tots junts.

-Gemma

Marta Molgosa ha dit...

Salvete!

M’ha agradat molt el vídeo, i poder veure tot el recull d’activitats i imatges. Ara iniciem nosaltres l’últim curs de l’escola, i com bé diuen alguns dels meus companys, esperem nosaltres també poder gaudir de moltes activitats com aquestes i poder repetir alguna com l’any passat, però sobretot disfrutar i aprendre, que es farà molt curt! Així dons, aprofitar per donar la benvinguda als nous tripulants i desitjar un bon viatge! Molta sort!!

Jordi Rojas ha dit...

Tot comença i tot acaba. Ara estem al principi d'un nou curs que és el final d'una llarga etapa en que hem anat cambiant de companys i amics, però sempre ens recordarem del principi i el final. I encara que aixó tot just acabi de començar, és l'inici de la fi de l'escola.

Aquest curs promet bones sencacions i interessantíssims coneixements que seran bons aprendre. Una última etapa que crec que tothom s'agafarà amb molta il·lusió. I animo a aquells que no estiguim a 2n de Batxillerat que també s'ho prenguin amb i·lusió, que ajudarà a fer menys feixuc el viatge. Ànims a tothom i bon curs, sigui el que sigui, 2012-13.

Jordi

estela ha dit...

Salvete, moltes felicitats als alumnes que van acabar el curs passat segon de batxillerat per aquest vidio que segur que està ple de records per ells i que just ara reprenem de nou aquest viatje amb nous tripulants. Segur que sera un gran curs i ens esperan molts moments que mai oblidarem i moltes coses noves per apendre.
Sort a tots per aquet nou curs:)

Valete!

Itziar Cuervo ha dit...

Moltes felicitats per aquest vidio i per tot el camí que han fet.
Tots ells han format part i han deixat una petjada en el vaixell d'odisseu, esper-ho que el meu curs també hi deixem una petjada i fem que aquest vaixell pugui tirar endevant.
M'encantaria tenir un viatge igual o millor que aquest!
Valete!

Alison ha dit...

Salvete !!

Quin gran video, està molt ben elaborat Felicitats Cesc !! Està plena de records i experiènces que heu recopilat durant el vostre viatje dins del vaixell :D
Bé, com han dit els meus copanys, aquest será el nostre últim any i esperem deixar el vaixell amb una bona trepitjada que ens emputxi a un altre camí però sense deixar en la memòria el viatge que hem fet per arribar allà.

Valete !!

Raul ha dit...

Salvete omnes!

Sorpresa! No havia vist el video i la veritat es que m'ha agradat moltíssim! Aquests dos anys a aquesta escola crec que no exagero pas si dic que han estat dos dels millors anys de la meva vida, tant per les amistats que he pogut fer com per l'experiéncia que ha suposat per a mi el canvi d'escola. M'agradaria desitjar una bona travessia als tripulants tant d'aquests anys com als que encara han d'arribar i dir que, encara que tots els estudiants diguem que "l'escola es un rotllo, tant de bo haguèssim nascut sense la necessitat d'aprendre", aixó és una experiència única a la vida i l'hem de disfrutar al màxim i agraïr que poguem viure-la perquè paga molt la pena.

Molta sort a tu també Jordi i a aquest fantàstic vaixell, tant de bo pugui continuar surcant els mars de l'aprenentatge per molts anys més.

"Radices litterarum amarae sunt, fructus dulces"

Valete!