28 de maig del 2012

Ítaca en Prezi

La Charlene ha creat per al Vaixell el nostre primer Prezi amb un text que ens porta acompanyant durant molt temps, els immortals versos de Kavafis als quals ja vam dedicar una entrada. Recordant el bell poema de l´escriptor alexandrí t´agraïm, Charlene, aquest treball. Gaudiu-lo acompanyats de la preciosa veu de l´actor Lluís Soler.







24 comentaris:

estela ha dit...

Moltes felicitats per aquesta entrada Charlene, està molt ben feta y és una manera de veure i coneixer el poema Ítaca de Kavafis d'una manera més entretinguda.

Valete

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Feliciter, Charlene, per la teva competència digital i per obrir-nos el camí de l´aplicació web 2.0 Prezi. I quina millor manera que amb aquest preciós poema de Kavafis. Esperem que en sigui el primer de molts.

Charlene ha dit...

Salvete!
M'ha agradat haver fet aquest Prezi per el poema d'Ítaca, encara que ha tardat bastant en acabar-se.. M'ha agradat per que he pogut llegir-lo de nou.. Però bé, al final ja està acabat i publicat en el vaixell! També volia comentar, però, que no sóc molt bona fent Prezis i que aquest no té molta vida i és bastant soso.. Però bé, a la pròxima intentaré fer-ho millor :)


Valete i donem una gran benvinguda als prezis! Que aquest és el primer i no l'últim que veurem en el vaixell!

Alex Molera ha dit...

Moltes felicitats Charlene, la vertitat es que es super bona aquesta nova eina com és el prezi!
Bonic poema!

Anònim ha dit...

He vist pocs Prezis, així que aquest em sembla força traballat; ja aniràs practicant amb el temps Charlene! Aquest poema té molt signifat, la veritat és que m'ha agradat com l'has representat en l'aplicació, no és fàcil.

FA

gerard simon ha dit...

Crec que fa refèrencia a un tema ja força exploctat que és els camins de tothom , el cami personal en la teva vida o el cami del teu pais.
Aquí crec que fa referencia al camí que tu esculls a la vida , dels perills que et pots trobat pero també de les recompenses i del benestar en el que pots arrivar

Marc Navarro ha dit...

Salvete!

Felicitats per l'entrada Charlene, trobo que el programa està molt bé i del poema ja ni en parlem.

Valete omnes!

Alison ha dit...

Salvete !!

Felicitats Charlene per aquest primer Prezi en el vaixell i com tu has dit, que no sigui l'últim ! Aquesta apliació que és molt útil i interessant.
I així i un cop més, podem disfrutar del poema Ítaca, uns versos dedicats a presentar.nos els nostres camins cap a la nostra Ítaca, la nostra terra.

Valete !

Anònim ha dit...

salveee!

Moltes felicitats charlene!
Considero que el Prezi.
m’agrada’t molt com esta representat el poema en l'aplicació, m'agrada molt aquest poema.
Per segona vegada dir que has fet un gran treball , felicitats:)


Valete!

Mayte ha dit...

Moltes felicitats per l'entrada , Charlene!

És el primer cop que veig aquesta aplicació i em sembla una manera molt didàctica i entretinguda d'apendre i de fer més entenedor aquest gran poema. Perquè la veritad és que una grandissima obra d'art amb una lletra aplicable a tothom , dirigida a cadascú de nosaltres . És, ´l'ítaca de Kavafis, un manual de supervivència .

Laia Ruiz ha dit...

Salvete!
Crec que l'idea que ha tingut la Charlene d'exposar-nos aquest poema, Ítaca,que em treballat a classe però d'una manera diferent amb aquesta aplicació que la majoria de nosaltres no l'hem utilitzat ni vist gaire, es molt interessant perquè podem observar els referents clàssics que hi apareixen d'una manera més visual i dinàmica.

Enrique P ha dit...

Salve, primer de tot felicitar a la charlene per l'entrada , me ha encantat el treball que ha fet la meva companya ja que el primer Prezi en el vaixell es increible, ja el poema d'Itaca, es un dels poemes que més m'agradat perquè es el camí que hem de fer per arribar al nostre camí, al nostre destí.
Vale

Cristina C ha dit...

Salvete!!!

Moltes felicitats a la Charlene per aquest gran treball. Penso que treballar els clàssics i en especial el poema d'Ítaca amb programes com el Prezi és una eina molt útil, lúdica i didàctica per adquirir coneixements!

Molt bona feina!

Valete!

Marc Palau ha dit...

Salvete!
Moltes felicitats Charlene per aquesta entrada. El primer cop que vaig veure aquest programa em va cridar l'atenció perquè és entretingut i alhora molt útil. I si ademés et permet presentar un poema com aquest d'Ítaca de Kavafis, encara t'ajuda més a endinsar-te en el poema i seguir-lo més d'aprop.

Valete!

Yolanda ha dit...

Salvete!

Molt bé Charlene! Ens has ensenyat un bon prezi que ens permet veure i apreciar el poema d'una forma diferent. Malgrat no ser un dels teus millors prezis, m'ha agradat bastant la presentació. Felicitats!

Adéu!

Ignasi ha dit...

Salvete omnes!

Felicitats Charlene per aquesta entrada dedicada al teu treball, i sobretot felicitats per aquest bon recurs i eina (PREZI) amb el qual has creat això. Felicitats!

Valete omnes!

laura Calvo ha dit...

Moltes felicitats Charlene!! trobo que aquesta entrada esta molt ben feta i a més a més es u poema molt important només per això val la pena veure la entrada.
Valete!!

Marta Molgosa ha dit...

Felicitats Charlene per aquesta entrada, i per aquest primer Prezi al vaixell d’Odisseu. Penso que és una manera més entretinguda i divertida de poder entendre el poema de Kavafis, un poema preciós, amb molt de significat que hem tingut el plaer de poder-lo estudiar a classe .
M’agradaria destacar el vers que diu: Has de pregar que el camí sigui llarg, hem de viure, aprendre, equivocar-nos, rectificar... però sobretot gaudir d’allò que fem i vivim.

Valete!

Jordi Rojas ha dit...

Un altre cop hem disfrutat d'aquest marevellós poema, però d'una altra manera. Felicitats Charlene per aquesta feina feta.

Valete!

carlota ha dit...

Uau Charlene moltes felicitats. Jo no coneixia el Prezi, és la primera vegada que he vist un. La veritat és que trobo que és una manera diferent i molt interessant de llegir un poema tan especial com aquest.
M'ha agradat molt, n'hauríem de fer més d'aquests.

Vale!

Aina ha dit...

Salve!
Felicitats Charlene! Esta molt bé aquesta web per a fer presentacions. I molt bona elecció fer-la del poema Ítaca de Kavafis.
Vale!

Joana Bassó ha dit...

Salve!!

Charlene, moltes felicitats pel prezi m'ha agradat molt!

Aquest poema és molt bonic.

Feliciatats!!

Vale!

Salina Jaime ha dit...

Bonees!

Felicitats Charlene, està molt bé aquest prezi, i a més, el poema es preciós!!

Valete!

marina ha dit...

Salve:)
Moltíssimes Felicitats Charlene m'ha encantat el prezi molt bona feina!
i el poema és preciós!
Enhorabona.

Valete tripulants!