25 de desembre del 2011

Bon Nadal i bona cuina!

Quin millor regal, tripulants, per a un dia tan assenyalat com avui que aquest vídeo de la sortida de dimecres passat a l´aula gastronòmica de la Boqueria. Cesc, gràcies per la teva inestimable col·laboració. Que tingueu una bona festa de Nadal en bona companyia, gaudiu dels àpats amb mesura i recordeu que l´any vinent hi tornarem si els déus ens són propicis. Que aprofiti! 


Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο! 
Laetum festum Nativitatis omnibus!

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Nadal companys!

Gràcies Jordi per penjar el vídeo i desitjar que passem tots unes bones festes i que el nou any 2012 posi les coses al seu lloc altra vegada i la situació econòmica i social actual s'estabilitzi facilitant així la vida de tots els que habitem en aquest planeta.

Una abraçada molt forta i fins l'any que bé!!!

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Quins records! A mi també em va encantar aquest taller, estava tot boníssim! Encara recordo que quan vaig arribar a casa un dia vaig preparar les llenties amb l'ou dur... jajaj

MOLT BON NADAL a toots! :)

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Cesc, per la teva generositat. Tant de bo els teus desitjos es compleixin. Esther, opaela! Grècies a tu també per tot el que vas regalar-li al nostre vaixell. Amb alumnes com tu és molt senzill sentir l´educació a flor de pell. I tu seràs una gran MESTRA, amb majúscules, no ho dubtis. Una gran, gran abraçada.

Axel Avila ha dit...

Bon nadal Vaixell!

Yasmin ha dit...

Bones a festes a tots!!

A mi personalment em va agradar molt repetir l'experiència. Desitjo que acabeu de passar unes bones festes i que el 2012 vingui carregat de bons auguris, i que puguem realitzar tots els nostres propòsits!

Una abraçada molt forta!:)

Ginesta ha dit...

Molt bones!

Felicitats pel vídeo Cesc, està molt ben fet!! M'ha semblat molt interessant aquesta activitat. Espero poder-la fer l'any que ve.

Bon Nadal i pròsper any nou
companys!!

Valete!

Roger Amat ha dit...

Salvete!

Espero repetir aquesta experiencia l'any vinent!

Bon Nadal i Bona entrada a l'any a tots els navegants.

PD: Un vídeo perfecte Cesc!

Valete!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

És clar que l´any vinent hi tornarem, Ginesta, i podràs gaudir dels ensenyaments de l´Eulàlia Fargas sobre cuina clàssica i també de la degustació dels platets que cuinareu vosaltres mateixos. Per llepar-s´hi els dits!

Salina Jaime ha dit...

Bonees!
Felicitats Cesc per aquest vídeo, segur que l'any que ve, jo també l'estaré fent aquest taller de cuina!

Bones festes i feliç any nou!

Valete!

Anònim ha dit...

La veritat es que em va agradar molt poder fer aquests taller de cuina grega.
Va ser una experiència boníssima i molt divertida.


-Moltes felicitats per el vídeo Cesc, esta molt ben fet.

Bones Festes i feliç any nou!

Valete!

Alex Molera ha dit...

Salvete!

Bon Nadal i bon any nou Jordi i tripulants del vaixell, gaudiu de les vacances. En breu ens tornem a trobar per continuar el nostre gran viatge.

Pd: Felicitats pel vídio!

Valete!

Charlene ha dit...

Salve!
Aquesta ha sigut una gran experiència. Provar plats nous m'ha agradat, està bé experimentar nous sabors, encara que alguns no m'haguessin agradat, però això va per gustos. Espero repetir aquesta excursió ja que m'ha agradat molt i si es pot amb altres plats grecs, millor que millor! També felicitar al Cesc per aquest gran video que ha fet i editat!

Vale i bon any nou 2012 tripulants!

Paula ha dit...

Cesc moltíssimes felicitats pel vídeo, és fantàstic!
He gaudit molt fent aquest taller tan aquest any com l'anterior, trobo que és una experiència molt divertida i de la qual es pot treure molt profit.

Espero que acabeu de passar unes bones festes!

Marc Palau ha dit...

Salvete!
Aquest taller de cuina grega amb els companys va ser une experiència molt divertida i interessant per a tots. Vam aprendre a cuinar alguns plats tipics grecs i els aliments que aquests utilitzaven. Això, sumat a que ho vam fer tots junts va fer que ens ho pasessim d'allò més be!

PD: molt bon video Cesc, felicitats!
Valete!

Ricard Oliveras ha dit...

Bon Nadal! Realment trobo que és un vídeo molt interessant i molt i molt ben fet felicitats a tots els que heu participat en l'activitat. Molt bon Nadal a tots vaixell.

Martí ha dit...

Salvete!

Després de repetir... potser em quedo amb la cuina grega!! Potser una mica més elaborada, i el meu gust, molt més bona. Crec que tots ens ho vam passar molt bé i vam aprendre'n força. Espero que tots recordem aquests bons moments que passem junts, ja que serà difícil repetir-los.

Cesc, com sempre, moltes gràcies per el vídeo que has grabat, extraordinari!

Valete omnes!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
Em va encantar, un any més, fer el taller de cuina. Aquesta any ha sigut diferent que l'any passat, ja que aquest any era un taller de cuina grega i l'any passat de cuina romana.
Quan acabi l'escola, trobaré a faltar aquestes surtidetes!

Clàudia ha dit...

Cesc Felicitats m'ha agradat molt poder veure el vidio ja que no vaig poder venir, em va fer moltissima rabia perdrem aquesta sortida, l'any passat m'ho vaig passar super bé, em va agradar molt poder fer aquest taller.
Ara toca provar de fer a casa alguns d'aquests plats!

Helena ha dit...

Espero que hagueu pogut passar d'unes bones festes!
Personalment, m'ha agradat molt poder fer aquest taller de cuina amb els meus companys de classe, va ser (a 1r de Batxillerat), i ha sigut (aquest any) una molt bona experiència la qual tots ens emportem un petit record. És una llàstima que ja no em fem ningun altre, però és el que diuen, no? Tot lo bo s'acaba. Espero que els pròxims tripulants i els que encara podran gaudir del taller, ho sàpiguen aprofitar al moment.

Per cert, Cesc, m'agrada molt el vídeo! Crec que hi ha plans realment bons!!


Valete!

Cristina C ha dit...

Salvete!

Haig de dir que em va agradar molt fer aquest taller de cuina grega. Vam poder conèixer alguns plats típics grecs i de la mateixa manera també vam aprendre com s'havien d'elaborar.
Va ser una experiència molt divertida ja que ho varem cuinar amb tots els nostres companys.

Valete!

Joana Bassó ha dit...

Salvate!!

Cesc, m'ha agradat molt el vídeo. Està molt ben fet!

Espero poder gaudir d'aquest taller de cuina l'any que be!

Molt bon Nadal i bona entrada d'any a tots els tripulans, i a tu Jordi també!

Valete!

carlota ha dit...

Salve!

Com diu la Clàudia ara toca cuinar tots aquests plats i provar-los i graciés al llibre que ens va regalar l'Eulàlia en tenim molts per elegir.
L'any passat ja vaig fer el taller de cuina romana i em va agradar molt tot i que, traient el Garum, eren plats menys típics i coneguts, en canvi, el taller d'aquest any de cuina grega els plats eren jo crec que més típics i que a la majoria de gent agrada.

Per acabar m'agradaria felicitar el Cesc per aquest vídeo que és genial de veritat, Cesc estàs fet tot un Professional.

Guillem Fargas ha dit...

Abans que tot, felicitar el Cesc pel vídeo, com sempre impecable. Volia dir que com va ser l'¡any passat, aquesta vegada el taller de cuina em va semblar molt interessant (perquè pots veure de manera pràctica el que menjaven a l'època clàssica). A més a més crec que és interessant perquè t'ensenya a cuinar (cosa que serveix per a la nostra vida quotidiana) i a sobre està bo.

Em va agradar molt i crec que és molt recomenable.

Vale!

Marta Molgosa ha dit...

Hola a tots!

Ara si, personalment puc dir que m’ha agradat molt aquesta activitat, m’he divertit moltíssim,I a més a més , a après una mica de cuina grega ja que no sabia res, per cert boníssim! Espero l’any que ve torna-la a repetir, sincerament.

També m’ha fet molta il•lusió, donar una volta per el mercat de la Boqueria ja que feia molts i molts anys que no hi estava.
El vídeo, moltes felicitats Cesc, fantàstic!

Bon any 2012!

Valete!

Laia Ruiz ha dit...

Primer de tot, gràcies al Cesc per el video, està molt treballat!

Com vaig dir l'any passat ho vaig passar molt bé descobrint el món de la cuina clàssica en aquest taller, tot hi que espero que l'any que ve no em toqui pelar cebes..

estela ha dit...

Salvete!
Em va agradar molt poder, no només apendre sobre la cuina grega, sinó poder fer un taller i aber fet nosaltres mateixos plats tipics grecs.

valete

Alison ha dit...

@(^__^)@

Alison ha dit...

Salvete !
Personalment em va agradar molt aquesta activitat, va ser molt interessant i divertit cuinar plats clàssics (fins i tot tallar les cebes amb els ulls plorosos).
Felicitats en Cesc per aquest vídeo tan professional !
Bon Nadal a tothom !!
Valete !

Ignasi ha dit...

Salvete!
Aquest taller va ser molt interessant, la veritat, i crec que vam poguer aprendre una mica més de la cultura clàssica i a la seva cuina. El treball d'edició ha estat molt bo, felicitats pel vídeo.
Valete!

meritxell ha dit...

Hola!!

Moltissimes gracies Cesc per aquest video, realment t'ha quedat molt be! M'agrada molt!

La veritat és que em va agradar moltissim fer aquell taller de cuina, és una bona manera d'apendre els ingredients, la manera de cuiar dels grecs o dels romans (l'any pasat). El que més em va agradar va ser que quan acabes de cuinar és pot menjar, i relament esta molt bo!

Vale!

Jordi Rojas ha dit...

Salvete!

Primer de tot felicitar al Cesc per aquest muntatge audiovisual. A demés, amb la cançó El far del sud, de Sopa de Cabra... crec que és molt apropiada. Tenia moltes ganes de fer el taller de cuina , ja que soc un amant de la gastronomia. I quan vaig acabar el taller, crec que em va agradar una mica més.

Vaig disfrutar molt amb el taller i ja tinc ganes de fer cuina romana l'any que bé.

Salvete!

Yolanda ha dit...

Salvete!

Va ser del tot una gran experiència poder aprendre a cuinar plats grecs amb els meus companys i alhora poder tastar nous sabors.

Si és possible, m'agradaria repetir-ho l'any que ve!

Valete!

Aina ha dit...

Felicito al Cesc per el vidio, increible!
Em va encantar fer el taller de cuina, l'any passat també m'ho vaig passar molt bé. Espero poder tornar a anar-hi algun cop, perque val molt la pena.
Vale!!

Enrique P ha dit...

Primer de tot felicitar al Cesc per el seu vídeo tan elaborat, ja que amb aquest taller tots hem après alguna cosa de la cuina. La veritat es que he gaudit molt de cuinar, ja que no ho faig sovint, i a partir d'ara prestaré més atenció a la gastronomia, i gràcies el llibre que ens va regalar l'Eulàlia tots podem ser petits cuiners en la nostre vida.
Valete!

Mayte ha dit...

Quin video més ben fet, sembla el trailer d'una pel·lícula d'adolescents . D'aquelles que van d'adolescents problemàtics que gràcies a l'educació treuen el seu costat bo i assenyat i el temps junts els fa sentir com una pinya i junts s'enfronten a la vida. Sí,d'aquelles pel·lícules irreals però entendridores. Molt bo!

Sembla que va ser una experiència molt bonica, i me'n alegro per vosaltres !!!

Valete

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Segur que l´any vinent, Mayte, podràs venir al taller de cuina romana. Ja ens empescarem alguna estratègia perquè puguis tastar els productes mediterranis de primera qualitat que ens ofereix l´Eulàlia.

Raul ha dit...

Salve!!

Cesc, felicitats pel gran treball que has fet amb el vídeo, es nota que hi tens traça.
Pel que fa al taller, es el segon any que faig el taller i la veritat no sé amb quin em quedaria, tant el menjar romà de l'any passat com el grec que hem fet aquest cop eren boníssims. Llàstima que aquest any no hàgim agafat les receptes!
Felicitats a l'Eulàlia també per el treball que fa,

Vale!