3 de desembre del 2011

ΜΕΔΟΥΣΑ

Mireu quin còmic ens regala la Mayte Béjar, de 1r de Batxillerat, sobre el mite de Medusa! Confessa que li ha portat molta feina però que potser li ha revelat una vocació que ja fa temps rumia: ser il·lustradora de contes infantils. Qui sap? Tanmateix, per això treballem, per obrir portes i camins. T´imagines, discipula? Què us ha semblat la seva feina? L´animeu a que continuï somiant? I vosaltres, quin somni amagueu? La Mayte té una companya a classe que dibuixa també molt bé. Sabeu de qui parlo? Em sembla que la propera història l´hauràs de publicar tu...o potser combineu el vostre talent per fer-nos un millor regal. Gràcies, Mayte!



46 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Em sembla, Mayte, que la història s´haurà de llegir de dreta a esquerra, talment com si fos escriptura fenícia. No hi ha manera de donar-li la volta. Una manera original d´aprendre un mite, de fi a principi. Seguiré investigant...

Helena ha dit...

M'agraden moltíssim els dibuixos, Mayte! Sé el temps que t'ha portat dur-lo a terme, però, no hi ha res millor que la gratificació personal d'haver acabat un projecte costós. Felicitats per l'entrada!
He cercat alguna informació sobre aquest personatge de la mitologia grega i he trobat fàcilment una breu descripció de Medusa. Segons les fonts d’internet, Medusa era un monstre femení que posseïa el do de transformar en pedra a qui mirava. Algunes referències clàssiques la descriuen com una de les tres germanes Gòrgones –Medusa, Esteno i Euríale–, i ella era l'única mortal.


Valete!

Mayte ha dit...

Jajaja , ja veig ja. Tant és, així s'entén igual!
Mil gràcies per l'oportunitat , Jordi, de fer pública part de la meva art.

:)

Ignasi ha dit...

Salve!

Molt bon treball, Felicitats Mayte per aquest "còmic" que ens has ofert a travès del blog. Penso que està molt ben il·liustrat, però està al revès, tot i així, aquest fet no l'espatlla per res...

Vale!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Doncs sí, Ignasi, està al revés. Procurarem girar la truita. De res, Mayte, és tot un plaer publicar les vostres feines que són les que donen sentit a la nostra navegació.

Xènia ha dit...

Salve!
És una entrada molt ben feta i treballada, m'agrada molt, i també perquè és una altre manera d'aprendre't mites, com si fos un còmic. A més, que aquest és un mite que ja sabia i que sempre m'ha agradat!

Vale!

Ricard Oliveras ha dit...

He vist totes els dibuixos i realment crec que són d'una gran qualitat artística. Per tant cal felicitar-la i animar-la a segur endavant amb el món artístic que segur que té un gran futur.

Charlene ha dit...

Oh, quins dibuixos més treballats! Pel que a mi em respecta, has fet un treball molt desenvolupat Mayte, potser hi ha futur a partir d'aquesta publicació.. Mai se sap!
La resposta a la pregunta de 'L'animeu a que continuï somiant?' és: Sens dubte.

Valete!

Jordi Rojas ha dit...

Impressionant!! Es nota que tens talent per aquestes coses. I t'animo a que continuïs dibuixant tot el que puguis. I si pots treballar d'això, millor, perquè el més important és fer el que t'agrada. Ànims!!

I crec que si hi haguès algú que li agradi molt escriure, estaria molt bé que es fés un treball conjunt.

Valete!

Anònim ha dit...

Hi ha molt treball darrere d'aquests dibuixos, sens dubte. A més a més si afegim que els has hagut de dibuixar en temps d’exàmens i deures, encara tenen més valor. Mayte, et felicito pel còmic! Personalment, destaco les expressions dels personatges; no és fàcil interpretar els seus sentiments i emocions. Crec que estan força encertats.

Mayte, el talent per dibuixar el tens i amb el temps l’aniràs millorant i perfeccionant. El més important és que gaudeixis dibuixant, i jo diria que així és. Com bé diu en J.Rojas, lo ideal és dedicar-se a treballar en algo que t'agrada... Per tant t'animo a que continuïs practicant i en el futur dedicar-te a alguna cosa relacionada amb el dibuix.

Respecte a la pregunta de quins somnis amagueu... simplement diré que els continuaré guardant, i si més no espero que es vagin complint d’aquí poc.
FA

Cristina C ha dit...

Salvete!

Molt bona feina Mayte!!! Aquestes il·lustracions estan molt ben treballades i fetes amb molta il·lusió, es nota.
Penso que d'aquesta manera pots mostra el teu talent i així obrir-te moltes portes. Si segueixes treballant, tindràs molt èxit de veritat.

Valete!

Yasmin ha dit...

Hola a tots!

Felicitats pel treball, trobo que estan molt ben fets els dibuixos! Ànims i endavant, continua dibuixant i fent realitat els teus somnis. El més important és sentir-nos a gust amb allò que fem i ser feliços :)

Valete!

Marc Palau ha dit...

Salvete!

Oooh Mayte! molt bona entrada i molt bon còmic. Ja m'agradaria a mi dibuixar així... jajaja! Un altre cop felicitats per aquesta gran entrada.

Valete!

Anònim ha dit...

sincerament m’ agradat molt!
Dibuixa molt bé i es pot veure que ho a fet amb il•lusió!
Felicitats per el teu treball, continua dibuixant que realment ets una gran artista:)
Espero que els meus somnis també es compleixin.

Moltes Felicitats Maite!

Marta Molgosa ha dit...

Felicitats Maite! Jo òbviament t’animo a seguir, perquè no tothom té aquesta capacitat que tens tu en dibuixar, ni aquesta paciència en duu a terme el treball, jo eh vist també altres dibuixos teus i ja saps que en penso, enhorabona.

I pel que fa, a realitzar un treball amb l’altre alumne de la classe, penso que pot quedar molt i molt bé i pot ser molt gran!

Valete!

gerard ha dit...

Salvete!

Moltes felicitats Mayte has fet un gran treball es nota que t'has esforçat molt.Segueix aixi,que tens molt de talent.

Valete!

Thomas Walzl ha dit...

Salvete!
Bona feina, molt bon treball, es nota que s'hi ha deixat una dedicació i un esforç molt gran. Mayte, t'animo a seguir endavant, tindries un gran futur com a il·lustradora de contes infantils, si més no val la pena provar-ho. Personalment el dibuix que m'ha agradat més, és el de Poseidó, la seva interpretació d'home gran però també amb una certa bellesa, m'ha fascinat molt.
Que vagi bé, Valete!

Laia Ruiz ha dit...

Felicitats a la Mayte per aquesta entrada!
Crec que té un estil de dibuixar molt propi i ja l'havia vista dibuixar algunes estones i crec que fa un molt bon treball.

Jo fa bastant temps que no dibuixo seriament així que crec que em costaria fer un treball com el que ella ha realitzat, pero sempre es pot provar que pot sortir!

Salina Jaime ha dit...

Ualaa!!!
Molt, Molt bona feia Mayte!, m'ha agradat molt aquest cómic! moltísimes felicitats!!

Xènia Martínez Márquez ha dit...

Salvete!
Trobo que està molt ben fet m'ha agradat molt, els dibuixos són increïbles.Felicitats Mayte!

Alex Molera ha dit...

Salvete!
Quins dibuixos més ment fets, m’agraden, m'agraden, crec que tens un gran talent Mayte!

Moltes felicitats!

Laura Miguel Paul ha dit...

Moltíssimes Felicitats Mayte! Quanta paciència per a fer tants dibuixos i per suposat tan ben il·lustrats!
Espero i vull pensar que seguiràs dibuixant, perquè ets excepcional!
Ànims:)
Valete!

marina ha dit...

Salvete tripulants!

Penso que aquest vídeo es espectacular en primer lloc felicitar a la creadora perquè la idea es molt bona, i en segon al dibuixant o dibuixanta perquè també a fet un grandiós treball!
ENHORABONA!

valete!

Carla Bartra ha dit...

Salvete!

Sincerament son fascinants els teus dibuixos, t'animo a seguir endavant perquè hi ha futur. Per fer això porta feina, temps i imaginació. Es nota que hi ha un gran esforç, felicitats.
Valete!

Anna M. ha dit...

Salvete!
M'ha agradat molt! I m'ha sorprès que fes un còmic relacionat amb el món clàssic ja que tots els còmics que he llegit o vist no tenen res a veure amb aquest. Trobo que ha sigut molt original alhora de conbinar el que es els dibuixos amb l'escrit i la història! Està molt ben treballat!

Valete!

Eric ha dit...

Salvete!
Quina entrada més ben feta!
Aquests dibuixos estan molt ben fets, tant, que animo a l'artista que els ha fet a continuar endavant.
Valete!

Marc Gimeno ha dit...

Salvete!
Moltissimes felicitats Mayte, aquest còmic esta molt ben fet! Segueix treballant així noia! ès nota que ha estat treballat. El poseidor, sinserament es el divuix mes ven il.lustrat, apart m'ha encantat tot! Felicitats un altre cop Mayte.
Valete.

meritxell ha dit...

Hola!!

Moltissimes felicitats Mayte!, no sabia que dibuixesis tant be!. Trobo que és un bon mètode explicar els mites amb dibuixos ja que et pots fer una idea més clara del mite. Jo si que l'animo a seguir somiant, però que lluiti per aquest somni. El meu somni és aconseguir treballar al món del turisme/ relacions públiques, però no deixa de ser un somni, aixi que encara poden canviar molt les coses.

Vale!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Marc, l´ortografia no és només una paraula d´origen grec. Per tots els déus!

Yolanda ha dit...

Salvete!

Un gran treball, Mayte! Els dibuixos ho mostren tot: l'esforç, la il·lusió i sobretot, el teu talent.

Espero i t'animo que segueixis dibuixant ja que estàs feta una gran artista! Valete!

Joana Bassó ha dit...

Salvate!

Moltes felicitats Mayte, m'ha agradat molt el còmic, és original.
Els dibuixos els has expressat amb molta claredat. El dibuix que m'agrada més és el de Posidó quan s'enamora de Medusa.
Enhorabona i continua dibuixant així que de ben segur que arribaràs allà a on vols.

Valete!

Ariadna Perez ha dit...

Salve!

Mayte et dono ànims perquè segueixis així o millor, i que estan genials els dibuixos!
I gracies per ensenyar-nos una petita part!

Valete!

saramarcos ha dit...

Salvete!!!
Mayte moltissimes felicitats,dibuixes molt bé, és una altre manera d'aprendre mites,enserio FELICITATS!
Vale!

zamora ha dit...

Salve!

Mayte moltes felicitats!
Els dibuixos estan molt ben fets i jo crec que aquest tipus de dibuixos i escriptures són els que criden l’atenció als nens. La història en si esta molt ben resumida i molt ben aconseguida, trobo que et deus haver estat el teu temps treballant i només per això ja mereixes la publicació del teu treball i la teva feina. Moltes felicitats!

Valete!!

Mayte ha dit...

Plurimas gratias :)

laura Calvo ha dit...

Moltes Felicitats Maite!! És una entrada espectacular sens dubte els teus dibuixos transmeten molta atenció a les persones que els miren per la manera com estan dibuixats, tens una capacitat de dibuixar que molt poca gent té per això considero que haurias de seguir.
Una altra vegada moltes felicitats!!!
Valete!!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
Mayte moltíssimes felicitats per aquesta entrada!
El conte està molt bé! Espero que ens il·lustirs més histories.
Bon nadal!

Clàudia ha dit...

Felicitats Mayte! esta molt ben aconseguit! Evidentment penso que has de seguir el teu somni i continuar dibuixant, et surt d'allò més bé.
El meu somni professional (per dir-ho d'alguna manera) és poder arribar a ser professora, sempre m'han encantat els nens i penso que l'ensenyament és molt important.

Bones festes a tots

Paula ha dit...

Moltes felicitats Mayte! T'ha quedat preciós!
Crec que si tenim un somni hem de procurar que es faci realitat, tardarà el temps que hagis de tardar segons les nostres condicions i els que ens envolten, però si realment ens empenyem en complir-lo un dia es complirà.

Marc Navarro ha dit...

Salve!

Bona feina Mayte! Els dibuixos estàn molt bé, sembla que és una cosa k t'agrada bastant, i t'hi podríes dedicar si hi tens la mà trencada i t'agrada endavant i sort!

Vale!

carlota ha dit...

Oh Maite quins grans dibuixos has creat, òbviament t'animo a seguir creant-los i a seguir aquest somni que tens, no abandonis perquè penso que pots arribar molt lluny.
Gràcies per formar el mite de Medusa a través de dibuixos. Trobo molt realista l’expressió de las cares dels personatges. Enhorabona!

Alison ha dit...

Salvete !
Mayte quins dibuixos ben treballats ! Segueix així i fes els teus somnis realitat ! El conte està molt ben il·lustrat !
Valete !

Enrique P ha dit...

Felicitats Mayte, tens un talent per el dibuix que poques persones el tenen, i que amb els teus dibuixos diuen molt dins de cada persona. Explicar una cosa amb un comic es podia expressar moltes coses, però no sabia que tan. Continua somiant, tots els somnis es poden fer realitat amb el treball, les ganes. Mayte no deixis de lluitar per els somnis sempre val la pena fer-ho. El somni que amago jo personalment es ser jo mateix.
Valete

Alfons Pardo Vilaplana ha dit...

Hola! M'ha agradat moltíssim aquest comic! De haber molta feina darrere cada dibuix... Crec que està molt be poder transmetre els mites mitjançant comics o altres mitjans atractius perquè la gent els conegui (això es fa molt amb les pel.lícules, ja que moltes estan plens de referents mitològics) T'animo a fer algun altre comic sobre un mite!

Valete!

Martí ha dit...

Ei!

Deunidó el nivell tan alt que hi ha de dibuix, moltíssimes felicitats Mayte! Són increíbles aquests dibuixos, t'animo a que ens puguis delaitar amb els teus dibuixos alguna altre vegada, i també ho faig dient que vals molt per dedicar-te a la il.lustració de contes infantils!
Espero que l'altre persona pintoresca que ha donat a conéixer breument el Jordi, també s'animi amb algún dibuix!

Gratias et feliciter!

Anònim ha dit...

Bones!

Felicitats Mayte! He estat mirant el còmic i està molt ben fet, els dibuixos són molt bons i segur que a mesura que passin els anys encara ho seran més. Tots tenim molts somnis i objectius on arribar, en el meu cas, en l'àmbit professional sempre m'ha criat molt l'atenció i he posat molt interes en aprofundir en el món de periodisme i crec que quan hom és proposa un objectiu si treballa i s'esforça amb constància i tenacitat té molts números d'assolir-lo.

Així doncs desitjo a tots els companys tripulants i no tripulants que lluiteu perquè els vostres somnis es facin realitat.

Fins aviat!
Cesc