24 de juny del 2011

Καλή ὀρεξή, prosit!


Ai, tripulants, irreparabile tempus fugit! Un any més hem arribat al final d´un nou curs, d´un nou i bell viatge i com ja és tradició ho vam voler celebrar com els déus manen. Embriacs de Dionís (en el bon sentit de la metàfora) i d´Atena, els alumnes d´Humanitats de 1r i de 2n de batxillerat us vau reunir dimecres al nostre témenos particular, el restaurant grec Dionisos -una mica casa nostra- que hi ha davant d´una de les portes d´accés al Parc de la Ciutadella. Els de 4t tenieu festa grossa de comiat i el vostre capità us va acompanyar a la tarda entre un dinar i un sopar ben especials. Amb els de 1r no ens hem dit adéu, sinó a reveure. Carregueu bé les piles perquè al setembre hem de tornar amb les forces renovades. Salparem de nou i qui sap cap a quins viaranys ens portarà la travessa. Aquesta és la màgia dels viatges, no us sembla?

Els humanistes de 2n vau voler que us acompanyessin tres convidats que d´alguna manera han procurat transmetre la seva passió per la literatura, la filosofia i el món clàssic durant aquests mesos que ara acaben. Hem estat un tastet d´aquest petit però meravellós univers de les Humanitats que durant dos anys heu anat coneixent i que cadascú ha anat fent seu a la seva manera. D´això n´estem ben convençuts. Gràcies per voler compartir la vostra alegria amb nosaltres. I res més, dir-vos que tant de bo la vida ens segueixi regalant moments com aquests i d´altres tan necessaris per comprendre que tenim la immensa sort de fer el què ens fa feliços i de poder-ho compartir amb vosaltres. Una abraçada i feliç viatge.

P.S.: a títol personal us vull demanar una cosa... no oblideu el Vaixell, seguiu comentant i col·laborant en aquest projecte que vosaltres vau veure néixer. Aquest és el meu desig. Us trobaré a faltar. Gràcies per aquests dos anys de felicitat.

7 comentaris:

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Va ser una jornada intensa però emotiva. Gràcies a tots per fer-ho possible. Realment aquests nou mesos de feina i de convivència mereixien un final com aquest.

Clàudia ha dit...

Gràcies per l'entrada Jordi!
Hi ha fotos realment divertides jajaja. Només desitjar-vos bon estiu a tots i molta sort als de segon!
Ara toca gaudir de les vacances :)

Lah''heLena ha dit...

Buenas!!!

jajaj vaya fotos aquestes jajjaja
Doncs va ser un sopar molt maco ja que molts ja no ens tornarem a veure i aquestes coses. Hem va fer molta il·lusió el sopar i estar amb aquest companys tanm macus jajaj!!!

Que tot us vagi molt bé i algun dia ya ens tornarem a veura!!!!

P.D.: -_-(|)-_- deixo aquí el meus símbol jordi!! :P que en aquestes fotos no he surtit amb ell jajaj

Un besooo muy fuertee a todoss y muchisimaa SUERTE!!

Jordi Sedeño ha dit...

Hola!!!!

Només dir que aquests dos anys amb tots vosaltres ha sigut espectacular i espero que seguim fent sopars i no perdem el contacte.

PD: Jordi totes les fotos que has anat fent durant aquests anys podries penjar-les al facebook del vaixell o enviar-les per correu. Se que és molta feina jajja però no hi ha pressa.

Bones vacances a tothom!!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

M´ho apunto, Jordi. Ara descansarem unes setmanes (que ja ens toca!) i al setembre tornarem delerosos d´una nova travessa, n´estic ben segur. Bones vacances, tripulant.

Esther Soria ha dit...

Hola!

Va ser un sopar genial i molt especial i espero que no sigui l'últim ja que tot i que amb alguns es probable que no ens veiem gaire aquesta seria una bona manera de passar una bona estona i recordar bells moments que hem passat tots junts.

Moltes gràcies per aquests anys i molta ort a tothom en el camí que hagueu escollit!

Vale!

Júlia Vallespir ha dit...

Una vetllada molt especial que espero que poguem repetir tantes vegades com sigui possible! Moltes gràcies a tots per aquests dos anys plens d'aventures i vivències extraordinàries! Ara, toca seguir navegant sense por, sempre endavant però mai oblidant els qui deixem enrrere i, sobretot, CARPE DIEM!!

Vale!!