17 de maig del 2011

CHIRON concedeix el Centaure d´or 2011 a El vaixell d´Odisseu



Tripulants i col·laboradors de El vaixell d´Odisseu, a tots aquells qui heu fet realitat dia a dia aquest projecte de la blogosfera clàssica...l´ENHORABONA! Avui, 17 de maig, dia d´Internet, el portal Chiron (en som portada!) ens ha fet mereixedors d´un dels preuats Centaures d´or 2011 d´entre tots els blocs de clàssiques mantinguts per estudiants d´arreu l´Estat i que, com ells mateixos valoren, constitueixen un exemple a seguir i un estímul per a fomentar l´amor pel món greco-romà. Enguany, en la seva cinquena edició, els altres blocs reconeguts amb aquest distintiu han estat El cuaderno de Lara, bloc de Lara Escobar, alumna de segon de batxillerat de l´IES Santiago Apóstol d´Almendralejo i L´empremta d´Orfeu, Treball de Recerca d´Oriol Garcia Penche Deka de l´IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar sobre els referents clàsssics en la música actual en format bloc i espai col·laboratiu. A tots ells, moltes felicitats i l´enhorabona per dedicar part del seu temps a difondre el món de les clàssiques des de la millor plataforma possible: la de vosaltres, alumnes, que ens sou els autèntics inspiradors de la nostra tasca educativa. Vull aprofitar també aquestes línies, hic et nunc, per vindicar la importància d´aquests guardons i reconeixements per al món clàssic en particular i el de les Humanitats en general, en uns moments en què la seva presència en els futurs plans educatius ha de ser defensada més que mai, com ens recorda l´Ana Ovando. Aquest n´és un clar exemple, no creieu?


Per molts anys, discipuli et discipulae del Vaixell, Carles, Sara, Pere, Mireia, col·laboradors d´aquesta nau que us està molt agraïda, extripulants que sempre en formareu part, gràcies a Chiron per haver valorat el nostre esforç i a l´Escola Vedruna-Gràcia a la qual representem amb orgull. FELICITER OMNIBUS, el Centaure d´or ja és nostre!

45 comentaris:

Judith Garcia ha dit...

Hoolaa!

Primer donar l'enhorabona als tripulants, que han col.laborat amb el seu granet de sorra, per poder formar aquest projecte, però sobretot agraïr-te Jordi tot el que has fet per aquest blog, perquè si no hagués estat per tu, aquest projecte no s'hagués portat a terme . Estic molt contenta de pertànyer al Vaixell, i me n'alegro que amb la meva ajuda i amb els altres tripulant haguem construit poc a poc, amb esforç i dedicació aquest projecte. Portem relativament poc temps amb el blog ja hem guanyat alguns premis, però encara ens queden molts per guanyar i sobretot moltes experiències de viure, i moltes coses que aprendre, no només nosaltres, sinó donar a saber als altres tot sobre la cultura clàssica i l'important que té i que encara que no ens adonem està present dia a dia.

Moltes felicitats i ens toca seguir treballant per poder seguir endavant.


Vale!

Natàlia ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots!!
Un premi a l'esforç, la constància, i el treball amb devoció és mereixedor d'alegria. I si, a més, fomenta la llavor del que som, doblement. Ànims per seguir endavant i felicitacions especials al meu exmestre i actual amic, Jordi Rincon, per la passió que posa en tot el que fa. Un petonàs!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltes gràcies, Natàlia, per les teves paraules que -ho saps- m´han arribat ben endins. Sovint agraeixo que aquesta feina m´hagi regalat no només la possibilitat de transmetre a altres persones el que em fa feliç ,sinó també amics com tu. Què mes es pot demanar? Una abraçada molt gran i fins aviat.

Teresa ha dit...

Em sento molt orgullosa que el meu "senator" a la "Magna celebratio" de Badalona hagi arribat tan amunt. ara, que no m'estranya, perquè després de conèixer l'empenta i la passsió dels teus alumnes, sé que podeu arribar on vulgueu. Us esperen encara més reconeixments, seguríssim.
Fins a la propera col·laboració!

Clàudia ha dit...

:) Moltissimas felicitats a tots! sempre fa força il.lusió guanyar aquest tipus de premis i reconeixements. Però no em de perdre el nord de vista, encara queden molts mars per seguir navegant, i poc a poc anar creixent i aprenent coses noves (que el cap i a la fi és el més important) :)

Mireia ha dit...

Moltes felicitats a tots els que heu fet possible que aquest blog segueix-hi endevant! Cada entrada que es publica és una cosa més a saber sobre el nostre món relacionat amb les clàssiques.
Aquest blog, encara que algú no ho pensi, a sigut una eina de treball la qual ajuda molt (parlo desde l'experiència pròpia) i em fa molta il·lusió reconèixer que jo formo part!


FELICITATS !

Anna Ruiz ha dit...

Hola!

Fa molta il·lusió un reconeixement així, a més a nivell estatal perquè això demostra que estem fent una bona feina i que el que hem fe fer és continuar com fins ara, i si pot ser fins i tot millor. Espero que continuem navegant durant molts anys i moltes generacions d'alumnes. També penso com ha dit la Judith que ens queden moltes coses per aprendre i per transmetre, ja que a la nostra manera tots reivindiquem les clàssiques amb aquest projecte.

Felicitats :)

Júlia Vallespir ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots! És molt emocionant veure com el nostre projecte és valorat d'aquesta manera. Aquest és un nou motiu per seguir treballant en allò que creiem que és important!

Vale!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

I que la meva "domina" em pugui acompanyar en aquest meravellós viatge durant molts més anys. Jo, però, Teresa, sense tripulants no puc governar la nau. Gran part del mèrit és seu i a ells dedico aquest reconeixement. Una abraçada i fins ben aviat.

Ignasi ha dit...

Hola!

Moltíssimes felicitats per aquest gran reconeixement, del que els alumnes de 4t, tot hi ser els que menys temps hi portem, n'hem pogut gaudir, i formar part. Moltes gràcies per això, i per deixar-nos-hi participar. Felicitats, seguim així i segur que n'arriben més!

Vale! FELICITATS!

eulalia ha dit...

Salve!
Jo crec que és igual si aquest premi é smolt important o menys important, però el que crec que de veritat importa aquí, és que algú ens ho reconexi, que alguna persona cregui que el nostre treball dia a dia està tant bé que mereix ser premiat i que ens anima a poder tirar endevant per seguir assolint moltes més metes. és bonic poder comptarir un trosset, per molt petit que sigui, aquest premi que cada dia es va fent mé si més gran amb l'ajuda de tots aquells tripulants del vaixell. Moltes Felicitats a totes i tots! Espero que això sigui no un final, sinó un començament d'alguna cosa que cada vegada anirà sent mé si més important i que haviat la gent en parlarà com qui parla d'algún famós. Disfrutem-lo tant com poguem.
Vale!

Eulàlia ha dit...

Moltes Felicitsts!

És bonic veure com en tant poc temps un petit projecte format per moltes persones ha crescut tant, s'ha fet tant gran com per rebre aquests reconeixements. Al veure la importància que poden donar algunes persones a la feina de dies i dies, venen ganes de continuar tirant endavant aquest projecte.
Alumnes i professors que el fan créixer amb les seves publicacions, entrades, i comentaris, moltes felicitsts!

Vale!

Andrea ha dit...

Hola! Moltes felicitats per aquest gran premi, que valorin d'aquesta manera el treball que fem és important i em fa molta il·lusió. Espero que el blog segueixi guanyan aquests premis inclús de millors! Vale.

Laia Ruiz ha dit...

Felicitats al vaixell i també als altres guanyadors del centaure d'or! Crec que es quelcom molt bonic que ens puguin premiar per un treball que fem conjuntament, ja que es un projecte que fem entre tots els estudiants i gent que col•labora. Realment em fa feliç poder formar part d'aquesta tripulació i veure com avancem, encara que hi porti poc participant en comparació a altres, a demes m’impressiona que el vaixell encara que nomes porti un any i poc en línia se’n pugui reconèixer tant el seu esforç.
Crec que així molta gent podrà conèixer coses sobre el món antic que es desconeixen o petits detalls que poden ser curiosos i estar al abast de tothom.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats a tots els tripulants d’aquest vaixell per ajudar a guanyar el Centaure d’Or. Gràcies a tots els que han col•laborat en aquest viatge, han guanyat una part d’aquest premi però sobretot, els que més el mereix és el professor de llatí, Jordi Rincón; perquè sense ell i els alumnes, el Vaixell d’Odisseu no existiria.

Felicitats!

Castillo ha dit...

Hola!

Moltes felicitats a tots els tripulants del vaixell per aquest premi, de reconeixement del treball. Sóc alumne de 4t, i se que la nostra implicació es més baixa, però tot i així i veig molt esforç en tot.
Repeteixo moltes felicitats a tots.

Vale!

Aina ha dit...

Salvete tripulants del vaixell d'Odisseu! Donar-vos l’enhorabona a tots per haver guanyat un altre premi, i dir-vos que me’n sento molt orgullosa de poder formar-ne part i de l’any que ve tornar estar enter els tripulants d’aquest vaixell que mai es para en cap port. Moltes felicitats i a per un altre més!
Vale!

Marc Palau ha dit...

Salve!
Moltas felicitats a tots! Crec que aquest és un dels majors reconeixements que es poden donar. És el premi al bon treball que em fet tots durant tot l'any. La gent que ha fet possible que aquest blog, actualment estigui tant ben valorat i que sigui tan especial per nosaltres. Moltas felicitats a tots una altre vegada i a seguir treballant igual que hem fet fins ara i a intentar fer més gran i millor aquest blog (que és ben difícil).

Vale!

Xènia ha dit...

Salve!
Moltíssimes felicitats al Vaixell d'Odisseu i tots els que col·laboren en aquest blog, i per les ganes que hi possen per fer-lo possible. M'alegra saber que la gent se n'adoni del que realment representa i que es mereix aquest premi i més. Vale!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltíssimes gràcies, tripulants de 4t, i no dubteu que una gran part del mèrit és de tots els que dia a dia aporteu els vostres comentaris, entrades, suggeriments i, sobre tot, alegria. és el vent que impulsa les nostres veles. Una abraçada i a continuar així fins a final de curs.

meritxell ha dit...

Hola!!

Moltissimes felicitats a tots els tripulants per aquest merescut premi!
Com a dit la meva companya Judith, si no hagués sigut per tu, i pels tripulants no huariem seguit endevant.

Moltes felicitats a tots!

Vale!!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
La veritat és que quan el Jordi ens va dir que havíem guanyat el Centaure d'or, em va fer molta il·lusió ja que això vol dir que la nostra feina està bé, i a més, és molt gratificant veure com un projecte que va néixer a les nostres mans es va fent gran, i va creixent a la vegada que nosaltres.
Espero seguir sent una tripulat del vaixell durant molt de temps més!
Adéu!

alfonspardo ha dit...

Hola! Es tot un orgull haber guanyat aquest premi! Es un gran reconeixement al treball en equip que hem fet els tripulants i que hi ha derrera de el vaixell. Crec que aquest premi serà un incentiu a que la gent s'animi a publicar, comentar i visitar més aquest gran bloc.

Moltes felicitats a tots! Seguim així!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots !!!
Aquest és un gran reconeixament al nostre treball, però especialment, i ja se que ell dirà que és de tots, se la mereix el nostre professor en Jordi que és el que va tenir la magnífica idea i ho ha portat tots aquests anys....AMB IL·LUSIÓ !!!

És un gran honor ser partícep d'aquesta aventura i que per molts anys !!!

Paula ha dit...

Moltes felicitats a tots i a totes! Hem fa moltíssima il.lusió haver guanyat aquest premi, és una prova de que la nostra feina té ressó.
Si el dia que vam començar amb el blog m'haguéssin dit que arribariem tan lluny no sé pas si m'ha hauria cregut. I ara hem fa molt feliç haver-ho aconseguit entre tots.
Així que, torno a repetir, moltes felicitats vaixell!

carlota ha dit...

Salve!
Em sento molt orgullosa de formar part del Vaixell d'Odisseu des de ja fa gairebé dos anys. Guanyar aquest premi de tan gran prestigi com ho és el Centaure d'or i tenir-lo en el blog,la veritat és que s'agreeix molt, perquè penso que han valorat la nostra feina i dedicació de cada dia perquè aquest projecte continui endavant.

Marc Navarro ha dit...

Salvete Omnes!

Per començar dir a tots que enhorabona ja que aquest blog es relativament jove en comparació amb altres blogs i en el qual és molt fàcil treballar. Per continuar dir que és un plaer formar part d'aquest blog i de les seves activitats, i que sempre hi ha gent disposada a fer-ne de noves. Felicitats Vaixell D'Odisseu!!!

Yasmin ha dit...

Hola!!

Moltíssimes felicitats a tots/es! És un honor que ens otorguin reconeixements com aquests, que ens donen una empenta a seguir endevant i a seguir aprenent dia a dia.
Ens hem de sentir molt orgullosos ja que gràcies al nostre granet de sorra
hem pogut portar el vaixell a port, i fer que continuï el seu viatge


Valete!

Raul ha dit...

Moltíssimes Felicitats!

Per a mi és un gran honor formar part d'aquesta petita nau que poc a poc es va fent gran, i vull donar l' enhorabona a tots els tripulants i col·laboradors del blog perquè tots hem lluitat per aconseguir-ho i no ens hem donat per vençuts

Vale!

Helena ha dit...

Enhorabona tripulants del Vaixell d'Odisseu! Moltes felicitats per aquest premi que ens ha alegrat tant! Espero que continuem com ho hem portat desde sempre i que hi posem les mateixes ganes!!

Vale!

zamora ha dit...

Hola!
Primer de tot felicitats al blog i a tots els tripulants que fan possible que l’aventura sigui possible. Crec que es un premi merescut, per tot l’esforç, tot el treball que em fet des de alumnes d’aquesta escola fins a gent d’altres instituts. Moltes Felicitats! I no nomes es una felicitació per el premi sinó per tot l’esforç que hi posa la gent per tirar endavant el blog.


Vale!

Sanja ha dit...

Moltíssimes Felicitats Jordi! I a tots!
Tripulants això només és el principi d’una historia feliç. Val la pena esforçar-se, o no? Totes les coses tenen una recompensa. M’alegro moltíssim! Seguirem treballant i navegant per arribar a Ítaca.

Guillem Fargas ha dit...

Moltes felicitats a tots els tripulants!!!

És un fet extraordinari que una cosa que fem amb tanta humilitat obtingui tants premis. Estic molt content perquè el nostre esforç queda recompensat amb coses com aquesta (tampoc passaria res si no ho haguéssim guanyat), i crec que tots junts farem que aquests vaixell navegui bastant temps més!

Vale!!!!!!!!

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Moltes Felicitat!
És tot un honor que la blogosfera ens dongui aquest reconeixement a la feina que fem que penso que és molt important ja que vivint en un món tant industrialitzat i que tant ha avançat és molt important recordar els nostres origens que tant ens han aportat!

Vale!

Martí ha dit...

Hola tripulants!!

En primer lloc felicitar a tots els companys d'aquest viatge perquè deu voler dir que alguna cosa estem fent bé i ens la reconeixen, felicitats!
I...en segon lloc, això ens ha de fer créixer més i donar-nos més força per seguir treballant com fins ara, amb les mateixes ganes i il.lusió de fer les coses. Seguim navegant companys!

Valete!

Noèlia ha dit...

hola!! moltes felicitats!!
m'alegro molt que tota la feina que hem portat a terme sigui valorada per les altres persones, això indica que les llengües clàssicas no estan perdudes.

Valete omnes!

Joan Hueso ha dit...

Hola navegats,
Ara que arribem al port del final de curs, no voldria deixar escapar l’ocasió de felicitar-vos per la vostra travessia.
Com a director d’un vaixell més gran, l’escola Vedruna Gràcia, vull manifestar l’orgull per la tasca que heu realitzat i com heu sabut, al llarg d’aquest curs, difondre i representar l’escola arreu dels llocs on el vostre vaixell ha anat ancorant.
Em consta que heu treballat la matèria d’una manera amena i fins i tot divertida. Jo també he gaudit de les vostres aportacions al bloc, m’heu donat l’oportunitat de refrescar la memòria de l’apassionant món de la cultura clàssica.
Ha estat un curs especial, un curs que sempre recordarem de ben segur com el curs de la immersió en les tecnologies de la informació i la comunicació. La vostra motivació, el vostre treball i esforç ens encoratja a continuar el difícil camí de la renovació, perquè heu evidenciat que la tecnologia pot i ha d’estar al servei de la cultura i de l’ensenyament.
Per molts anys i moltes felicitats.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltíssimes gràcies per les teves paraules, Joan. Ens sentim molt orgullosos també d´haver donat a conèixer el nom de l´escola per aquests mars clàssics de l´educació i això ens anima a continuar amb la tasca començada fa ja més d´un any i mig. Esperem nous tripulants, mantenim la moral molt alta i acomiadem els navegants de segon que passaran a formar part del quadre d´honor d´aquest vaixell per sempre. Per molts anys i a seguir solcant els mars de les clàssiques!

Luke Phoenix ha dit...

M'encanta, m'encanta!! tenim un centaure!! un CENTAURE d'OR!! muajajajajajaja li hauriem de posar nom? Fem un concurs per decidir el nom del centaure? :D

Lah''heLena ha dit...

Buenas!
Moltes felicitats a tots els que han fet possible que les llengües clàssiques segueixin el seu curs dins de les nostres vides i agraexo que ens hagin donat aquest premi amb amb l' ajut de tots dels companys de Vedruna Gràcia i els que no ho sóm.
Estic orgullosa d' estar en aquest vaixell espero que duri molts més anys i que junt amb aquest projecta aprenguem molt més!!

déu,

Aitor ha dit...

Hola!
Moltes felicitats a tots per poder haver aconseguit aquest preciat Centaure d'Or. Sense una gran feina diaria de moltes persones això no seria possible, i és maco veure com de tant en tant es premia la feina ben feta.

Adèu.

oriol ha dit...

Hola!

Estic molt content que la nostra feina hagi estat reconeguda un altre cop.

Cada vegada aquest blog es fa més gran amb l'ajuda de tots vosaltres.

Cadascú hi ha participat d'alguna manera o altra, i això ha donat bons resultats.Gràcies.

Oriol T.

Clara ha dit...

Salve!!

Moltes felicitats a tots i atotes pel treball que hem estat fent aquest últim any i que ens ha fet arribar tant lluny! Estic contenta que se'ns reconeixin els esforços, aquesta vegada fins i tot a nivell Estatal, perquè el nostre esforç ho mereix.

Felicitats als altres guanyadors i ànims a tots els participants que fan que les clàssiques reivindiquin el seu lloc un dia rere l'altre, perquè s'ho mereixen, i perquè som com som, en part, gràcies a elles!

Celebrem-ho i seguim així, com sempre, avançant de mica en mica i fent aquest vaixell cada cop més gran!!!


Valete!!!


Clara

Jordi Sedeño ha dit...

Hola!!!!

Felicitaaats per la feinaa que hem fet! Ja tenim dos premis. Amb aquests premis podem veure que la nostra feina està sent recompensada i encara que no guanyem més premis hem d'estar satisfets de la feina que estem fent

Pau ha dit...

Salvete omnes!

Moltes Felicitats per aquest reconeixement tan important!!M'alegru moltissim de haber-hi participat i d'haber afegit el meu granet de sorra.

Vale!