18 de novembre del 2010

Un passeig per la Grècia clàssica

Ja fa uns quants dies que els tripulants de 1r vau començar a treballar col·laborativament en aquest Google maps sobre la geografia de la Grècia antiga (si voleu participar en l´edició del mapa dels companys de El Fil i de l´Isaac Albéniz cliqueu aquí). Us heu organitzat en 3 grups de treball que han d´editar respectivament ciutats i regions, illes i accidents geogràfics diversos amb la seva icona distintiva. Finalment el mapa tindrà uns 80 topònims localitzats. Déu n´hi do! De moment la cosa pinta molt bé i un cop acabats els exàmens d´avaluació heu de continuar treballant i tenir enllestida la feina per a la setmana vinent en què avaluaré les competències treballades. Com que sé que us farà il·lusió veure publicat el mapa en construcció, aquí el teniu. Ja sabeu que heu de ser molt curosos amb l´ortografia. Felicitats per aquesta nova experiència digital!


Ver Un passeig per la Grècia clàssica en un mapa más grande

16 comentaris:

Luke Phoenix ha dit...

Hola!
Em sembla molt bé això de fer un mapa amb aquestes característiques, i em sembla encara millor que Esparta ja no estigui a Polònia!! jajaja
fins demà!

Marc Navarro ha dit...

Hola!

M'esta agradant aixo de treballar amb el google maps i m'agradaria que al llarg d'aquest curs en poguessim fer-ne mes d'un.

Vale!

Judith Garcia ha dit...

Holaa!

És una activitat lúdica i en la qual aprenem molt, estic molt contenta de posar el meu granet de sorra per que això surti endevant.


Adéeu!

meritxell ha dit...

Hola!

Crec que aquesta activitat és molt bona ja que podem apendre la geogràfia de Grecia i aprenem a utilitzar el google maps.
Després també crec que és una manera molt interesant i molt original per apendre.

Vale!

Clàudia ha dit...

Hola

M'agrada aquesta activitat, al principi m'ha costat una mica aprendre a fer-ho, però crec que té una finalitat molt bona i no és només aprendre la geografia , sinó també aprendre a utilitzar aquest tipus de programes informàtics

Guillem Fargas ha dit...

Jo no sabia que es podien fer mapes del google maps propis i quan ens ho va explicar el Jordi, em va semblar una mica estrany.

Però l'experiència m'està agradant molt, i crec que es una bona manera i diferent d'aprendre geografia. També crec que se'n podrien fer d'altres al llarg del curs.

Vale

zamora ha dit...

Hola!
Jo trobu que l'activitat del google maps és una feina que hauríem de treballar amb moltas ganes i amb un afany molt gran d'aprendre.
Hauríem d'intentar buscar més temas per poder-ne fer un mapa.

Valete!

Helena ha dit...

Crec que ha sigut una molt bona idea fer aquest google maps, ja que es una manera d'aprendre molt lúdica. No només aprenem a utilitzar aquest programa sinò que també aprenem geografia i a saber seleccionar la informació, de manera que amb uns segons poguem saber una mica més de la regió marcada.

Martí ha dit...

Salvete!

M'agrada molt formar part d'aquest projecte google maps i espero que no s'aturi i seguir molt endavant, acabant-lo tot i fent-ne de nous!
Siguim així companys!

Valete omnes!

Yasmin ha dit...

Hola!

Aquesta activitat m'ha agradat molt, ja que no només aprens geografia o altres temes sobre el món clàssic, sinó que també és útil per saber utilitzar un programa informàtic tan lúdic com és el google maps.

M'agradaria que durant el curs en poguéssim fer bastants.

Valete!

carlota ha dit...

Hola!

La veritat és que m'agrada molt això de saber fer servir el Google maps, ja que, sempre m’havia interessat. Penso que ens esta servint a aprendre geografia de Grècia d’una manera mes lúdica i interessant.

Alfons Pardo Vilaplana ha dit...

Salvete!

Sempre que miro un mapa m'entren ganes de viatjar.Els google maps són una gran eina de treball amb la que es pot apendre moltísim, i treballar-lo és una bona manera de apendre on estan els indrets clàssics mes importants.


Vale!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Celebro, tripulants, que us agradi treballar amb aquesta eina de la Web 2.0 que us permetrà aprendre un munt de coses sobre el món clàssic d´una manera més amena. No dubteu que buscarem aspectes per elaborar més mapes i m´agradaria també que col·laboressiu amb els que han fet companys d´altres centres. I més després d´haver llegit els vostres comentaris que tant m´agraden. Demà ens presentem al Fòrum Auriga per parlar de la feina que durant aquest any hem anat filant. Bonam fortunam!

Valete!

Unknown ha dit...

HOla!!
És genal aquesta nova eina! els de segon també volem participar haha! I estic especialment contenta de la situació d'Esparta, ja ens entenem!
Fins demà!

Anna!

Anònim ha dit...

Bones,

Jo, com el Guillem, tampoc ho vaig entendre gaire al principi. Ara m'està agradant i crec que és una eina molt útil per conèixer la geografia grega sortint de la manera tradicional, usant les noves tecnologies.

Vale :D

Jordi Sedeño ha dit...

Hola!

Em sembla molt interessant aquesta nova eina i ha quedat molt bé el treball realitzat.
Jordi, aveure si ens ensenyes a utilitzar el google maps que volem participar en treballs com aquests