7 d’octubre del 2010

Feliç aniversari, Vaixell d´Odisseu!



Avui fa un anyet, tripulants, que vam decidir posar fil a l´agulla i començar aquest viatge que durant dotze mesos ens ha menat fins aquí. Em penso que no podía arribar en millor moment. Tot just farà una setmana vam rebre el millor regal que ens podien fer: guanyar el Premi Blocs Catalunya en la categoria d´Educació. Quin honor! Ha estat una travessa intensament viscuda, amb molts apunts i moments entranyables que ja vam recordar aquí. Sembla com si el desig i els ànims que us donava a la primera entrada tinguessin alguna cosa de premonició: Audaces Fortuna iuvat, la Sort ajuda els qui s´arrisquen!, ens vam dir. I aquí estem, contents i feliços per la feina feta i molt il·lusionats, em penso, per tot allò que queda per fer. Tripulants del vaixell, us he de confessar que estic molt orgullós de vosaltres i us reconec un mèrit extraordinari. Sense vosaltres res de tot això no tindria sentit. Sou els autèntics protagonistas i cadascú ha aportat el seu granet de sorra, per petit que hagi estat. Heu demostrat que paraules i expressions com esforç, constància, il·lusió per aprendre, projecte en xarxa, compartir o excel·lència no són paraules i expressions buides sinó una realitat engrescadora de la qual he après moltes coses. Com el títol que porta el diari de bitàcora d´un company de viatge, ensenyo i aprenc (ja veureu quina sorpresa!), ensenyar i aprendre és el millor regal que m´ha fet l´educació durant aquests vint anys. Aquest premi és vostre. Us ho mereixeu.


37 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltissimes felicitats a tots !!!
Ha sigut un any genial. Força i endevant !!!

Cesc

Unknown ha dit...

Moltes Felicitats Tripulants! Aquest es el primer any però no l'ultim.

Vale! :)

Anna Ruiz ha dit...

Holaa!
Un any ja, que ràpid que passa el temps! Amb lo difícil que hi veiem quan vam començar i ara hem arribat fins aqui, i espero que arribem molt més lluny.

Anna Ruiz de la Fuente Núñez.

jerry ha dit...

Felicidades!

Helena ha dit...

felicitats al vaixell i a la meva mare també que avui fa 47 anys!! :D

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Això, Helena, ho recordaràs sempre. És un aniversari assenyalat. Passaran els anys i el Vaixell t´acompanyarà cada 7 d´octubre, ja ho veuràs.

Lah''heLena ha dit...

Buenas,,

Felicitats a tots!!!
vayas caras els de segon jajjaj
A passat tot molt ràpid però ho recordarem tota la vida.
FELICITATS

déu,,

=D

Martí ha dit...

Salvete omnes!!

Moltíssimes felicictats a tots els tripulants del vaixell. Espero que sigui el primer i no l'últim cop que naveguem tots junts en aquesta mar! Disfrutem tots junts del primer aniversari!!

Valete!!

Pau ha dit...

Salvete, omnes !

Moltes felicitats a tots ! Ja fem un any ! I espero que en fem molts més !

Vale !

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Moltes felicitats! La veritat és que hem d'estar orgullosos del nostre vaixell i fins on ha arribat. Ara hem de seguir treballant perquè segueixi navegant i que cada cop hi hagi nous tripulants!

Vale!!

Júlia Vallespir ha dit...

Hola a tothom!

El nostre vaixell és fa gran i amb ell el nombre de tripulants a bord! Realment hem fet una feina excel•lent i ha estat molt ben recompensada. Ha estat plaer navegar amb tots vosaltres aquest any tan intens, espero afrontar els següents amb la mateixa il•lusió! Moltes felicitats!

Vale!

eulalia ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots els tripulants que han participat durant aquest any a que el vaixell navagués! espero que tothom estigui molt content i a disfrutar dels anys que queden endevant!

vale!

Sanja ha dit...

Ja fa un any que ens hem embarcat en aquesta aventura! Qui ho diria... massa ràpid passa el temps. " Tempus fugit"
Moooltes moooltes felicitats a tots els tripulants :)

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Sanja, demà farem una nova fotografia del grup perquè hi faltàveu tu, en Sergi i la Marta. A veure si tenim sort i hi som tots. Benvinguda, Sanjoula!

Guillem Fargas ha dit...

Només un anyet, però déu ni do quin any!!!

Aquests primers 365 dies de vida del bloc han donat per molt i crec que el més important és intentar que el nostre bloc segueixi navegant amb aquest vent tan favorable per aquests mars de clàssiques.

Per molts anys a tots!!!
Vale

Maria ha dit...

FELICITATS!!!!
Que bonic que és poder dir que el nostre estimat blog ha aconseguit tantes coses en tant poc temps! Ara hem de seguir endavant perquè en pugui complir molts més. :D

Clàudia ha dit...

Felicitats =)
Sembla mentida que ja faci un any, recordo perfectament el dia en que ens vas plantejar la idea del boc.
Espero que entre tots ho tirem endavant i passem junts molts més aniversaris!

Ignasi ha dit...

Saluete, Omnes!

Moltes felicitats a tots i gràcies per haver-nos-hi deixat participar, encara que ens hi acabaem d'unir!

Vale!

Unknown ha dit...

felicitats , es una ocasió molt especial , espero que no sigi l'ultima i també espero que el vaixell cada es faci una mica més gran.

vale!

Noèlia ha dit...

Felicitats a tots el tripulants del Vaixell!!
Espero que quedin molts anys per seguir amb aquet projecta i que els celebrem i els recordem :)

Paula ha dit...

Moltes felicitats!! Fa molta il.lusió que ja fem un any. I esperem fer-ne molts mès!!

oriol ha dit...

Felicitaats!! Esperem que duri molt més i el vaixell es vagi mantenint de generació en generació!

Oriol T.

Judith Garcia ha dit...

Moltíssimes felicitats a tots els tripulants del vaixell, que en aquest any han posat tot de part seva per poder-lo tirar endavant, estic molt contenta de ser aquí dins i espero passar molts més aniversaris amb vosaltres.

Unknown ha dit...

Hola!
Visca el vaixell!!!!!
La veritat és que normalment entro per veure les noves entrades i comentar-les, però ara acabo de fer una ullada a tots els apartats, he recordat moments de l'any passat quan estudiàvem algunes entrades per exàmens, altres que he fet jo, altres que han fet companys de classe dels seus viatges, experiències, i també les creacions tecnològiques, increïbles dels nois de primer. I he arribat a la conclusió que el nostre blog és molt personal, no només és una eina de classe sinó que expressem els nostres sentiments en molts comentaris, narrem les nostres experiències... i és molt complet, tenim de tot i ara més amb el nou apartat dels racons clàssics de Barcelona.
Feu el mateix que jo i mireu totes les entrades que s'han publicat, penso que la conclusió que en traureu serà semblant a la meva, som una família que flota en un mar clàssic, no?
Fins dimecres!

Anna!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Deixa que et feliciti pel comentari, Anna. És molt personal i tens raó quan dius que fer una ullada per recordar tots els moments especials que hem viscut durant aquests darrers dotze mesos et fa adonar del que hem anat construint entre tots, que és molt. Feliç aqüeducte!

Ferran ha dit...

Moltes felicitats tripulants! Quin regal d'aniversari eeh! Qui ho anava a dir...
Gracies a tots!

Mireia ha dit...

Moltes felicitaats tripulants! M'agrada veure com aquest blog va avançant. I encara recordo aquells dies de fa un any, quan el Jordi ens deia que tenia un projecete pensat, i mira on hem arribat entre tots.
Ara no puc participar-hi tan perquè tinc un munt de tasques ha fer, però penso que jo vaig participar en el començament d'aquest blog i em va agradar moltíssim! Ara, de tan en tan m'hi passo i veig que seguiu treballant.
Moltes felicitats i a seguir treballant!



Valee!

Jordi Sedeño ha dit...

felicitats vaixell!!!

Espero que seguim creixent tann bé com ho estem fent ara. Ha estat un any increïble amb grans entrades i grans reconeixement. Seguim així!

Aitor ha dit...

Felicitats vaixell!

Ja fa un any de la nostra embarcació,qui hagués dit que aquestes alçades arribariem on estem ara. Espero que això segueixi creixent i es segueixi cuidant així de bé.

Carlotah. ha dit...

MOLTES FELICITAATS A TOTSSS!
Perfí fem l'anyet....i els que ens queden!!
Espero poder celebrarne més de premis!

Valete!

Yasmin ha dit...

FELICITATS!!
Espero que el blog segueixi creixent durant molts anys i que nosaltres ho fem possible amb aquesta il·lusió i amb moltes ganes. :)

Valete!

meritxell ha dit...

Moltes felicitats!
Dir que és el primer any en aquesta escola i no m'esperava fer un bloc però ara que ja estic dintre d'ell em fa molta il·lusió que ja faci un any, tot i que no ho hagi vist creixer.

Moltes felicitats!!!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
Felicitats a tots!
La veritat és que quan el Jordi l'any passat ens va dir que tindriem un blog, jo vaig pensar que no m'agradaria, però després, quan vaig anar llegint les entrades, els comentaris i comentnat doncs em vaig adonar de que amb ell, es podria apendre molt.

carlota ha dit...

Com diuen la Claudia i la Mireia encara m'enrecordo quan el Jordi ens va exposar la idea de fer un blog. Ningu s'esperaria que arribariem tots junts, i guanyaria tantes coses, tan materials com sentimentals.
Graciès a tots una vegada més per el blog, i moltes felicitats.

Noemí ha dit...

¡Qué noticia tan apropiada! Desde luego, El vaixell d' Odisseu lograría tener un premio así.

Este barco tiene, por fin, un magnífico y merecido mascarón de proa para seguir navegando por mares de letras latinas y helénicas.

¡Enhorabuena tripulantes, enhorabuena capitán, enhorabuena Odiseo!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Noemí. ¡Qué alegría reencontrarte por estos mares clásicos! Espero que tu Derecho vaya viento en popa y que todo aquello que los clásicos te enseñaron un día te acompañen durante el viaje hacia Ítaca. Un abrazo, abogada.

Andrea ha dit...

Salve! Estic contenta de formar part d'aquest grup. Espero que no sigui l'últim curs que compartirem junts.

VALE!