5 de juliol del 2010

Vídeo promocional de El vaixell d´Odisseu

Acabat el curs i amb els deures fets, en Cesc em va comentar la possibilitat de fer una presentació de El vaixell d´Odisseu per als Premis Blocs Catalunya 2010. La idea em va agradar molt i el resultat és el que veureu a continuació. En aquest vídeo oficial de la nostra candidatura hi sou tots ben presents i vol ser un resum de nou mesos intensos i fructífers. Em sembla que us agradarà. Només em resta felicitar-vos per la feina feta i a en Cesc en particular per les hores que s´ha passat davant l´ordinador. El resultat, però, se les mereix. Alea iacta est!

16 comentaris:

Anna Ruiz ha dit...

Hola!
Acabo de veure el video i realment és una idea fantàstica, a més, és un resum molt ben fet de tot aquest curs. I sí, esperem poder seguir navegant per aquests mars durant molt de temps, i esperem, també, tenir sort amb la nostra candidatura, però "si nosaltres ho creïem, és possible!"

Anna Ruiz de la Fuente Nuñez.

Clàudia ha dit...

Cesc és genial!
I a més a més com diu l'Anna és un resum molt ben fet.
Aquest bloc realment mereix guanyar =)

Luis Inclán García-Robés ha dit...

Molt bé el vídeo i el blog!
Us he votat i espero que tingueu tota la sort del món. Us la mereixeu!
Salutacions a tots i bon estiu.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Luis, pel comentari i pels ànims. El cert és que els tripulants del vaixell han remat fort durant aquests mesos i espero que puguin tenir una alegria. Se la mereixen.

Una abraçada i bon estiu.

PS: espero que algun dia puguem coincidir en alguna activitat per compartir vivències.

Martí ha dit...

Salve!
Cesc ets el rei de la informàtica. La millor formar de promocionar el blog!! Cesc felicitar-te com sempre perquè ho fas tot amb moltes ganes i ets genial!!

Gratias!!

Vale!

Xavier Garcia ha dit...

Molt bon video Cesc! Tan de bo pugui aportar més visites al bloc i més vots al concurs.
Gran any!
Xavi

Júlia Vallespir ha dit...

Hola a tohom!! ( perdoneu pero no tinc accents al teclat)

Gairabe arribem als 1000 vots!! Hem fet una feina excel.lent, hem de seguir aixi!! Felicitats a tots!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

N´hem d´estar orgullosos, Júlia. I tant que sí! Una abraçada per a una de les més fidels col·laboradores de El Vaixell.

Aitor ha dit...

Hola!
Acabo de veure aquest video i trobo que és una idea genial per fer coneixer el nostre bloc. Crec que en Cesc ha fet un molt bon treballa, la meva més sincera felicitació.

Adéu!

Esther Soria ha dit...

Hola!

El video és genial, crec que en Cesc ha fet una gran feina i que ha sapigut atreure els aspectes més importants que formen en nostre bolc.
Felicitats!

Vale!

oriol ha dit...

Hola!

Felicitats Francesc, trobo que has tingut un molt bona idea, a part també serà una bona manera de promocionar el nostre bloc.

Oriol T.

carlota ha dit...

Molt bon video Cesc! Felicitats, és genial. Aquest bloc es mereix guanyar , i d'aquesta manera encara sera millor promocionat.

Vale!

Guillem Fargas ha dit...

Gran Cesc, gran promoció i encara més gran bloc. Aquest bloc s'ha fet gran gràcies a l'esforç de tots i crec que arribant a la final ja tenim el nostre premi (tot i que podriem guanyar el primer premi), estic molt content.

Espero que entre tots poguem seguir fent més gran el bloc. Així que només ens queda seguir navegant!

Vale

Paula ha dit...

Cesc es xulissim!!!
Felicitats, de veritat!!
Vale!

Mireia ha dit...

Està super bé! Ja l'havia vist però fins ara no havia comentat.
Moltes felicitats Ceeesc!

coloma ha dit...

Avui a la trobada de profes de clàssiques a Baetulo en Jordi Rincón ens ha fet la presentació del vostre bloc i la llàstima ha estat que no hem pogut veure el video de promoció que havies fet per al premi que tan justament i merescudament us han concedit... Com que ens hem quedat amb les ganes, en arribar a casa el primer que hem fet és buscar el video i francament estem "bocabadades i esmaperdudes" ... està molt bé i també hem vist el de la verema... total que ja està clar que t'hi has de dedicar... peró com sempre sabem que hi ha tota una feina d'equip i de col·laboració o sigui que la nostra felicitació és també per a tota la colla... sort i endavant!
Salutacions de dues profes de llatí (una ja jubilada)
Coloma Jofre Bonet i Mercè Otero Vidal