17 de juny del 2010

Premis Blocs Catalunya 2010

Tot just acabem de fer balanç del nostre primer periple i el Vaixell ja reclama la vostra atenció i recolzament: enguany ens presentem al Premi Blocs Catalunya en la seva 3a edició. El període de votació popular determinarà els finalistes de cada categoria. En aquest procés, es podrà votar els blocs i també es podrà valorar les entrades publicades pels blocs que participen al concurs. Aquest doble sistema té la finalitat de fomentar i premiar no només el bloc com a unitat, sinó també els continguts i la constància dels blocaires. Cada 5 valoracions ("M'agrada") que rebi una entrada suposaran 1 vot per al bloc. El sistema només permetrà votar una vegada un mateix bloc i/o un mateix post o entrada

Si t’agrada El vaixell d´Odisseu, pots votar la seva candidatura a Premis Blocs Catalunya dins la categoria d’Educació, des d’avui a les 9 hores fins el dia 9 de setembre a les 24 hores. Per votar només has de clicar aquí. Moltes gràcies!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que pinta bé !!! Au, a votar !!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Això esperem, Cesc, que la gent ens doni el seu suport en reconeixement a la feina que heu fet. Prorsum!!

Anna Ruiz ha dit...

Som'hi, que en menys d'una setmana portem 105 vots i els que queden. Si tots lluitem és possible!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Crec que sí, Anna, que ho aconseguirem. Arribar a la fase final és cosa de tots si remem ben fort i amb ritme uniforme. Junts podem fer que el nostre vaixell arribi a bon port. Som-hi!

Noemí ha dit...

Bueno, ya he depositado mi granito de arena... Ahora a esperar la Palma de Oro o algo parecido( je je je).

¡¡¡¡Hasta pronto, bloguerillos!!!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gracias, Noe, te echaremos en falta aunque ya sabes que siempre que quieras puedes darte un garbeo por la cubierta del barco (que siempre será "tu barco") para dejar tus precisos y preciosos comentarios (siempre han sido un ejemplo de "buen uso" de la lengua)

Un abrazo

oriol ha dit...

Hola!

Jo ja vaig posar el meu granet de sorra abans de l'estiu. A veure si tenim sort i al final podem guanyar o almenys fer un bon paper.

Oriol T.

Carlotah. ha dit...

Hem votat i ja hem passat a la fase final!

FELICITATS TRIPULANTS!

Lah''heLena ha dit...

buenas,,

estic molt contenta de haver participat en aquest bloc y espero seguiro fent perquè aprenc molt, encara que no comenti gaire. tot i així, estic orgullo de formar part i de que hagi guanyat un premi encara que no sigui real.

déu,,

Esther Soria ha dit...

Hola!!

Com be a adit l'Helena estic molt contenta de formar part d'aquest blog, el qual a arribat molt lluny i per aquesta raó em guanyat el premi, potser no dels premis blocs Catalunya, però si el premi d'haver aconseguit que aquest bloc cada cop sigui més gran!

Vale!