1 de juny del 2010

El vídeo de Statuae, per fi!

S´ha fet esperar però ha valgut la pena. Aquí teniu íntegre el vídeo de l´obra de teatre que els alumnes de Llatí de 4t van representar el passat 18 de maig a la Sala d´Actes de l´escola. Gràcies pel muntatge, Cesc! Em sembla que la BSO de la pel·lícula Golfus de Roma estarà per sempre associada a aquest text tan estimat per molts professors de clàssiques. Plaudite, plaudite!



36 comentaris:

El Fil de les Clàssiques ha dit...

FELICITER! L'enhorabona, noies i noies de quart!

Jordi, pots estar-ne ben orgullós perquè jo també n'estic per la part que em toca.

Que tingueu un molt bon final de curs i un bon estiu! El curs vinent continuen fent més pràctica compartida, les coses bones s'han de compartir!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Lida. No deixarem passar les oportunitats que ens regalen els nostres alumnes, oi? També a vosaltres un bon final de curs i un estiu per carregar piles. L´any vinent ha de ser millor. Depèn de nosaltres. Prorsum!

Anònim ha dit...

Gràcies Margalida. La veritat és que fer aquests treballs s'agraeix molt. I m'agradaria també, donar gràcies al Jordi per aquest curs magnífic de cultura clàssica (Llatí) que ens ha donat. Esperem trobar-nos l'any vinent. Aquesta obra a marcat molt, fins i tot, durant els canvis de classe escoltes a companys repetint les frases mítiques de l'obra de teatre. I per la part que em toca, m'ho he passat molt bé. Fer el muntatge de 25 minuts de pel·lícula no és fàcil, encara que ho sembli i comporta un temps que l'he dedicat amb molt de gust. Ara tanco barraca fins l'any que bé....que hi han exàmens !!! :D Fins demà

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltíssimes gràcies pel comentari, Cesc. Jo també agraeixo el curs que m´heu fet viure i l´obra n´ha estat la cirereta del pastís. L´any vinent tornarem amb energies renovades i farem coses molt maques, n´estic segur. I a tu, particularment, gràcies pel temps que has dedicat a les activitats de l´aula. RTVO és una assignatura semipendent que a 1r de batxillerat prestarem l´atenció que mereix. Vale!

Clàudia ha dit...

Brutal, va ser molt divertit :)
Estic d'acord amb el Cesc, aquestes activitats s'agreixen.

Unknown ha dit...

Hola! Soc un alumne de la Margalida, del Cristofol ferrer. L'any passat vem fer nosaltres la mateixa obra de ''Statuae''. La produció va ser a la biblioteca ja que no teníem molts recursos i molt poques eines per fer-la, tot i així, ens va sortir com esperavem! La vostre obra m'ha agradat molt, amb una manera d'interpretar una mica diferent a la nostra, pero també molt bona! Felicitar a qui fa de ''Rufus'', ja que jo també vaig fer el seu paper i es molt divertit!
Está molt bé que d'obres com aquestes surtin diferents representacións, per fer tota la cultura una mica mes divertida, i per anar aprenent uns dels altres.

Anna Ruiz ha dit...

Hola!

El dia que la vau representar pels alumnes de 1r de Batxillerat, que és el dia que la vaig veure, us va quedar una obra genial, i els videos ho demostren, esperem que any rere any es puguin seguir fent representacions com aquesta que ens enriqueixen molt a tots.
Felicitats actors i actrius!

Anna Ruiz de la Fuente Núñez.

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Gràcies, Oriol, pels ànims i les felicitacions. A veure si el teu sòsies Rufus et respon. Seguim fent camí.

Noèlia ha dit...

Gran obra la vostre de debo em va agradar molt.
Congratulations :D

Jordi Sedeño ha dit...

Hola!

L'obra va estar molt bé, va ser entretenida i divertida.
Molt bona feina!

Ferran ha dit...

Felicitats!
Molt divertida l'obra! M'ha agradat molt us felicito per el vostre treball!

Ferran.

Aitor ha dit...

Hola!

Vui felicitar als alumnes de 4t que van participar a l'obra de teatre perquè l'obra va estar molt bé i es va veure reflectit un gran esforç per part de tots.

laa.neuus ha dit...

Hola!


Felicitats per l'obra, està molt bé, em va agradar molt i molt divertida. Als vídeos es veu reflexat, moltes felicitats:)

Adéu!

Carlotah. ha dit...

Va ser molt divertit i ho vàreu fer molt bé!
Us felicito noiets!

Unknown ha dit...

Holaaa :)
L'obra va ser molt divertida !
Un gran treball així que felicitaciones als de 4rt ;)





Saludos.

Lah''heLena ha dit...

Felicitats!!
Va ser una obra de teatre inolvidable!! gràcies per aquesta bona estona.

déu,

oriol ha dit...

Hola!

Us torno a felicitar per l'obra, trobo que és millor que la que vem fer l'any passat nosaltres.


Oriol T.

Maria ha dit...

Felicitats a tots els actors i actrius! La obra va ser molt divertida i entretinguda i crec que també cal felicitar al Francesc pel gran muntatge del video!!!

Vale!!

albert muñoz ha dit...

Hola!!!

Moltes felicitats ho vau fer molt bé inclus vau superar-nos a nosaltres l'any passat. Crec que vau fer unn gran treball perque es dificil apresre's un guió.

Adeu

Esther Soria ha dit...

Hola!!!

Moltes felicitats a tots els actors i actrius que ens vau fer passar una magnífica estona. L'obra va ser molt divertida i com que ja vaig tenir el plaer de representar-la l'any passat, em va ser posssible entendre-la millor!

Moltes felicitats de nou a tots vosaltres, només afegir que el montatge a estat genial i molt original!

Vale!

Júlia Vallespir ha dit...

Hola a tothom!

Quina passada, ha quedat genial! Felicitats de nou, se us agraeix l'esforç, es nota que a més de treballar de valent us ho devíeu passar super bé. Va ser divertidíssim! Per cert la música m'encanta!

Vale!!

Laura Guillén ha dit...

Hola!
La veritat és que va ser molt divertit preparar-la i és una manera molt divertida d'apendre. Espero que us ho hagiu passat tan bé veient-la com nosaltras fent-la.

Paula ha dit...

Hola!!
La veritat es que tenia moltes ganes de veura com havia quedat finalment i és genial, així que moltes gràcies cesc per fer aquest muntatge tant fantàstic!
I dir que ens ho em passat molt bé montant aquesta obra i que fa molta il.lusió que desprès l'hagin pogut disfrutar els nostres companys.

Mireia ha dit...

Salveeee! El meu paper, el d'estàtua, encara que no ho sembli va ser molt dificl i em reia molt assajant amb els meus companys. He après molt de vocabulari encara que jo no deia res, però, que ho afirmin els meus companys, no parava de repetir les frases que van marcar l'obra (com diu el Cesc.
Gràcies a tots per les vostres felicitacions i m'alegro que us hagi agradat.
Per acabar, moltes gràcies Oriol per exposar el teu punt de vista i compara l'obra. M'imagino que vau disfrutar molt representant-la.

Valeee!

Agnès ha dit...

Ha quedat super bé el video. Felicitats Cecs per fer que aaquesta obra mai s'oblidi! Veient aquest video podrem retornar a vire el moment en el que la vam fer.
Un petó.

Giancarlo ha dit...

La veritat és que d'aquest curs, haver fet aquesta obra és el record que més se'm qedarà. Em va encantar assajar-la i representar-la, van ser molt bons moments. Gràcies a tots pels ànims i gràcies Jordi per aquests momentazos.
Una gran manera d'acabar la ESO "a lo clàssic".

lorena ha dit...

Gran obrer si senyor!!! una gran experiencia! Moltes gràcies al Fransesc per gravar-nos!

Unknown ha dit...

Hem treballat molt en aquesta obra i ho hem donat tot per tal de que sortis tal i com estava prevista.
finalment ens va sortir prou bé encara que al principi estavem molt nerviosos.
Vale

Marc Navarro ha dit...

Salve!

Moltes gracies per la vostra paciencia en el día de l'obra i moltes gracies per comentar aquests vídeos. Jo personalment m'ho he passat molt bé fent l'obra tot i que al principi estavem molt nerviosos pero un cop vam començar ens vem deixar endur per la obra

Vale!

marta rodríguez ha dit...

Cesc està super bé el vídeo!!
i als meus companys dir-lis que ho vàreu fer molt bé!! tot i que hi haguessin nervis derrere el taló!

carlota ha dit...

Com ha dit la lorena i tots els meus companys, ha sigut una gran experiencia, no només per aprendre nou vocabulari a part del que hem après a las classes, sinó per aprendre'l també d'una altre manera, es a dir divertir-nos i pasarnos-ho molt bé. Donar les gràcies a tots els meus companys i al Jordi per fer-ho també possible

Guillem Fargas ha dit...

Va ser una obra innolvidable, tant la preparació com al final la representació. Gràcies a tothom per les felicitacions, i també donar moltes gràcies al Cesc Giró que ha fet el muntatge (que encara que no ho sembli porta molta feina). Per últim donar les gràcies al Jordi per donar-nos la oportunitat de fer la obra.

Vale!

Xavier Garcia ha dit...

Gràcies per tot a tots, però sobretot gràcies als companys que m'han fet passar moltes bones estones amb aquesta obra, i no només amb l'obra, sinó que durant tot aquest curs. També et donc les gràcies a tu Jordi, per deixar-nos fer aquesta obra, ja que ens ho hem passat molt bé, i durant el curs per tenir paciència amb nosaltres, i ajudar-nos a fer-nos entendre tantíssimes coses.
Per mi a estat un gran curs!

Xavi

Martí ha dit...

Salvete!

Moooltíssimes gràcies a tothom, va ser una obre inolvidable i que sempre recordaré. Donar les gràcies el Jordi i a tots els meus companys que ho van fer exel.lentment i dir que m'encantari fer-ne una altre si us plau!!

Valete et gratias omnes!

Unknown ha dit...

Des d'aquí vull demanar ajudar a en cesk de 4t! perquè ens ajudi a grabar l'obra de teatre!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Cesc, escolta els precs d´una alumna de batxillerat. L´obra en qüestió suposo que és l´adaptació de "El judici de les dees" de Llucià de Samòsata, Judith.